Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LLGHGHG

ILE POWINNA WAŻYĆ DZIEWCZYNA O DROBNYCH CIENKICH KOSCIACH MAJACA 170 CM?

Polecane posty

Gość LLGHGHG

ile powinna wazyc by byc postrzegana jako zgrabna ? jak myslicie? zaznaczam ze mowimy o dziewczynach majacych bardzo lewciutkie i cienkie kosci drobne . jaka waga jest najlepsza aby nie być za chudym.ale zgrabnym ?

ja mam 170 i cienkie kosci, najlepiej czuje sie z waga 51 kg, mniej juz brzydko wyglada, wiecej tez.:) Lubie swoja wage 51 ;) Ty ile wazysz?

Gość LLGHGHG
no ja własnie malo straszliwie bo 55 z rana :( i jestem wg kazdego za chuda.. mam cholernie lekkie kosci i sie zastanawiam czy dlatego powinnam wiecej wazyc czy jak ..

Gość LLGHGHG
carmex a ile masz lat i jakie masz wymiary .moze podaj wymiary jak mozesz. wydaje mi sie ze moze i mniej wazysz ale mozesz miec wymiary większe bo czesto tak bywa..

nie znam swoich wymiarow:( i nie widze nigdzie w domu zadnej miarki, jak znajde to sie zmierze:)

Gość carmex ty jeszcze zyjesz
Z taką wagą ? Autorka jest za chuda ale ty to już kompletnie. Ile masz lat dziewczyno?

Gość LLGHGHG
carmex a ty naprawde akceptujesz swojąwage....nie chceszs przytyć ?nie wmawiaja ci ludzie i kolezanki zes jak szkielet jest ?bo mnie tak kolezanki dołują .. czy ty masz wogóle piersi albo pupe ??nie obraz sie ale ja waze wiecej troche a i tak czuje sie za chuda totalnie ....ech..przez otoczenie cholerne..

Gość dziewczyny zwariujecie
przez to odchudzanie. waga idealna na taki wzrost to 60 kilo i nie mniej . mniej to niedowaga i już .

Mowia mi ze jestem chuda, ale ja naprawde dobrze sie z tym czuje. A to jest najwazniejsze ze mnie jest z tym dobrze. Mam biust B a pupe zgrabna i wypukla;) -- wystajace pupy to u mnie rodzinne, az troche dziwnie wyglada w porownaNIU z reszta mojego ciala :P Mam 22 lata.

Gość liza minelii
carmex niestety jesteś za chuda. spróbuj przytyć .masz moze jakas fote swej fogury to wyslij na fotosik .chetnie zobacze to twoje chude cialo.hehhehee

Gość varicella
Ja swojego czasu wazyłam 47 kg przy wzroście 165 cm i byłam bardzo szczupła, ale nie chuda, bo biust miałam 70C i nosiłam dół rozmiar 34 a góre 36 i o ile pamiętam, to wymiary były 84/58/86 .Róznie wiec bywa, nie waga, ale raczej wymiary świadczą o sylwetce.Najważniejsza jest proporcjonalna budowa. Dzisiaj, a skonczylam juz 35 lat ważę 55 kg i noszę rozmiar 38, tylko czasem góre musze kupować wieksza i przerabiac, bo mam dość spory biust - 75 D.