Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darek...24

męski problem

Polecane posty

Gość Darek...24

Witajcie. Opowiem krótko swoją historię. 4 lata temu na jakiejś imprezie poznałem dziewczynę, nazwijmy ją Beata, rok młodsza, przeciętna z urody. Gadaliśmy trochę, dość nieśmiała. Podała mi swój numer, byłem wtedy wstawiony i ją o niego poprosiłem. Ale potem jakoś o niej nie myślałem, parę tygodni później poznałem dziewczynę, nazwijmy ją Aneta, bardzo zgrabna, szczupła. Zaczęliśmy kręcić, zabujałem się, po jakichś 3 miesiącach znalazła sobie innego gościa. Ja załamany, chodziłem na imprezy żeby się jakoś pocieszyć, tak spotkałem znów Beatę. Z braku laku i żeby zapomnieć o Anecie zacząłem spotykać się z Beatą. Dla mnie to było niezobowiązujące, ale ona się zakochała we mnie. Była dziewicą. Po pół roku wymknęło mi się parę razy że ją kocham, chociaż tak nie czułem, chodziłem na dyskoteki i imprezy. Przespaliśmy się, straciła cnotę. Niedługo potem spotkałem Anetę, już wolną, znów zawróciła mi w głowie. Odstawiłem Beatę której i tak nie kochałem. Niestety Aneta wyciela numer znow. Przebłaganie Beaty zajelo mi trochę, ale się ugięła. Kocha mnie, a mi w sumie było dobrze że wciąż czeka laska która tak za mną szaleje. Czasami chodziliśmy do łóżka, ona była jakaś ozięla bo nigdy nie miala orgazmów, a to mi się nie podobało. Zawsze uległa i potulna, zaczęła mnie drażnić. Dalej chodzilem sam na dyskoteki, imprezy, poznałem dziewczyne podobną do Anety. Zacząłem się z nią spotykać, Beata wyjechała. Wiem że z trudem przeżyła nasze drugie rozstanie, ale przecież serce nie sługa i ja jej nie kochalem, chociaż jej czasem to mowilem. Z nową dziewczyną nie ukladało się zbyt dobrze, byla typem latawicy, sama chodzila na dyskoteki ubrana jak dziwka. Zerwaliśmy. W te wakacje spotkałem Beatę w miescie. Pogadałem z nią jakby nigdy nic. Byla smutna, ale dała się przekonać na rozmowę w knajpie. Tam trochę wypiliśmy i ja, pod wpływem palnąłem parę głupot, że ją kocham, że zawsze za nią tesknilem, że chcę wrócić i juz wiecej jej nie skrzywdzę. Przespaliśmy się. Nastepnego dnia pomyslalem że debila z siebie zrobiłem i nie zadzwonilem już do niej. I stało się. Beata zadzwonila sama do mnie, pare dni temu. Jest w ciąży. Płakała i pieprzyla jakieś farmazony o tym że kocha. Problem w tym że ja do niej nic nie czuje. Poradzcie mi - co moge zrobić żeby uniknąć tego dziecka? Wspomnailem jej lekko żeby może poszla na zabieg, pieniądze ma, bo pracuje (ja nie), wiec co to za problem, a ta sie uparła ze nie. Jak mam sie z tego wyplątać, czy ona nie rozumie że nic do niej nie czuje?! Nie rozumiem jak kobiety moga byc tak natretne.

Gość trtrtrtr
prowokacja nie warto czytać czy podnosić

Gość pfffffffffffffffffffffffffffff
skurwiel z Ciebie i tyle, trzeba było myslec co robisz i sie porzadnie zabezpieczać dupku

Albo jestes typowym dresem o mózgu gładkim jak niemieckie autostrady, albo to prowokacja... innego wyjscia nie widze...

Gość Darek...24
czemu skurwiel? ale sluchaj, czy ja jej coś przysiegalem? czy bylismy przed ołtarzem?! to moja żona czy co? nie, nic jej nigdy nie przysięgałem, dlaczego mam miec jakąś odpowiedzialnośc z powodu jej głupoty?

Gość upppppppppppppp
lol koles!! to jej wina!!??kto mowil, ze kocha a nie kochal?:o i sie jeszcze dziwisz:o ale c i u l z Ciebie:/

Gość brak mi słów inpotencie
kobieta nie miała orgazmu bo z ciebie nie facet ale ciota a tak nawiasem mówiąc ja bym urodziła dziecko i pamiętaj alimenty cię nie ominą jak nie ty będziesz płacił to twoi rodzice którzy niestety synusia nie umieli wychować

Gość brak mi słów inpotencie
komiczne jak zwykle w dziesiątke

Gość palant palant palant
ty jednak jestes skurwysyn brak słów

Gość Darek...24
nie jestem impotentem, nigdy nie mialem problemu. Jej brak orgazmu byl czyją winą? Moją?! Nie mialem nigdy w lozku problemow wiec jaka w tym moja wina? Wszystkie inne mialy tylko ta nie zreszta nie o tym temat. Cy ktoś byl w podobnej sytuacji że jakaś panna próbowala wkręcić na dziecko? Co ja mam zrobić? Wyrzec się?

