Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez szans

Przegrałem swoje życie

Polecane posty

Gość bez szans

Nie mam szans ani na dobrą pracę, ani żeby jakakolwiek dziewczyna mnie zechciała. Po prostu - przegrałem swoje życie.

Gość bez szans
Jak to co się stało? Nie mam pracy ani dziewczyny (ani jednego ani drugiego nigdy nie miałem). To mało?

Gość i molem książkowym jeszcze
a lat ile masz?

Gość bez szans
21:09 to podzyw

A dlaczego nie masz szans na dobrą pracę i dziewczynę? jesteś nieśmiały?

?

Gość może spróbuj się związać
z Ariane84, pasowalibyście do siebie (oczywiście pod warunkiem że masz sporą nadwagę)

Nie mam nadwagi. Chodzi o to, że np. nie potrafię gotować, jestem skrajnym egoistą, a jeśli chodzi o pracę, to w moim mieście nie ma dla mnie pracy. Musiałbym wyjechać, ale tego nie zrobię.

nie chce nic mówić ale jak dla mnie to ty jesteś trochę \"emo\". \"..nie moge mieć tego chociaż mógłbym ale tego nie zrobię; chciałbym to ale nie zrobię nic w kierunku by to zmienić..\" skoro mówisz że jesteś egoistą to weż popracuj nad tym! a z tym wyjechaniem za pracą to nie możesz po prostu do innego miasta??

I tu jest właśnie problem :-), bo nie lubię też zmian :-) Każda nowa sytuacja mnie przeraża. Zawsze zastanawiam się jak to będzie, próbuję opracować wszystkie możliwe warianty (zarówno pozytywne jak i negatywne, chociaż z reguły więcej znajduję negatywnych).

wiesz ja też nie lubię zmian :) Ale skoro uważasz że przegrałeś życie to nie lepiej zacząć \"nowe\" w innym mieście z inną paczką przyjaciół i może dziewczyną :) Trzeba mieć wiarę a nie widzieć ciągle czarne strony :)