Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooo...

Jestem szczęśliwa a wy?

Polecane posty

Gość oooo...

w końcu po wielu różnych perypetiach życiowych jestem naprawdę szczęśliwa, mama swoja miłość i on ma też mnie nie musimy sie siebie kurczowo trzymać bo oboje tego chcemy i jest nam ze sobą dobrze. :)

Gość kaniaaaaaaaa
ja tez mam swoja miłosc i jestem szczesliwa :-)

Gość oooo...
:) nie ma co sie zadręczać i dołować na tych forach lepiej sie pochwalcie swoim szczęściem

Gość S-31
Kurcze czy naprawdę nie ma ludzi szczęśliwych? A ja jestem!!!!!!!! Mam kochającego ,opiekuńczego męża {nie jest super przystojny} ale daje mi poczucie stabilizacji i bezpieczeństwa . Mam cudownego 5 letniego syna {czasem choruje jak to dzieci ale to przejsciowe} . Oboje mamy pracę . Czasami nadchodzą jakieś ciemne chmury nad nasze ciepłe domowe ognisko ale po nich zawsze wychodzi tęcza. Pozdrawiam

melduję się - jestem bardzo szczęśliwa. najwspaialszy facet na świecie, dobra praca, mieszkanie za które płaci firma, przyjaciele, znajomi, rodzina. mmmm miodzio pozdrawiam wszystkich szczęśliwych

Gość szczęłsiwa to jamam nadzieję
być kiedyś

Gość grwegrwegfwre
ja też

Gość grwegrwegfwre
ale jakby kto spytał kto jest nieszczęśliwy - to z miejsca przypomniałabym się pod jakim względem i dlaczego ja jestem nieszczęśliwa ;D

Gość to smutne ze uzalezniacie
swoje szczescie od obecnosci drugiego czlowieka, bo to budowanie domków z kart. A jak pewnego dnia umrze to dopiero bedzie dla Was tragedia, szczescie szuka sie w sobie..

Gość grwegrwegfwre
to ja ci powiem ze jestem szczęśliwa bo mam perspektywy na dobrą przyszłość, realizuję niektóre moje marzenia - jeżdżę konno, mam swoje kilka psów, wkrótce spróbuję jazdy quadami i strzelania w broni pneumatycznej, może uciułam kasę na jakieś wyjazdy, w zeszłym roku byłma pierwszy raz po przerwie na nartach ostatnio stać mnie było żeby kupić sobie... nowa kołdrę z pierza i puchu - wiecie jakie to może dać szczęście? czuję się bezpieczna i spełniająca się to daje mi szczęście

Gość gość
BzxfIhcm