Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Fisia bardzo to ciekawe co napisalas:) ale tyle tego,ze mnie oczka bola:P:P hehe oczywiscie wszystko przestudiuje:) Mrufcia poczekaj co bedzie w dniu spodziewanej miesiaczki a jesli sie nie pojawi to poczekaj jeszcze z 2 dni i zrob rano test. Ciezko powiedziec czy to sa objawy ciazy bo sa prawie takie same jak objawy @

Gosia* dzieki za wyczerpujące wiadomości:D:D chyba też zaczne sprawdzać:D:D:D:D:D:D ale Wy dziewczynki zapracowane:( idę konczyc robić obiadek bo męzus już w drodze do domku jest

Jak macie ochote to polecam wam inne forum,na którym siedze już ponad 2 lata.Zapraszam wszytskich. Gosia* jest tam specjany temat dla młodych mamuś :-) To forum jest dużo lepiej rozbudowane i nie ma tyle pomarańczowych troli ;-) http://www.baybus.net/

Michelle🌼 w wolnej chwili poprzesyłam zdjęcia raz jeszcze co do forum to poczytam chetnie ale zostane raczej tutaj bo trolami to ja sie najmniej przejmuje. lece kobitki bo m juz wrócił buzialki dla wszystkich😘

oj ale dzien :( zapacowana a po pracy musze jechac na Nowa Hute -i musze zdazyc do 17:( watpie bo korki straszne co do opisów na temat dni płodnych i temperatury to wąłsnie na jej podstawie stwierdziłam ze miałam owulacje :) huraaa ten cykl tez mierze i mam nadzieje ze owulacja tez bedzie:) i ze mężuś jakos z przyjazdem trafi!! hahah Sylwia temp. mi spadła w dniu @ z 37 na 36.4 !!

hej ja juz po pracy i jem obiadek w domku... Michelle dzieki za zaproszenie ale jestescie juz w tak zaawansowanym stadium znajomosci,ze wole poznawac sie\"tu\" i budowac od poczatku znajomosci:):):):) Gosiu z tego co słyszalam testy owulacyjne kosztuja ok 30zł Fisia buzka😘 Vichy nie przepracowuj sie tak!!😠 musisz o siebie dbac🌻 Pozdrowki dla calej reszty;)

witam ponownie:) ja też już po obiadku - trochę późno ale i ta bywa. Mój M właśnie szykuje się do sklepu po piwko.......:( cóż- jemu sie należy, ja musze herbatkę - przyzwyczaję się:) mało nas tu teraz . Wiecie co? tak się zastanawiam czy ja wytrzymam do 15 listopada na wizytę do gina? czy to nie za późno? - na 1-ą wizytę od zaciążenia? to będzie wtedy 7,5 tygodnia, może umówię się do innego żeby troszkę wcześniej co myślicie? czy dać sobie spokój i cierpliwie poczekać?

Gość fdgaFDGA
JAK TO JEST Z TEMPERATURA,ALE MIERZONA POD PACHA? BO JA OD OWULACJI MAM CIAGLE OK 36,8-37,2 DODAM,ZE STARAMY SIE O DZIDZIUSIA

Gość fdgaFDGA
wiem,ze mierzy sie temp w pochwie ale pytam sie jak to jest z tempka mierzona pod pacha? duzo dziewczyn w ciazy tez mialy ja podwyzszona

mar---gerita ja tez na początku myślałam że to za wczesnie i w dodatku z moją przeszłością ciążową ale jak to przemyślałam to w sumie po co iśc wcześniej, jeśli wszystko jest ok nic cię nie niepokoi to chyba nie ma takiej wielkiej różnicy, ale przyznam ci że jeśli miałabym tu możliwość zrobić betę to bym zrobiła tak dla pewności. Ja jutro rezerwuję bilety i przylecę do Polski za 2 miesiące, alez się cieszę !!!

hejka ja juz po kolacji i ogladam tv z siostra i m. :) jak dam rade to jeszcze dzis zajze do was a jesli nie to juz teraz zycze wszystkim milutkich senkow🌻 i przyjemnych staranek:P

hej dziewczynki co tu dzisiaj tak cichutko??, myślałam że będzie do poczytania kilka stron a tu nic. podejrzewam że już śpicie więc zajrzę tu rano.

dzień dobry dziewczynki🌼 jejku ale pospałam.jak nigdy o 22.00 już lezałam w łózeczku:D wstawać kobitki bo trza zapisać kilka stron na topiku

