Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ktoś polecić

Poszukuję dobrego fryzjera w Koszalinie

Polecane posty

Gość moze ktoś polecić

Witam Poszukuję dobrego fryzjera w Koszalinie.Mam juz dość nieprofesjonalnych fryzjerek, które mam wrażenie posiadły tylko sztukę robienia pasemek.O dobrym cięciu czy doborze koloru można pomarzyć. Piszcie koszalinianki

moja ciocia mieszka w Mielnie, i jeździ do Koszalina do Emki do fryzjera.... nie narzeka :) i zawsze gdy się z nią widzę ( ja tam nie mieszkam) wygląda świetnie

Gość moze ktoś polecić
Kiedyś byłam w Emce,nie byłam zbyt zadowolona.Ale tam jest chyba z 10 fryzjerek więc mogłam trafic na tę gorszą;p

aha, no rozumiem, z tego co wiem, on ma \"swoją\" i tylko u niej cokolwiek robi z włosami :) ale niestety nie powiem ci która to :) bo nie wiem, moge spytać jak będę się z nią słyszeć :)

Gość moze ktoś polecić
Moze to nie fryzjerki kiepskie ,tylko moje włosy się nie nadają do niczego..sama nie wiem.Mam cienkie,ale dosc gęste włosy nieco za ramiona zmasakrowane po pasemkach.Kompletnie nie mam na nie pomysłu a fryzjerki radzą..pasemka.

Gość ada koszalin
Hej, masz takie wlosy jak ja rowniez sa cienkie i zniszczone pasemkami.Po pierwsze - kuracja wzmacniajaca, wiem, ze to forum odn fryzjera ale warto naprawde: ampulki vischy dercos wzmacniajace i Preparat Merz Spezial Dragees - tabletki, byc moze cos innego tanszego tez bedzie ok, ale jesli masz zniszczone wlosy to poczujesz roznice szybko, polecila mi to fryzjerka z salonu na Młyńskiej 21 w Koszalinie , kiedy przyszłam zrobić pasemka i ich mi nie zrobiła...powiedziała, że jak troche podregeneruje wloski cos zrobimy, bylam wstepnie zla ale troche mnie zaintrygowala ta Pani. Bylam 2 dni temu i zrobiłysmy 1 kolor, ktory fryzjerka rozmyla mi na pasemkach - ktore juz mialam. Powstal efekt jakby 3d:) tzn tam gdzie byly pasemka wlosy sie odbijaja na 1 planie , ale wciaz mam 1 kolor, nie uzywalysmy rozjasniacza wogole, tylko farbka. Optycznie powoduje to zwiekszenie objetosci, wyzbywajac sie pasemek. Nie wiem jak nazywa sie ta technika jednak nie chodz juz do fryzjerek, ktore namawiaja na pasemka, szybko, drogo i bez inwencji, za farbe zaplacisz mniej a nie niszczy wlosow. Moge naprawde polecic Ci Pania Ole z Salonu na Mlynskiej w Koszalinie, http://labo.topfryzjer.pl/ powodzenia

Gość ada koszalin
eh ... to taki stary watek byl myslalam, ze doradze komus , ale moze sie przyda:)