Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

sylwia oblicz sobie wszstko na stronie http://dziecko.haczewski.pl/ i będziesz wszystko wiedziała przy obliczaniu wieku ciąży musisz też brać pod uwagę przeciętną długośc cyklu, lekarze obliczają wiek ciąży od ostatniej miesiączki i tak też jest podawane we wszystkich poradnikach

Sylwia u mnie lekarz już rozpoznał 4 tyg ciąze.nie wiem jak to jest ale pewnie u Ciebie też już by \"wymacał\":D:D:D:D dziewczyny ja własnie po kąpieli pomalutku sie szykuje do mojej wizyty u ginka.wizyte mam około 14.00 ale już mnie nosi.zanim dojade tam to chyba umre.nigdy sie tak nie denerwowałam a dzisiaj mnie nosi jak diabli.jestem coś niespokojna,serducho mi wali a ręce mi się trzęsą.kurcze no nie wiem co jest grane.mam nadzieję ,że mi powie ze jest wszystko oki.mam wyniki z ostatniego USG.coprawda poprzedni lekarz je widział i stwierdził ze jest oki ale jemu to mało ufałam.teraz ide do mojego starego kochanego ginka. jak tylko wróce to dziewczynki zaraz się do Was odezwe.trzymajcie za mnie kciuki

Gość mrufcia
:) kupilem test ale cos mam stracha zeby go zrobic.... boje sie chyba rozczarowania

Dwa dni człowieka nie ma,a tu taka wiadomość.SYLWIA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! U mnie lekarz swtweirdził 4 tyg. ciążę. Termin porodu oblicza sie: do pierwszego dnia ostataniej miesiączki dodać 7 dni i odjąć 3 miesiace. My dzisiaj mamy kolejną rocznice ślubu,więc wieczorem będę zajęcta :-D

Sylwia licz licz i daj znac ile fasolka juz ma:) Fisia nie nerwuj sie tak!!!:O daj znac jak wrocisz od gina;) Michelle🌻 witaj Mar--gerita🌻

Hello! Sylwia - GRATULACJE :D faktycznie zachodzicie tu dziewuszki w ciążę jedna po drugiej :) to szczęśliwy topic ! Jestem lekko zmęczona po kolejnym weekendzie w szkole, ale zerkam do Was. Mar--gerita - bardzo Ci dziękuję za dobre słowa, muszę pamiętać aby myśleć pozytywnie, to trudne dla mnie. Poszłam do apteki po czulszy test, ciąży nie ma. Nawet się nie zasmuciłam. Jakoś czułam, że to jeszcze nie to. Tylko jak mnie brzucha nadal będzie kuł (jak to się właściwie pisze ??), to będę musiała pójść do doktora :( Mój K. kupił mi nową grę komputerową, więc relaks murowany :) A! no i nicka zaczerniłam, ładnie :)

mrufcia -- nie bój się rozczarowania, to jest niestety wpisane w starania. Zrób i już ! Tak jak ja zrobiłam i nic nie zobaczyłam... przynajmniej wiem.

demiluna - fajny ten kalendarzyk, mój termin wypada na 29 czerwca :) moje maleństwo na 5 tyg i 1 dzień :):):) wg. obliczeń od okresu. , a Twój? , a vichy? gdzie ta nasza vichy? dziubassku 🌼:) herbatka - cieszę się jeśłi pomogłam słowem choć troszeczkę, ;) dla wszystkich biziak!! fisia - pewnie szykuje się na badania.:) coś mi kafe nie chce się paskiem poruszać jak odpisuję :( wiecie o co chodzi, odpisuję w tabelce na górze, a na dole mam kafe i pasek z ostatniej strony nie chce się ruszyć ! a było tak wygodnie, awaria czy co??

Mar--gerita u mnie tez cos kafe szwankuje widocznie cos tam robia... ja jeszcze mecze sie w robocie:O jak znajde chwile to poczytam i odpisze😘

Sylwia SERDECZNE GRATULACJE 🌼🌼🌼🌼 ja już wcześniej wiedziałam że u Ciebie to nic innego jak ciąża. To w takim razie ty miałaś ode mnie 3 dni póżniej ostatnią @ bo ja miałam 22.09 ale ja mam krótsze cylke 27-28 dniowe i do lekarza idę 6 listopada :) Wg. tego kalendarza termin wychodzi mi na 27 czerwca a wg. moich oblizeń na 30. Wogóle fajnie bo bedziemy miały termini bardzo blisko siebie :) Będzie się działo :) Fisia🌼 Ty już pewnie u lekarza :) Mam nadzieję że nam tu przyniesiesz super wiadomości :)Bużka dla synowej👄 Ja dziś byłam sobie zrobić betę ale wyni będe miała dopiero w środę :) Narazie Was żegnam bo lece po synka do szkoły

Sylwia tak jutro zaczniesz 5 tydzień ciazy czyli ok 3 tydzień zycia malenstwa. Jesli chodzi o ginekologa. Ja bym nie zwlekala. Tu chodzi glownie o zdrowie twojego malenstwa. Idz do gina jeszcze w tym tygodniu.

