Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jednaaaaaaaa

Mieszkanie, co planujecie? kredyt?

Polecane posty

Gość taka jednaaaaaaaa

zastanawiam sie jakie inni maja plany.. nie mam 200ys na mieszkanie wiec pozostaje jedynie kredyt.. jakie Wy macie pomysly?

Gość kalafior stepowy
jak na razie studiuję i wynajmuję , kredyt wezmę dopiero w momencie kiedy będę miał uzbierane przynajmniej 40 % wartości nieruchomości nie chcę całe życie żyć z kredytem na karku :o

Gość taka jednaaaaaa
no wlasnie, ja tez myslalam zeby chociaz część uzbierac.. na razie tez studiuje.. czemu musi byc tak ciezko ehh:P

Gość kalafior stepowy
ehhh też się czasami na tym zastanawiam :p póki co jestem dobrej myśli mam plany związane z własnym biznesem ,jak wypalą to mieszkanko będzie szybko ,gorzej jak nie :o to wtedy będę szczęśliwym bądź nie :o emigrantem

Gdybym miala zbierac kase jednoczesnie wynajmujac, to nigdy bym nie miala wlasnego mieszkania ;) Kredyt zawsze mozna splacic wczesniej... placi sie przynajmniej na swoje, a nie komus :)

Gość taka jednaaaaaa
no racja, o wynajmowaniu nigdy nie myslalam tzn po skonczonych studiach bo wiadomo ze na studiach czase trzeba:)

Gość taka jednaaaaaa
ja chcialma takie 60m2.. jeszcze 2 lata temu takie u mnie kosztowalo 130tys co bylo dla mnie duzą kwotą a teraz... 200tys:/

Gość na wiosne kupuje
za gotowke domek 150m:D