Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLKA25

ruchy dziecka

Polecane posty

Gość KAROLKA25

dziewczyny kiedy poczułyście pierwsze ruchy dziecka? ja jestem w 19 tyg i nadal nic

Gość Tosia_Tusia
Przy pierwszej ciąży to było ok 16 tygodnia a przy drugiej jakies dwa tygodnie wcześniej tak było u mnie ... ale te pierwsze ruchy są tak delikatne że moze poprostu je przeoczyłas:)

Gość Iwcia24
nie martw się ja jestem w 19 tc i też jeszcze nic nie czuję, ale wczoraj byłam na usg iwidziałam jak dzidzia się rusza więc jestem spokojna:)

Gość ja w 15tc
ale kopniaki od 18tc jednak to nie reguła. możesz poczuć dopiero w 22tc. najlepiej zjedz wieczorem coś słodkiego i polez ok 20 min i daj znac:) powodzenia

Gość KAROLKA25
super wy juz 2 usg a ja na 2 to mam termin dopiero 8 listopada

Gość Iwcia24
ja już miałam 6 usg w czasie ciąży...a to dopiero 19 tc

Gość KAROLKA25
o rety a czemu to tak??

Gość KAROLKA25
ja miałam tylko 1 raz i nie moge doczekać się na kolejne. a wiesz już co będzie??

Gość ronalda
jeżeli to pierwsza ciąża to niema się co martwić,ruchy powinnaś poczuć do 22 tc.

Gość Iwcia24
bo w 11 tygodniu miałam obfite krwawienia, leżałam w szpitalu, i tam mi tak często robili usg, ale na szczęście wszystko jest dobrze z maleństwem

Gość KAROLKA25
dzięki bo gin powiedział mi że powinnam poczuć w 18 tc a tu nic i zaczęłam już panikować

poczułam pierwsze kopniaczki w 20 tc, bulgotanie, trepotanie 16-17 tc, alw usg też miałam min. 6 razy, teraz będę miała w październiku kolejne, nie martw sie powodzenia

Gość Iwcia24
Niestety niewiem a tak bardzo bym chciała już wiedzieć, ale wczoraj nie bylo jeszcze nic widać, i lekarka powiedziała, że za ....1,5 miesiąca powtórzymy usg i wtedy prawdopodobnie dowiem się,ale 100% pewności nie ma

Gość KAROLKA25
a tak z innej beczki to ile wam się przytyło??

Gość KAROLKA25
pytam bo ja w 19 tyg juz 6kg i wydaje mi się ze to bardzo dużo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ruchy poczulam w 20tyg, usg mialam robione przez cala ciaze 3razy, teraz jestem lada dzien przed porodem:) za cala ciaze przytylam 25kg:)

Gość elenasss
ja jestem w 20 tc i tez nie mam zadnych objaw baraszkowania mojego malca, ale widzialam na usg jak kopie takze jest ok nastepne mam za 2 tyg a przytylo mi sie ....... 8,5 kg :( boje sie co bedzie dalej....

Karolka to dziwne, że lekarz powiedział Ci że powinnaś w 18 tc poczuc ruchy dziecka :O nie da się dokładnie przewidzieć kiedy poczujesz ruchy. Zazwyczaj odczuwa się je w okolicach 20tc. Ja poczułam ruchy w 16tc C1P1.

Gość a oto streszczenia
ja zaczęłam 16. tydzień i na razie nic, ale pewnie do 20 tc się bąbelek odezwie :)