Dzień dobry! No to teraz ja. Mar---gerita, ja uważam, że Twój termin wizyty u lekarza jest w zupełności wystarczający. Wcześniej i tak za wiele Ci nie powie. Poza tym - sama zobacz, ile kobiet chodzi do lekarza w dużo późniejszym okresie ciąży, bo zwyczajnie dopiero wtedy sięo niej dowiadują. Dbaj o siebie, łykaj kwas foliowy, wypoczywaj, odpędzaj stres a wszystko będzie grało. Trzymam kciuki!!!!! Dziewczyny, dziś jedna pani w pracy powiedziała, że pierwszą ciążę traci ok. 90% kobiet. Proszę, napiszcie że to jakieś bzdury, bo się załamię. Ja już niespecjalnie mam czas na zachodzenie i tracenie, nie wspominając o nerwach z tym związanych. Wiem, ze tego nie mozna wykluczyć, ale żeby zaraz 90%? Toż to chyba lekka przesada;( A u mnie dziś 31 dzień cyklu. Tempka poranna - 37,25. Franca jeszcze nie przylazła, więc jeszcze wszystko możliwe. Brzuszek pobolewa praktycznie bezustannie, spuchłam jak balon, czuję dość duży dyskomfort - zupełnie tak, jakby @ miała pojawić się u mnie lada godzina. Ale takie samopoczucie towarzyszy mi już prawie 2 tygodnie. Długo. WSTAWAĆ KOBITKI!!!!

Sylwia.... 🌼 czy ta baba na głowe upadła??????skąd ona czerpie takie informacje???90% to przeciez cholernie dużo. dziewczynki no jakby to była prawda to 90% z nas zaczęło by tu pisać tak\" czesc jestem właśnie po pierwszym poronieniu teraz czas na kolejną ciąze\" o jejku jejku.Sylwusia oczywiście ,że sie zdaża poronienie no bo nigdy nie jest tak jakbyśmy chciały ale z tym 90% to lekka przesada Wstawać babki kochane!!!

Oj, upadła. W ogóle ona jest jakaś dziwna. Kopara mi opadła, gdy usłyszałam \"wykład\". Specjalistka od siedmiu boleści:)

Sylwia.... no specjalistka po byku. jak Ci się uda i zaciązysz to dopiero wysłuchasz\"dobrych rad\"lepiej z tą kobitką na te tematy nie gadac bo Ci jeszcze wmówi kilka \"fajnych\" chorób a co dziewczyny myślicie wogóle o przesądach????wierzycie w nie????

Dla mnie przesądy nie istnieją, chyba że do pośmiania się. W życiu staram się kierować raczej wiara w Boga niż w czarne koty, ślubne zabobonki itp.

Sylwia cos ta kobitka ci glupot naopowiadala:O fisia ja tam nie wierze, najlepiej sie nie filmowac i nie szperac wszedzie szukajac jakis informacji o złych rzeczach bo mozna sobie cos wmowic i poco sie nie potrzebnie stresowac? Wstawac!

oj wczorajszy dzien była bardzo ciezki w pracy zawrót głowu:( potem z autem u mechanika i padłam z bólem głowy w łózku...... moja blizka kumpela w ciazy>>>>>>>> bardzo sie ciesze tylko zastananawiam sie kiedy mi sie uda:( margerita co do terminu to wiem ze ciezko sie doczekac.....ale póki co dbaj o Was:) i na pewno czas szybko zleci i zobaczysz swoje malenstwo a co do tych 90% potronien to nie jest tak aczkolwiek moja znajoma lekarka mówi ze duzo jest poronien samoistnych o których kobiety nie wiedza....ale nie 90%:( na szczescie nas to tu nie dotyczy:):) tu jest szczesliwy topik...moze niedługoo i mi sie uda!!:(:(:( zmykam do papierków..aha dzisiaj mama przylatuje ale jakos sie nie bardzo ciesze ! coz moja sytuacja rodzinna jest specyficzna ale nie bede Wam zatruwac opowiesciami o mojej rodzinie!! \\miłego dnia!

no Kochaniutkie i ja się pojawiam :), Sylwia - jest szansa, rób test jak nic - czekamy na dobre wiadomośći ;) a co do poronień to przesada 90% ?? bezsens. ja powiem tak - ja nie myślę o poronieniach bo jak człowiek zaczyna myśleć to różne rzeczy do głowy przychodzą, nie czytam topików ciąża obumarła itd - kiedyś zaczęłam ale brrrr strasznie mi potem do głowy wlazło ale oczywiście wielkie wielkie współczucia dla tych biednych kobiet,; sylwia ,demiluna - też stwierdziłąm ,że po co wcześniej do gina - w sumie jak pójde już w 7,5 tyg to może zobaczę już serduszko? :D a i jeszcze jedno Kochane dziś powtórzłam test - są wyraźne dwie krechy także spokój i odpędzanie nerwów i stresu dla mnie :) ;)

mar---gerita 😘 mamuska jeszcze raz gratulujeeee!!!!!! drugiej krechy validos27 🌼nam sie uda niebawem.zobaczysz:)

Mar--gerita doskonale:):):):):):) chociaz ta jedna mysl mnie dzis pocieszy ... fisia kochana czekam i czekam na ta kawke:P Kochen robie sobie takie mini notatki o kazdej z was zeby lepiej pamietac skad jestescie , ile latek itp. jak mozecie to powtorzcie jeszcze raz:P