Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haniabania

jak to jest z tymi wydzielinami..?

Polecane posty

Gość haniabania

cześć dziewczyny! mam pytanie tego typu: jak to dokładnie jest z wydzielinami z pochwy, sluzem itd. nie pytam o dni płodne i niepłodne tylko jakie wydzielinyty z pochwy są niewłaściwe? nie wydawało mi sie zebym miała upławy... a kiedy poszłam do ginekologa.. okazało sie ze miałam zapalenie o kótym powinny poinformować mnie upławy... niestety nic nie zauważyłam.. jak to ejst?

Gość uppuupppuupupupupu
??

Gość ja się nie znam
haalo?? halo?

Gość upupupuupupu
??????????????????????????????

każda ma inne upławy i inną wydzielinę ja np zawsze miałam mokro w majtkach :P :P no moze oprócz kilku dni po @ kiedy mam zupełnie sucho tez często myślałam, ze to objaw jakiegoś stanu zapalnego albo czegoś ale moj gin mówi, że jedne mają sucho, inne mokro a jeszcze inne potop szwedzki :P i ja jestem w tej 3 grupie :P nawet jak tabletki anty brałam to bylam mokra jak zwykle :P także wiesz, recepty jednej nie ma :D

Gość haniabania
no i weź tu człowieku bądź mądry (jak to mówi moja mama) to może po kolorze jakoś ;P

wiesz co ? powiem Ci tak :D :D kilka razy szłam do gina bo właśnie tak mi sie lało że miałam cykora że grzyb jakiś albo co i gin brał trochę tego na palec (oczywiscie w rekawiczce) ogladał konsystencje, wąchał (:O :O) i mówił ze luks - sama natura :P :P także chyba jak pachnie jakoś inaczej albo jest lekko żółtawa to trzeba sie martwić :P przezroczyste lub biale i o neutralnym zapachu jest normalną rzeczą natomiast ilość to juz zależy od matki natury :D

Gość haniabania
dzięki! no wlasnie mnie się wydawało wszystko ok. bo ani zapach, ilość, kolor się nie zmieniły... a zapalenie było ;] teraz staram sie obserwować co i jak... ale zmian nie widzę wg mnie cały czas jest tak samo... tylko pójść do lekarza od razu jest człowiek chory ;)

Gość Kochana*
a ja słyszałam ze białe to grzyb :) drożdżak :)

hania może przy zapaleniu nie śmierdzi ? tylko jak sie grzyba ma dopiero ? kurde nie wiem :D :D Kochana --> ja mam po @ sucho, potem biały śluz, potem jak mam płodne to mam przezroczysty jak kurze białko, potem znowu biały a przed samym @ taki nawet mleczno biały ;) ;) i biały sluz na pewno nie oznacza grzyba no coś ty :D