Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Fisia Dobra dobra przestaje ;-) po prostu spontan. Nika trudno powiedziec z jednej temperatury czy mogłas zajść. Na pewno prawdopodobieństwo jest i to duże, ale jesli nie wiesz czy owulacja byla czy nie to trudno powiedziec. Jesli sie nie obserwujesz na bieżąco to nie bedziesz wiedziała. Jesli trafiłas w owulacje to bedziesz mama a jesli nie to nie. Czekaj na okres i zrób test ciazowy jesli sie nie pojawi.

Gość nikaaa5
mierzylam ja wczoraj wieczorem... no jak to jak? Tak jak to sie robi;)

Absolutnie NIE! Mierzysz rano przed wstaniem z lozka, zaraz po przebudzeniu. Jednym termometrem o stałej porze. Najlepiej o 7.30 w pochwie. Wieczorem strzep termometr. I nie raz tylko codziennie. Jesli temperatura bedzie +\\- 37 (od 36.8 w zwyż) i bedzie wyższa i bedzie sie utrzymywać do @ to oznacza ze albo jestes w fazie poowulacyjnej. Takze mierz sie codziennie to bedziesz wiedziała. Jesli @ nie przyjdzie a Tempka bedzie wysoka zrób test ciazowy.

Hihi ja na razie jestem panna i nie mam obowiązku gotowania obiadkow za to sama na naszym topiku siedze :-(

O matko,co za zboczuchy :-D Miłości francuskeij mówie NIE,tzn.ja jej nie uprawiam,ale małżonek i owszem :-D Byliśmy z małym na basenie.

ale tu sie działo zostawic Was na chwile i pralki, drogi:):) hahaah ja wlasnie wróciłam i kolezanka zadowolona z makijarzu i fryzury , w powrotnej drodze powiedziała mi ze chyba kobieta która dłuzej czeka na dziecko sie bardziej z niego cieszy ona zaliczyła wpadke w wieku 22 lat!! dla mnie to nie tragedia ale jak widac jej chyba za wesoło nie jest!!! a inne tak bardzo pragna dziecka:( i nie moga gdzie tu sprawiedliwość??? oki ja zmykam wreszcie cos zjesc a co do przytulanek to dopiero jutro bo mezus bedzie:) chociaz w tym miesiacu staranka na nic penwie to jedank nie zmienia faktu ze jezeli chodzi o sex mówie zdecydowane TAK pieknych snów i do jutra WY DEGENERUCHY:) hahaha to z czesia:) całsuki i do jutra!

Validos w pytke Zbysia ja tez jestem wielką fanka \"wlatcy móch\" i Czesio poniszczyl zabke i bedzie śpiewał psalm allejuja :-D fajna bajka :-D Wlasnie wrocilam ze staranek jedziemy pieknie zobaczymy co z tego wyniknie. Harbatka fasolka podlana ;-) bylo głośno chyba moj teściu słyszał ze tez musi miec pokój ścianę obok, a co mi tam ;-) zycze dobrej nocy i udanych staranek no i standardowo erotycznych snow. Buziaki dla wszystkich.

Kochane Koleżanki ja po cichuteńku śledze topik mam nadzieje ze kiedyś aktywnie bede mogła uczestniczyć w tych starańkach;) Witam nową koleżanke Małgosie i zycze jej szybkiego zaciążenia:) Pozdrawiam wszystkich którzy czasem o mnie pomyślą:)

dzien doberek:) nie wierze ja dzisiaj pierwsza:) basiu słonko zagladaj do nas:) nawet sie nie obejrzysz a bedziesz w ciazy:):) moze szybciej niz ja hahahah wiez ze zycie zaskakuje:) miłego dzionka ja rano 36.7 a owulacji nadal nie widac:(

Czesc Validos kochana! Ja dzis temperatura 36.4 wzrasta i spada. Owulacji rowniez ani widac ani slychac. Wydłużony cykl takze tylko spokoj i cierpliwość moze nas uratować.

dzien dobrrry kochaniutki🌼 mam gości więc nie bardzo moge z Wami tu poklachać buziaczki kochen😘

Cześć Laseczki :) Witaj Basiunia,mam nadzieję,że nam obu będzie dane cieszyć się z macieżyństwa :)W każdym razie bardzo Tobie i sobie tego życzę :) Dziewczynki mam problem:( dzisiaj rano strasznie mnie kłuło w pochwie,nie wiem co to oznacza,ale obawiam się że może to przeszkodzić w starankach:(Idę wieczorem do gina i zobaczę co powie,mam nadzieję,że to nie nadżerka albo nie daj Boże coś gorszego :(Straszna ze mnie panikara,ale tyle czasu odkładaliśmy staranka a teraz coś takiego wyskakuje :(buuuuuuu Dajcie znać czy któraś zWas nie miała podobnych doświadczeń.

