Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoskacnotka12

stara dziewica

Polecane posty

Gość zoskacnotka12

Mam pytanie do dziewczyn po 27 roku zycia ,ktore wlasnie w tym wieku rozpoczely wspozycie.Wiem ,ze nie jest to znaczaca ilosc kobiet ale coz...moze ktos sie jeszcze znajdzie.Dziewczyny czy odczuwalyscie bol podczas pierwszego stosunku.Jak sie kochalysie pierwszy raz?Podobno w wieku dzwudziestu kilku lat ( praktycznie przed 30) bol podczas pierwszego stosunku jest ogromny.Jak bylo w Waszym przypadku?Prosze bez glupich odpowiedzi

no wiec.....ja miałam 29 lat i tak szczerze to troszke bolało....ale wierz mi, nie był to jakis wielki ból, da sie przezyc.moja jedyna rada....zrob to z kims kogo kochasz i Cie szanuje, bo zeby zrobic to tylko dlatego ze ma sie wiecej lat niz 27 i nie byc juz dziewica to nie ma sensu, potem sie załuje. Glowa do gory. powodzenia.

Mialam 27 lat i moge powiedziec ze bolalo ale tylko przez kilka sekund. Potem jeszcze przez caly dzien mialam takie nieprzyjemne uczucie ale to nie byl bol. I zgadzam sie z poprzedniczka.. zrob to z kims komu na Tobie zalezy i na kim Tobie zalezy:)

Gość efwwfefwe
miałam 28 ból jak ból ale ten krwotok i kilka podejść... ;]

Gość zoskacnotka12
Dzieki za odpowiedzi i pocieszenie.Kocham swojego partnera i rozpoczynam wspolzycie z milosci.Wczesniej mialam innych partnerow ale nie bylam przekonana co do nich i nasze igraszki konczyly sie na pieszczotach.Moj obecny zwiazek jest wyjatkowy i dlatego che rozpoczac wspolzycie.Dziewczyny jaka pozycja jest najlepsza na pierwszy raz?

Gość łączenie tematów . forever
21:32 kate26 Jeśli partner odpowiednio się Tobą zajmie, bedziesz odpowiednio nawilżona i wyluzowana, będzie wszystko o.k, zresztą to indywidualna sprawa.Każda kobieta przeżywa to inaczej.Radzę zaopatrzyć sie w odpowiedni żel nawilżający... Pozdrawiam 21:39 zoskacnotka12 Czy prawda jest,ze po 23 roku zycia bol podczas pierwszego stosunku jest ogromny?Stara blona dziewcza, zgrubiala i wrecz nie do przebicia?

Gość Żeuoja
Stara błona zgrubiała i nie do przebicia??? Co za kretyn to wymyślił? Od kiedy to błona dziewicza ulega zgrubieniu? Przecież to nie kora na drzewie!! Ja zrobiłam to mając 24 lata i ból był prawie nieodczuwalny. Pewnie dlatego, że zrobiłam to z chłopakiem, któremu ufam i nie byłam spięta. Jeżeli kobieta nie jest rozluźniona to odczuwa ból nawet nie będąc dziewicą.

Gość Hydraulik do przepychania rur
Przepycham bezboleśnie i bezkrwawo, jak się nie uda zwracam pieniądze!

Gość fgdgde
27 lat dziewica, co za strata, no minimum 10 lat, a zycie to nie komputer nie da rady wlaczyc Akcesoria i cofnac sie w czasie, na Przywracanie systemu, oj jaka szkoda ze niemozna.... co ty pierdolisz . Po smierci i tak nie bedziesz pamietał co robiłes w czasie życia ....... GDyby czlowiek mial nieskonczona pamiec to ok . Ale i tak kazdego czeka piach .,Wiec czy korzystasz z zycia czy nie korzystasz to nie ma zadnego znaczenia , bo za kilkadziesiat lat utracisz swiadomosc i sie rozplyniesz na wiecznosc.

Gość ja mialam 26 i bolalo jak
cholera, potem caly dzien lezalam ale ja mam tak, ze jestem b. waska i jak mam np. 2 tyg przerwy to znow boli