Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona777

poszukuje dobrego zespolu-podkarpacie2

Polecane posty

Gość ona777

niestety nie moge otworzyc mojego topiku...wiec ponawiam...i przepraszam za zasmiecanie:)

Gość krater-g
Witam. Jesli sprawa jeszcze aktualna zerknij na nasza stronę www.krater.cba.pl lub zadzwoń 696 895 850 W jakiej miejscowości ma byc to wesele? Pozdrawiam. Mieczysław i Grupa Muzyczna KRATER z Gorlic.

haha..widze, ze ktos odkopal moj topic...tak-wybralam \"samograja\" jak to okreslila siekba ( niezla ma pamiec;))) a to glownie dlatego, ze nie mam czasu na szukanie, bo jestem zagranica i ciezko mi bylo znalezc zespol spiewajacy dobrym angielskim ( moj maz jest obcokrajowcem)

HIT sprawdzilam...hmm...nie odpowiada mi glos solisty..taki jakis pedalkowaty..ale to tylko i wylacznie moje zdanie

....dzisiaj to już słabeusze nie grają,a napewno nie na imprezach gdzie bawią młodzi ludzie.Słaba kapela nie jest zapraszana,dzisiaj wszyscy wiedzą co i jak ma być grane.Po prostu dobrzy/bez podziału na muzyków i muzykantów/,mają zajęcie,a innym idzie to po prostu gorzej...Wszystko weryfikują odbiorcy,a dokładniej ich oczekiwania:)

Gość beatka 1982
to ja polecam ester 5 demeters fobos rewers kycie

Gość Tabasco.zespol
Witam serdecznie polecam mój własny Zespół. Posiadam Demo które przesyłam na maila. Pozdrawiam sedecznie. tel 665 987 656