zabawiłeś sie nia imbecyle nie rozumiesz tego???????????????? to jest człowiek a nie zabawka!!!!!!!!!!!! a i pamietaj, ze kobiety potrafia udawac orgazm!!!!!! pamietaj wszystko do nas wraca. kiedys Ci sie odbije:P

Gość listek w kwiatki
Czego się wyrzec, smarkaczu ? Jak dziewczyna zdecyduje, że urodzi, będziesz płacił alimenty do czasu, aż dziecko ukończy żłobek, przedszkole, podstawówkę, gimnazjum, liceum, studia. Może zrobi drugi fakultet :)

Gość palant palant palant
wyrzec się dupku niestety na nie twoją korzyć zrobi badania i nie wykręcisz sie a jak dziecko urosnie to mam nadzieję ze splunie ci prost w twarz A brak orgazmu to jest wina wyłącznie faceta

\"A brak orgazmu to jest wina wyłącznie faceta\" no z tym to sie nie zgodze... ale kobietom łatwiej zniesc swoją oziębłosc, gdy tak stwierdzą

Gość Darek...24
nie, nie, może Ty udajesz ale przy mnie nigdy żadna nie udawała. Wszystkie inne byly normalne, gorące, a ta oziębła

nie chodzi o to czy o tamto, spałes z nia wiecej niż jeden raz-skoro Ci nie pasowało trzeba było nie robić jej wody z mózgu, nie chodzi o orgazm........

Gość ŻONA CO UWIELBIA SEX
I kolejne ścierwo czyli Darek...24 Totalna ciota z ciebie że nawet kobieta orgazmu z tobą nie miała ha ha ha :P Zrób nam przysługę i...bujaj się bo zaśmiecasz forum swoją głupotą :P

Gość listek w kwiatki
komiczne, miałeś rację, to musi być prowokacja :) Ale jeśli nie :D, to zanim zaczniesz zarabiać, Darku, będą płacić twoi rodzice. Ucieszą się pewnie. A , zmień tutuł topiku :)

pod wpływem walnąlem pare głupot-załosne

Gość to ty udajesz człowieka

Gość Darek...24
ale ja nie napisalem że mi nie pasowała, w sumie miała dość ładne ciało, może trochę za bardzo wystający brzuch. A przecież jestem mężczyzną, mężczyzni potrzebują sexu. Ona była zawsze pod ręką, była zakochana, chętna na spotkania, nie moja wina że myslala że z tego wyjdzie jakieś małżeństwo czy co. Sam sex był taki sobie, bo lubię jak dziewczyna jęczy i przeżywa, ale przecież i tak lepsze to niż swoja ręka. No co, nie powiecie że nie mam racji. Zresztą nie o to chodzi!!! Wszyscy piszecie o innych sprawach, a ja pytam prosto - jak sie wykaraskać z tej sytuacji?

\"Ale jeśli nie , to zanim zaczniesz zarabiać\" polecam dobrze płatna prace fizyczną, bo na dobrze płatną umysłową, z takim intelektem bym nie liczył :P

\"a ja pytam prosto - jak sie wykaraskać z tej sytuacji?\" odpowiedź jest prosta - operacja zmiany płci... duzo nie zapłacisz, bo jaj to juz nie masz... jestes chodzącą c.i.ipą, wiec dostaniesz mega zniżke... kiedy wystąpi o alimenty, pojawisz sie w sądzie jako kobieta... proste?

Gość listek w kwiatki
Napiszę ci jeszcze raz, wyraźnie, choć nie wierzę, że to robię :D Nie wykaraskasz się. Jeśli dziewczyna zdecyduje się urodzić twoje dziecko, udowodni, że jest twoje , płacisz przynajmniej alimenty do ok 25 roku życia dziecka . Zrozumiałeś ?

Gość jak chciałeś
na darmo bzykac chociaż trzeba było pomyślec o zabezpieczeniu

Gość listek w kwiatki
Komiczne, albo podstawi " zmienniczkę " :)

Gość jak chciałeś
ty i ona jesteście siebie warci, równie głupi i równie naiwni

Gość to ty udajesz człowieka
Napiszę ci jeszcze raz, wyraźnie, choć nie wierzę, że to robię Nie wykaraskasz się. Jeśli dziewczyna zdecyduje się urodzić twoje dziecko, udowodni, że jest twoje , płacisz przynajmniej alimenty do ok 25 roku życia dziecka . Zrozumiałeś ?

Gość ale burak nie wierze.......
nigdy w życiu nie sądziłam, że kiedykolwiek zgodzę się z Komiczne :P...a od siebie: jesli Ty naprawdę istniejesz to jestes chyba jakimś zapomnianym ogniwem w ewolucji...bo myslałam,że natura eliminuje bezmózgie organizmy