Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

dziubasek:) mozesz wpisac jak zrobisz sciagę ja Kraków:) 27 latek, jakis 5 cykl starn:) 2 z bromergonem:) rok po slubie...hahah

Dobra kochen Sylwia🌻 Validos🌻 Mar--gerita🌻 stokrotne dzieki jeszcze tylko niech Michelle i Demiluna podadza swoj wiek a Michelle,Wiktoria1980 i Sylwia miejscowosc;)

ja też chcę zrobić taką listę:) Dziubassku - Ty tez proszę podaj swoje namiarki, fisia vichy Gosia demiluna no reszta dziewczynek jest już u Dziubasska. buziaki,

Biegam do łazienki, bo co rusz mi się wydaje, że dostałam okres, czuję tam takie dziwne ciepełko. Ale póki co - czysto, ani @, ani żadnego śluzu. Czy któraś z Was wie, jak zachowuje się szyjka macicy w pierwszych tygodniach ciąży?

słuchajcie chcecie tabele zebym wkleila na foruma najwyzej sobie pouzupelniacie to czego ja nie zdolalam uzupelnic? czy wolicie tabele na maila do prywatnego uzytku?

ja proponuje,zeby zamiast imion dać niki zeby kazda z nas wiedziała o kogo chodzi Sylwia.... kochana no macica sie powiększa to niektóre kobitki czują lekki ból w podbrzuszu myśle ze to od tego????

dobra proba tabelkowa :) NiCk WiEk MiEjScOwOsC PoToMsTwO CyKl StArAń 🌻Fisia 29 Sosnowiec Marta 3lata 4 cykl 🌻Gosia 21 Łańcut - 7 cykl 🌻Dziubassek 21 Gdańsk - 2 cykl 🌻validos27 27 Kraków - 5 cykl 🌻Michelle Daniel 1,5rok 🌻Demiluna Anglia Wika 3 lata 🌻Vichy 26 Karol 6lat ciąża:) 🌻Wiktoria1980 27 🌻Sylwia 29 Trójmiasto - 1 cykl 🌻Mar--gerita 26 Warszawa - ciąża:) 🌻Herbatka 28 Warszawka 🌻Lake tahoe

buuuuu cos nie wyszlo:/ jak ktos potrafi to ladnie poustawiac w kolumny to prosze poprawcie bo mnie nie wyszlo nie wiem czemu:O

NiCk WiEk MiEjScOwOsC PoToMsTwO CyKl StArAń 🌻Fisia 29 Sosnowiec Marta 3lata 4 cykl 🌻Gosia 21 Łańcut - 7 cykl 🌻Dziubassek 21 Gdańsk - 2 cykl 🌻validos27 27 Kraków - 5 cykl 🌻Michelle Daniel 1,5rok 🌻Demiluna Anglia Wika 3 lata ciąża:) 🌻Vichy 26 Karol 6lat ciąża:) 🌻Wiktoria1980 27 🌻Sylwia 29 Trójmiasto - 1 cykl 🌻Mar--gerita 26 Warszawa - ciąża:) 🌻Herbatka 28 Warszawka 🌻Lake tahoe no cholerka nie chce sie w słupkach zrobic😠

NICK ..................WiEk .MIEJSCOWOŚĆ....POTOMSTWO .....CYKL Fisia ..................29 ...Sosnowiec.......... Marta 3lata .......4 cykl Gosia ................21 ....Łańcut -.................................. 7 cykl Dziubassek......... 21.... Gdańsk -................................. 2 cykl validos27 ...........27 ....Kraków -................................. 5 cykl Michelle............................................ Daniel 1,5rok Demiluna ...........26.....Anglia ...............Wiki 3 lata.........ciąża Vichy ...............26 ............................Karol 6lat ..........ciąża Wiktoria1980..... 27 Sylwia ..............29 ....Trójmiasto - ..............................1 cykl Mar--gerita....... 26 .....Warszawa.................................ciąża Herbatka ..........28......Warszawka Lake tahoe

hej dziewczynki może tak być?? a tak wogóle dzień dobry, ale pospałyśmy dzisiaj z Wikusią, Sylwia może już czas na teścik??