hej wg obliczeń tego kalendarzyka i innych termin wychodzi mi na 12-13 czerwca. To już 8 tydzień ciąży, bąbelek ma 39 dni., Wiecie co nadal to do mnie nie do końca dociera chyba dopiero jak lekarz mi wszystko potwierdzi to uwierzę. Już nie mogę doczekać się pierwszego usg

no robią robią chyba te reklamy z boku....................... Gosia - a po co iść wcześniej do gina jak odeśle Cię na inny termin bo powie,że za wcześnie jest. ja czekam na 15 listopada nie ma co wcześniej się wybierać vichy - ja też mam termin zbliżony do Twojego bo 29 czerwiec

cześc kochane🌼 byłam u ginka.no ciąży niestety nie stwierdził ale wybadał mnie dokładnie.wszystko ze mną oki .powiedział,że 4 cykle bezefektownych starań to nie powód do zmartwien.ze to naprawde nie wiele.powiedział\"kochana jakby tak za pierwszym razem kobietom wychodziło to by było za łatwo\" mam łykać kwasik i falvit.ponieważ mam tyłozgięcie macicy mam po stosunku leżeć 15 minut na plecach a 4 poduchami pod tyłkiem a najlepsza pozycja sprzyjająca zapłodnieniu jest pozycja \"od tyłu\"..hehe ale mi dał instruktaż.mam sobie mierzyć temp bo moje cykle są nieregularne i działac działać i jeszcze raz działać a te cykle mam dlatego takie różne bo odstawieniu antykoncepcji tak mi sie miesza.zreszta u mnie te cykle zawsze takie były kochane napisze później bo m. mi zagląda przez ramie

ello dziewczynki🌼co tak cichutko tutaj??????????? ale mnie wnerwiają te reklamy zielone😠 kochane zapomniałam wam napisać,że ginek do którego chodze jest super .pracuje w tym szpitalu i oczywiście ja tam rodzić będe kliknijcie na inka i napiszcie co o tym myslicie http://www.narodziny.com.pl/ a i jeszcze dodam ,że lekarz który jest tam ordynatorem to własnie ten lekarz o którym wam wczesniej pisałam ze dzieki niemu miałam cesarke nie spać kochane❤️ 😘 dla Wszystkich

Cześć dziewczynki! Według tabelki przez Was podanej, mój termin porodu przypada na 2 lipca 2008! Długość ciąży od miesiączki wynosi 35 dni, a wiek dzidziusia - dwa tygodnie i 6 dni. Do lekarza pójdę w okolicy 15 listopada, myślę, że to w zupełności wystarczy, patrząc na terminy Waszych wizyt. W piątek tylko jeszcze jeden test, tak dla pewności. Choć chyba nie powinnam już mieć wątpliwości, @ nadal nie ma, wczoraj pojawił się biały śluz no i jakoś mi niedobrze trochę... Czy to możliwe, żebym już miała lekkie mdłości, czy to tylko psychika płata mi figla? Pozdrowienia z rana:):):)

fisia witaj🌻 cos mi gg nie dziala:( tobie tez? Sylwia 🌻mozliwe ,ze psychika plata ci psikusa bo na poczatku nie powinnas odczuwac zadnych objawow procz bolu w podbrzuszu i bolu piersi ale byc moze zaczynasz sie juz robic nadwrazliwa na zapachy i bodzce

Dziubassek😘 u mnie narazie gg działa bez zastrzeżeń:D:D kafe też bo wkoncu zniknęły te zielone reklamy:D:D:D:D moja koleżanka jest w pierwszych tygodniach ciąży i właśnie \"żyga jak kot\":D:D:D więc regóły raczej nie ma Sylwia.... 😘i 😘 dla małej fasolci w Twoim brzusiu bo ja jestem pewna ,że jest komu kawy???? bo ide robić??? cos fajnego Wam na mailika wysłałam

Gość mrufcia
witajcie dziewczynki :) nie wytrzymalam i rano zrobilam test... dlugo nie chcialam na niego spojrzec... ale potem moim oczom ukazaly sie dwe kreseczki... jedna wyrazna druga troszeczke bledsza :):):)

NICK .........WiEk....MIEJSCOWOŚĆ..POTOMSTWO ....CYKL 🌼Fisia ......... 29 ...śląskie..............Marta 3lata ......4 cykl 🌼 Gosia ........21 .....Łańcut -...............................7 cykl 🌼 Dziubassek.. 21.... Gdańsk -............................... 2 cykl 🌼validos27 ....27 .....Kraków -.............................. 5 cykl 🌼Michelle.......21.....kuj.-pom..........Daniel 1,5rok....1 cykl 🌼Demiluna .....26......Anglia .............Wiki 3 lata.......ciąża 🌼Vichy ..........27 ....Śląsk................Karol 6lat .......ciąża 🌼Wiktoria1980. 27.....USA...................................3 cykl 🌼Sylwia ..........29 ....Trójmiasto . ........................ciąża 🌼Mar--gerita....26 ....Warszawa............................ciąża 🌼 Herbatka ......28.....Warszawa................................ .. 🌼Lake tahoe............................................... ............ 🌼Maliwina29......29......................................... ..1 cykl 🌼Dafodilek ......................................................1 cykl 🌼mrufcia .......................................................ciążą

mrufcia dafodilek podajcie jakieś dane zeby można było wkleić do tabelki:D:D bo tak łyso wygląda lake tahoe odezwij się:D:D dziubassek kochen kirczak właśnie wywaliło mi gg więc ja też nie mam:D:D:D:D