Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A_gdyby_tak_

Wybierz sobie kurs!

Polecane posty

Gość A_gdyby_tak_

Pytanie jest takie. Masz do wyboru następujące kursy językowe: - rosyjski, - angielski, - słowacki, - szwedzki, - inny (jaki) ....... Który wybierasz? Daję za darmo!! To takie moje małe "badania", będę wdzięczna za udział :)

kurs jak organizowac komisje sledcze oraz jak brac antybiotyki a wszyscy mysleli ze to alkohol

Gość A_gdyby_tak_
Chodzi o to, że moge przeprowadzić każdy z nich, jednak chcę wybrać ten, który będzie się cieszył największym powodzeniem. I już Ci dziekuję za Twój głos:)) 1:0 - wygrywa szwedzki

Gość A_gdyby_tak_
A komisję śledcze.. o, to nie ten adres, nie znam się:) A tym bardziej na antybiotykach!! Zapraszam do głosowania na języki!

Gość intognito
noo ja to HISZPANSKIEGO chcaialbym sie nauczyc siwteny jezyk :D i pasowaloby sie jeszzce nauczyc angielskiegi bo umeim tylko niemiecki ;(

Ja wybieram rosyjski ,francuski, hiszpański, włoski albo niemiecki :)ale najchętniej francuski.

Gość zatykam uszy
podszkolic sie z angielskiego i niemieckiego moim marzeniem jest sie uczyc chinskiego :)

Gość A_gdyby_tak_
Ranking na tę chwilę: - rosyjski - 0, - angielski - 0, - słowacki - 0, - szwedzki - 1, - inny (jaki) ....... *hiszpański - 1, *włoski - 1, *francuski - 1, Idę do łóżeczka, nowe rankingi będa rano:) TYlko proszę - o materiał do rankingów:))

O to też fajny język ale jest chyba z tego co słyszałam bardzo trudny więc ja jednak chyba bym się go nie podjęła...

Ej ten ranking jest nie aktualny :) francuski 2 hiszpański 3 włoski 2 japoński 1 chiński 1 angielski 1 niemiecki 2 szwedzki 1

jest fajny. Wbrew pozorom wcale nie jest taki trudny - bynajmniej w mowie. Za to w piśmie sobie odbija :). Mając dobrą rytmikę na prawdę nie jest ciężko nauczyć się porozumiewać w stopniu komunikatywnym. Jest zdecydowanie łatwiejszy od polskiego. Z pisaniem już jednak duuużo gorzej :(

no wiesz latwy nie jest, choc szczerze japonia jest fajna bo owiele wiecej rozwinieta technologicznie od europy no zreszta chocby przyklad samochodow, ktore zawsze bylo jakosciowo oraz pod wzgledem nowinek lepsze zdecydoawnie... fajnie tak tam jechac... ale jeden minus japonce to pierdolone zboki do tego malutcy z małymi fujarami, wiec nei wiem jak polki by tam sie odnalazly! A Ty Anka co w poznaniu robisz na codzien?

no tak z pisaniem to na pewno :) No to skoro mówisz że nie taki trudny to może dopisze go do listy celów ...na razie uczę się angielskiego(w szkole) i hiszpańskiego(sama) niedługo będzie w szkole niemiecki potem planuje włoski (sama) francuski albo rosyjski (albo może i to i to :P ) w jakiejś szkole językowej za jakiiiiiiś bliżej nie określony czas więc może i japoński znajdzie się na liście :) W sumie żeby w miarę dobrze posługiwać się językiem trzeba wykuć z 500 słówek gramatykę i czasy a to nie jest aż takie trudne:) przynajmniej mam nadzieje

starczy spokojnie :) ja nie chce opanować tych języków perfekt przynajmniej nie w kraju bo chce podróżować ....ale jeśli opanuje je dobrze to na te łatwiejsze jak hiszpański i włoski załatwię w rok każdy :P na inne może po 2-3 lata :)

o to czemu się chińskiego nie uczysz??? ...miał/a byś nadzór kogoś kto potrafi się biegle posługiwać tym językiem ...:P

no to respecta :) bo ja juz przy pierwszym .... choc rozumiem Ciebie jak pasja to warto to robic, tez mam swoje hobby ktore moge robic noca i dniem (nie chodzi o seks:) ) no a ile sie juz tych jezykow uczysz?

Ta moja pasja dopiero niedawno mi się zaczęła rozwijać bo doszłam do wniosku że języki szybko i łatwo wlatują mi do głowy więc postanowiłam spróbować uczyć się angielskiego w szkole i hiszpańskiego sama w domu i badam czy dam rade i chyba dam :) za parę miesięcy jeszcze będzie niemiecki w szkole więc będą 3 /6 których chce się uczyć.

na te trudniejsze na razie nie pozwalają mi moje skromne finanse i tyle ile będę mogła to nauczę się sama :)

kurde to sluchaj dzieki twojemu hobby mozesz dorobic :):) styczne-maj: ulotki w angli czerwiec-sierpien: winogrona we francji wrzesien- pazdziernik: mandarynki w hiszpani

Gość swinkowaaaa
rosyjski - trzeba znac jezyk wroga :)

Gość teraz jaaaa
Mój typ to rosyjski i hiszpański