Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klotylda 22

juz nie chce tam pracowac...

Polecane posty

Gość klotylda 22

pracuje w centrum handlowym na stoisku gdzie pakujemy ozdobnie prezenty....zarabiam 4,20 za godzine do reki mam umowe o dzielo....dosyc mam tej pracy ale gdzie tu pracowac jak nic nie ma.....

Gość a jakie masz wykształcenie
w ilu firmach szukałaś?

Gość klotylda 22
technik uslug kosmetycznych w zawodzie pracowalalm troche ale doszlam do wniosku ze mnie to nie rajcuje planowalam isc na studia na wizaz...ale w moim miescie sa platne i dlatego poszlam do pracy....a tu to sie nigdy nie dorobie....:/

polecam: 1 kupowac gazety regionalne+gazete wyborcza w poniedzialek 2 chodzenie i rozdawanie cv w marketach sklepach butikach itp 3 wysylanie cv gdzie sie da 4 poszukac na serwisach np pracuj.pl i inne - wpisz w google \'praca\' i jest masa podobnych serwisow :) pracy jest sporo tylko trzeba troche poszukac no i czasami troche poczekac...moja dziewczyna znalazla praca dopiero po 1,5 miesiacu ale znalazla !!!

Gość a jakie masz wykształcenie
a poszłaś na ten wizaż? kurcze kiepska praca, no ale przynajmniej na studia Ci starczy, a jak je skończysz to może znajdziesz coś lepszego w zawodzie! powodzenia ps- mimo wszystko rozejrzałabym się jeszcze za czymś innym :)

Gość kolekcja rozy
nie martw sie :) ja chyba wyladuje w zakladzie slusarskim przy pakowaniu klamek :)

Gość klotylda 22
nie no sa dni ze siedze i na dzien 19 osob przyjdzie a sa i takie gdzie przychodzi 105 na dzien to szczegolnie w soboty bo okres slubny.....do kitu....w moim miescie jest malo pracy i trudno znalesc jakas .....ratuje mnie tylko praca w handlu a tu zarobei gora 700zl masakra jest......

Gość klotylda 22
no szok!! mieszkam jeszcze z rodzicmai wiec na mieszkanie nie musze placic itp ale i tak oddaje im troche kasy i zostaje mi malo.... na wizaz nie poszlam bo nie mam kasy.....nienawidze tej pracy!!!!!ale gdzies musze pracowac..........

Gość ciocia dobra rada..

spróbuj w bankach na infolinii lub windykacji - tam zazwyczaj przyjmują bez doświadczenia bo sami szkolą no napewno płacą lepiej niż 4,20 :> Dobrze jest tez zgłosić się do agencji pracy tymczasowej. Agencja załatwia pracę np na 6 miesięcy albo na 3, ale jak jesteś dobra to pracodawca potem często zostawia cię na etat.