A jak to jest z nadżerkoą,mozna starać się o dzidzię i w miedzyczasie się leczyć?Nie wiecie czy to nie koliduje ze sobą?

Małgosia - co do nadżerki, nie mam pojęcia, nigdy w życiu jej nie miałam. Dziewczynki, powiedzcie, jak to u Was jest/ było z tymi nudnościami? Czy one zawsze występują? U mnie w zasadzie na tym tle nic się nie dzieje, może kilka razy delikatnie mnie pomdliło i na tym koniec. Żadnych wymiotów, strasznych mdłości - nic. Czy to źle? A może wszystko jeszcze przede mną? Zaczynam się zastanawiać. Pozdrawiam Was wszystkie słonecznie w ten pochmurny dzień:P)

Sylwuś -- a który tc? u mnie 5 tc i też nic, kuzynka jest w 13 tc i miała potężne mdłości od 6 do 12 tc. Moja mama i babcia w ogóle nie miały mdłości. U mnie albo zaczną się niedługo, albo też ich w cale nie będzie. Teraz jestem bardzo przeczulona na wszelkie zapachy, ale nie powodują one mdłości tylko po prostu czasami atakują mnie ogromną falą ;) i nie jest to przyjemne. Jakieś parówki np., albo perfumy, fuj.

Harbatka - od @ siódmy, od zapłodnienia mniej więcej piąty będzie. Nie to, zebym za mdłościami tęskniła, pracuję, więc byłoby to w moim przypadku bardzo uciążliwe, ale tyle się o tym słyszy, a tymczasem u mnie nic.... nic poza tymi cholernymi wzdęciami, uczusiem ciężkości i lekkim zmęczeniem.

Doczytałam, sorry:) Piąty tydzień od miesiączki czy od owulacji u Ciebie? I jak z wizytą u lekarza?

5 tc od @, lekarz 15.11.2007, mam nadzieję, że już zobaczymy coś konkretnego :) Objawy praktycznie żadne, piersi ciutkę bolą, ale nie za bardzo, no i te zapachy.

No właśnie, u mnie też jedynie pobolewanie sutków przy dotyku, no i gruba się czuję strasznie, brzuch wzdęty, aż mi w spodniach niewygodnie. No i spać mi się chce już wczesnym wieczorkiem, spowolniona jestem... to na tyle, czyli w zasadzie jakbym w ciąży nie była tylko jakiś kryzys jesienno - zimowy miała:) No ale miesiaczki nie mam juz ponad dwa tygodnie, dwa testy wyszły mi pozytywnie, więc chyba jednak ciaża:)

Hallo Dziewczynki [cześć} i witam serdecznie nową koleżankę Małgosię 🌼. Ale wczoraj tematy poruszałyście :D Ja w tych sprawach teraz spokój bo wogóle ochoty nie mam i dzięki Bogu mój mąż też nie :)tak więc nie naciska :) Mam nadzieję że jednak ochota przyjdzie z czasem :) Ja też bardzo lubię pozycję od tyłu,zresztą mój m. też :) no a teraz to raczej nie wsakazane tak na brzuszku polegać :) Sylwia🌼 Ty się tak nie martw o objawy bo ja mam takie same :) Zresztą to i lepiej niż miałabyś się męczyć np. wymiotami dziennie feeee ;) I w sumie jesteśmy na takim samym etapie ciąży bo ja też 5 tyg. od owulki a 7 od @ :) A mnie bierze lekkie przeziębienie i nie wiem czym się ratować :o

Hej dziewczynki. Tak czytam i czytam. Tak bardzo wam zazdroszczę ciaz... Moze w tym miesiacu i mi sie uda. Wydaje mi sie ze nie... Ta temperatura mnie denerwuje. Wczoraj sie troche po seksiłam. Następny seksik w niedzielę rano. Boje sie ze owulacja bedzie dzis albo jutro a ja ją przegapie i z tego bedzie lipa :-( Buu... Juz nie wiem co myśleć :-(

Gosiu -- nie bój się przegapić owu, jak plemniczki masz w środku to jest wszystko dobrze. Nie musisz znać sekundy, w której przychodzi owu ;)

Właściwie to do kiedy w ciąży można leżeć na brzuszku, czy może w cale nie można?