Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiony chłopak

Co to oznacza, jesli kobieta pozwala się do siebie przytulać, trzymać ręce na...

Polecane posty

Gość zagubiony chłopak

tyłku i całować brzuszek, ale nic poza tym? Kiedy chciałem dalszego ciągu tej gry erotycznej, ona delikatnie, ale stanowczo odpychała mnie i twierdziła, że musi jeszcze ze mna dłużej pochodzić... Ona ewidentnie uwodzi mnie, zaprasza do mieszkania, ale czuje się jakby manipulowany. Seks tak, ale potem, nie teraz, ... Czy ona robi to tylko dlatego, by mnie wykorzystać,? Obiecałem jej cos załatwić, bardzo ważnego dla niej i boje się, że gdy juz to zrobię, ona kopnie mnie w dupę i powie: ŻEGNAJ:-o

Gość zagubiony chłopak
up:-o

chłopie a skad my mamy wiedziec co siedzi w jej glowie? albo tak sie zachowuje bo nie jest jeszcze gotowa na cos wiecej, albo chce Cie wykorzystac jak sam przypuszczasz, a moze jest jeszcze jakis inny powod, kto to wie, chyba tylko ona

Gość zagubiony chłopak
oki, dzieki za szczerość, czyli to bardzo prawdopodobne, że chce mnie wykorzystać :-o

oj, kazda wersja jest prawdopodobna, to takie gdybanie, jak Ty nie wiesz to skad my mamy wiedziec:)

Gość o jeny moze nie chce sie
odrazu ruchac z kims kogo nie zna albo SLABO zna , moze nie jest dziwka.Bardzo dobrze robi ,uwodzi Ci bo chce zebys mial na nia wieksza ochote a nie odrazu wszystko na talerzu juz na pierwszys czy drugim spotkaniu

Gość a nie pomyslales
ze ona moze myslec tak samo o Tobie? tzn, ze chcesz ja wykorzystac?

Gość zagubiony chłopak
ale my sie znamy bardzo długo :-o ona ewidentnie szczuje mnie na siebie, a jak przychodzi co do czego, to STOP:-o

Gość moze Ci nie ufa
wlasnie ona tez sobie pewnie mysli ze chcesz ja wykorzystac ..biedulka

Sądząc po dylemacie masz mniej lat jak ja (41). Jeśli \"to\" (dla niej) zrobisz to coś stracisz ? :o Pytanie naprowadzające. Bo topik odbieram jako taką nieszkodliwą prowokacje. Jeśli nic nie tracisz to w ogóle bym sie nie zastanawiał... choc nie bardzo pamiętam jak to było gdy miewałem takie problemy. Dla wapniaka 41 lat nie było by się nad czym zastanawiać. ;)

Gość dlugo tzn ile
?????????

znacie sie dlugo to czemu jej tego nie powiesz? nie rozumiem, piszesz to nam zamiast porozmawiac z nia szczerze, takie podchody nic nie dadzą

Gość zagubiony chłopak
znamy sie pare lat, ale mieliśmy dłuższą przerwę w zanjomości :-o Ja nic nie stracę jesli jej pomogę, ale nie lubie byc manipulowany, a tak chyba jest, ona widzi, że mi strasznie na niej zalezy i bawi sie mną :-o

Gość zagubiony chłopak
jak chrust po deszczu? :-o

Gość inny brzuszek
...no no no..kabelek wiedzę ekspert pierwszej wody od brzuszków.... hmmmm....hmmm....

{ Ja nic nie stracę jesli jej pomogę, } No więc bez chwili zastanowienia bym to zrobi by sie uwolnić i od swojej możliwości manipulacji i od interesantki. Szkoda czasu. Ziewam... Bo nie załatwiając jej tego (itd, itp) też jesteś interesowny.. \"Zmianę świata zacznij od siebie\".. 🖐️

Gość inny brzuszek
specjalista od brzuszków.....;) Bosz, to my eksperta mamy na forum a nie o tym nie wiemy....

Gość inny brzuszek
oj, no co Ty autorze tak się martwisz....ryzyko jest zawsze wkalkulowane w znajomości męsko-damskie...powiedzialabym nawet, ze męzczyni maja łatwiej w tym temacie....

Gość inny brzuszek
i nie na tyłku a na pupie....:o

Gość zagubiony chłopak
Maverin, nie mam wyjścia, zrobiłbym dla niej wszystko i ona o tym wie więc ... MURZYN ZROBIŁ SWOJE, MURZYN MOŻE ODEJŚĆ :-o Tego sie boję, że to wszystko manipulacja i zwykłe wykorzystywanie, bardzo wyrachowane, bo grające na moich uczuciach. :-o

{ kobieta jest jak chrust po deszczu ...... nie rozpalisz ognia w 5 min....trzeba sie napracowac } Tak.. młodzież zawsze żyje jakimiś utartymi schematami.. (proszę nie powtarzać nikomu) , (jak to sie mówiło w latach 80\'ych) chodziłem z taka jedną (;)) że ja miałem problemy ze zdążeniem. :D

{ bardzo wyrachowane, bo grające na moich uczuciach. } No... sorry taki jest życie... (a potem walc) Wiem że nie zrozumiesz.. . powtórzę.. \" zmianę świata zacznij od siebie\" Sorry za piach w oczy..przeczytaj post zaczynający ten topik.. porażka.... mam wrażenie że to ty cos chciałeś ugrać ale wyszło jak wyszło.. ;) I oczywiście mam prawo się mylić I IMHO. 🖐️