Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Toya

Wstawać nieroby

Polecane posty

macie tylko dwa dni wolnego, więc dobrze je wykorzystajcie. Ja nie muszę, bo mam wikend cały czas, trzeba było się uczyć huh.

Muszę klimę nabić, bo upały idą i jaja będą spocone 🥵

Was też irytują ludzie jak stoicie w kolejce i otwierają drugą kasę, a bambry za wami lecą, jakby brali udział w sprincie na 100 m? Na myjni tak samo. Wszystkie stanowiska zajęte, więc się ustawiłem i czekam aż się zwolni miejsce. Podjeżdża jakiś pedau na niemieckich blachach i się ustawia pod stanowisko zamiast stanąć za mną.  Myślałem, że zaraz do niego wyjdę, bo widać, że jakiś polaczek z torebką w lepszym aucie na kredyt i mu się coś w głowie poyebalo. Kiedyś uwage Januszowi zwróciłem, to wielce zdziwiony. Ja jestem w miarę spokojny, ale będę musiał zacząć ich wychowywać.

Edytowano przez Toya

Najgorsze są stare baby i dziady w supermarketach. Te narzekanie und sapanie pod nosem, bo kolejka. Dlatego zawsze kiedy mogę to idę do samoobsługowej. 

Jak stoi pracownik przy tych kasach to okej, ale jak trzeba zaakceptować, albo coś jest nie tak i muszę chodzić po sklepie szukać pani, albo powiedzieć przy kasie, żeby po kogoś zadzwonili to mi się odechciewa.

5 minut temu, Toya napisał:

Jak stoi pracownik przy tych kasach to okej, ale jak trzeba zaakceptować, albo coś jest nie tak i muszę chodzić po sklepie szukać pani, albo powiedzieć przy kasie, żeby po kogoś zadzwonili to mi się odechciewa.

Zależy od sklepu. Carrefour często ma specjalną osobę na zmianie, która krąży wokół samoobsługowych, a na Stokrotce sprzedawca może akceptować zdalnie ze stanowiska monopolowego.

Ogólnie za dużo jest ludzi temu ciasnota się robi. A z tymi myjniami jak gość robi miejsce że dwa auta by się przed niego zmieściły, bo wygląda jakby zamulał albo telefonem się bawił, to też wjeżdżam przed niego. 😁

5 minut temu, Brine napisał:

Zależy od sklepu. Carrefour często ma specjalną osobę na zmianie, która krąży wokół samoobsługowych, a na Stokrotce sprzedawca może akceptować zdalnie ze stanowiska monopolowego.

W biedronce widzę, że też często stoi babka, ale w innej musiałem krążyć i szukać po sklepie. Z tym akceptowaniem to dobra opcja, ale to chyba w mniejszych sklepach, chociaż raz widziałem takie czary mary w lidlu.

4 minuty temu, Get Оut napisał:

Ogólnie za dużo jest ludzi temu ciasnota się robi. A z tymi myjniami jak gość robi miejsce że dwa auta by się przed niego zmieściły, bo wygląda jakby zamulał albo telefonem się bawił, to też wjeżdżam przed niego. 😁

Ale on się od razu ustawił pod stanowisko. Myślę, że tak nie powinno być, bo on prawie skończył myć, a ja dalej stałem, a przyjechał po mnie 😄 wyciągnąłbym cię z auta i napièrdaylanka 😄

Zjem sobie kanapeczki i mi przejdzie

17 minut temu, Toya napisał:

W biedronce widzę, że też często stoi babka, ale w innej musiałem krążyć i szukać po sklepie. Z tym akceptowaniem to dobra opcja, ale to chyba w mniejszych sklepach, chociaż raz widziałem takie czary mary w lidlu.

Ja raz nie wytrzymałam i starą babę werbalnie spacyfikowałam. Już tak się darła, żeby otworzyć drugą kasę, że miałam nadzieję, że się kopyrstnie pędząc do nowo otwartej. 

36 minut temu, Toya napisał:

Ale on się od razu ustawił pod stanowisko. Myślę, że tak nie powinno być, bo on prawie skończył myć, a ja dalej stałem, a przyjechał po mnie 😄 wyciągnąłbym cię z auta i napièrdaylanka 😄

No to trza było wyciągnąć gościa i napiеrdаlanka, a nie tutaj kozaczyć co ty byś nie zrobił.😁

• Thanks 1

Ale to nie był widmok, więc przymknąłem oko, a po drugie ja bym chciał kulturalnie zwrócić uwagę, a jak ktoś mnie zagotuje, to mam z tym problem i tylko kłopotów sobie narobie, ale tobą to bym auto wypolerował po myciu huh. Kozaka to akurat ty strugałes i kobiety chciałeś bic psie.

Jeszcze jakbym zobaczył takiego sebixa z wichury w starej bemce z naklejkami, to bym ci się na tego grata odlał na koniec siiiii

Zjem sobie kanapkę, to się uspokoję

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się