Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to mam

Jak odmówić fryzjerce i makijazystce ??

Polecane posty

Gość no to mam

Byłam na próbnej, do licha znią na dodatek chyba powciskała sobie klientki bo kazała mi przyjechać z umytymi już włosami twierdząc ze sie nie wyrobi. Miałam wyjść o 12 a wyjdę o 13 a slub mam na 14 :o Zastanawiam sie czy jak w srode do nich zadzwonie - pracują w jednym zakładzie - to nie bedzie za póżno. To tylko z tego względu, że idę na próbną gdzie indziej no i wybiorę "mniejsze zło" :o

Powiedz poprostu ,że znalazłaś tańszą fryzjerkę a makijażystkę zapłaciła Ci już np.świadkowa bo chce Ci zrobić preznt ślubny i jest juz umówiona.Wymyśl ,że dziewczyna przyjeżdża specjalnie dla Ciebie np. z miasta oddalonego o 200 km.Przeproś ,że jest Ci głupio a ktoś już zadecydował za Ciebie. Możesz też wypalić ,że przed slubem macie sesje w plenerze i fotograf was przesunął wcześniej bo ma tyle zleceń i zwyczajnie się nie wyrobisz z czasem.A musisz juz iś na sesje bo zaliczka jest wpłacona -duza i ona nie podlega zwrotowi . Oj jest wiele pomysłów Pozdrawiam i życzę udanej zabawy

może to nie na temat ślubu ale studniówki, pamiętam że poszłam na próbną fryzurę do pewnej fryzjerki, spięła mi 3 kosmyki do góry, reszta rozpuszczona i stwierdziła że jest pięknie :O sama bym się w domu chyba lepiej uczesała. Do tego jeszcze mi zapowiedziała, że po studniówce mam przyjść i oddać jej wsuwki do włosów których było może z pięć :O co do fryzury nie mogłam zaprotestować bo powiedziała że innej nie umie a poza tym nie ma czasu... Wyszłam od niej i obiecałam sobie, że poszukam innej fryzjerki bo ta kobieta była nienormalna :O na początku miałam w ogóle nic jej nie mówić i po prostu nie przyjść, ale w końcu zadzwoniłam i wprost powiedziałam, że fryzura mi się nie podobała i że zapisałam się do innego salonu... Była w szoku że byłam niezadowolona :)