NICK ................WiEk .MIEJSCOWOŚĆ....POTOMSTWO .....CYKL Fisia ................29 ....Sosnowiec.......... Marta 3lata ....4 cykl Gosia ................21 .....Łańcut -................................ 7 cykl Dziubassek......... 21.... Gdańsk -............................... . 2 cykl validos27 ...........27 .....Kraków -............................... 5 cykl Michelle............................................ Daniel 1,5rok Demiluna ...........26......Anglia ...............Wiki 3 lata.......ciąża Vichy ...............26 ............................Karol 6lat ........ciąża Wiktoria1980..... 27.................................................. Sylwia ..............29 ....Trójmiasto . .............................1 cykl Mar--gerita....... 26 ....Warszawa.................................ciąża Herbatka ..........28.....Warszawa.............................. Lake tahoe..............................................................

NICK ................WiEk .MIEJSCOWOŚĆ....POTOMSTWO .....CYKL Fisia ................29 ....Sosnowiec.......... Marta 3lata ....4 cykl Gosia ...............21 .....Łańcut -................................7 cykl Dziubassek........ 21.... Gdańsk -............................... 2 cykl validos27 ..........27 .....Kraków -............................... 5 cykl Michelle.............21.....kuj.-pom........... Daniel 1,5rok....1 cykl Demiluna ...........26......Anglia ..............Wiki 3 lata.......ciąża Vichy ...............26 ...........................Karol 6lat ........ciąża Wiktoria1980..... 27.................................................. Sylwia ...............29 ....Trójmiasto . ...........................1 cykl Mar--gerita....... .26 ....Warszawa..............................ciąża Herbatka ...........28.....Warszawa.............................. Lake tahoe....................................................... .......

A ja wam powiem,że tymi poronieniami w 90% to prawda.Na niejednym teście jest napisane żeby wykonywać test w dzień spodziewanej miesiączki,bo prędzej może wyjść pozytywny,a później negatywny,bo sie poroniło.U większość kobiet pierwsza ciąża kończy sie poronieniem i nawet sie o tym nie wie.Jak nie wierzycie zapytajcie swojego ginekologa,moja potwierdziła.

Tak, ale ta pani miała na myśli ciąże potwierdzone przez lekarza, takie kilkunastotygodniowe,z wyznaczonym terminem porodu itd - wiecie- jej kuzynka, męża siostra, ciotki sąsiadka, takie tam:):):)

..........NICK .............WiEk....MIEJSCOWOŚĆ..POTOMSTWO ......CYKL 🌻Fisia ................ 29 ....Sosnowiec..........Marta 3lata .......4 cykl 🌻Gosia ............... 21 .....Łańcut -....................................7 cykl 🌻Dziubassek........ 21.... Gdańsk -............................... ....2 cykl 🌻validos27 ..........27 .....Kraków -............................... ....5 cykl 🌻Michelle............. 21.....kuj.-pom........... Daniel 1,5rok.....1 cykl 🌻Demiluna ...........26......Anglia ..............Wiki 3 lata.........ciąża 🌻Vichy ............... 26 ..............................Karol 6lat .........ciąża 🌻Wiktoria1980..... 27.................................................. 🌻Sylwia ...............29 ....Trójmiasto . ...............................1 cykl 🌻Mar--gerita....... .26 ....Warszawa...................................ciąża 🌻Herbatka ...........28.....Warszawa.......................................... 🌻Lake tahoe..........................................................................

..NICK .............WiEk....MIEJSCOWOŚĆ..POTOMSTWO ......CYKL Fisia ................ 29 ....Sosnowiec..........Marta 3lata .......4 cykl Gosia ............... 21 .....Łańcut -....................................7 cykl Dziubassek........ 21.... Gdańsk -............................... ....2 cykl validos27 ..........27 .....Kraków -............................... ....5 cykl Michelle............. 21.....kuj.-pom........... Daniel 1,5rok.....1 cykl Demiluna ...........26......Anglia ..............Wiki 3 lata.........ciąża Vichy ............... 27 .....Śląsk................Karol 6lat .........ciąża Wiktoria1980..... 27.................................................. Sylwia ...............29 ....Trójmiasto . ...............................1 cykl Mar--gerita....... .26 ....Warszawa...................................ciąża Herbatka ...........28.....Warszawa.................................. .... Lake tahoe....................................................... ...................

Witam Was Serdecznie!!! W tabeleczkę się woisalam bo mi zrobiłyście o rok za mało :) Michell🌼wysłałam Ci moje zdjęcia i czekam na rewanż,wyślij na ten adres z którego Ci przesłałam :) Kto mi da swojego e-meila to też wyśle :)

A po wczorajszym dniu bylam tak padnięta że nie dałam rady już wejść do Was :( Wogóle mam w pracy 2 nowe koleżanki które muszę szkolić i teraz mam też mniej czasu aby do was wpaść :(