Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

moja szyjka chyba wyzej niz po owulacji!! i wogle nie mogłam jej znalesc:) jakos tam wszystko popuchniete:) haha ale dokopałam sie! bede nadal ja obserowoac!

Validosku -- bosko, że masz wysoko :D !!!! obserwuj, czy nie zejdzie niżej. Już mi się gębusia do Ciebie śmieje :D. Powinnaś na @ mieć nisko, hehehee. Dziubasek ma rację -- na ciążę się podnosi. Gosiaczku -- u mnie było to dokladnie w dniu spodziewanej @.

Validos jak to nie moglas jej znalesc? ja ci zaraz powiem gdzie mozna ja znalesc hehehehe wiesz kobieta ma 3 dziurki:) i to ta srodkowa:D Gosiu wg Harbatki badasz ja w dniu spodziewanej @

no kobitki tak piszecie o tej szyjce że nie mogłam się powstrzymać i też macałam.ale ja albo ciemna masa jestem albo mi gdzieś zniknęła bo grzebe i grzebe i nic nie znalazłam:)

Validos gdzie ją znalazłaś???? :D:D:D:D:D:D a może jestem bezmaciczna:D:D:D może jak mam tyłozgięcie to ona się gdzieś chowa???

ej dziubassek na karku może nie ale ja mam krótkie palce więc za dużego manewru nie mam:D:D:D:D:D wali Ci wali :D:D mnie też

walne sobie jeszcze z kilka suwaczków to te moje posty beda na pół stronki:D:D:D:D::D:D:D:D:D

piernicze.nie macam sie już bo jeszcze coś uszkodze.co ma być to będzie.narazie @ nie dostałam.jak nie dostane do końca miesiąca to zainwestuje w teścik i wtedy wyjdzie czarno na białym czy będzie mały fisiek czy nie

Heheheeee :D :D :D :D :D :D jesteście wszystkie wysokoszyjkowe ;) albo zaciązone może ! Validosku -- gratuluję odnalezienia szyjki ! Fisia -- szukajcie a znajdziecie ;)

Validos brawo!!! jednak dobrze cie nakierowalam;) obys znalazla w dobrej dziurce hihihi:D Fisiu nie fisiuj pewnie juz nie dlugo bedziesz miala cala gromadke takich maluch fisiakow:P

dziewczynki patrzcie co znalazłam ...... ____ ......{......} ......{____} ......|......| ......|......| ......|......| ...../.........i .../............i ../...............i /...................i |....................| |..__________....| |.|................|.| |.|..WÓDKA.....|.| |.|..CZYSTA....|.| |.|___________|.| |....................| |....................| |....................| |______________| pijemy????:D:D:D:D:D:D:D no mówiłam ,ze mi wali

Tak, no jasne ;) A wczoraj zadzwoniła do mnie jakaś pani i zapraszała na degustację win.. nie mogła zadzwonić 2 miesiące temu ?!?

herbatka ja moge iść:) na ta degustacje! flaszeczka cudna:) dobrze ze nieznalazłas jej w dziurce bo ja bym sie zdziwiła:) haha

Dziewczynki oj nie ladnie :D alkoholizm sie szerzy i to wlasnie swietny przyklad dajecie przyszle mamuski :D szyjka nie wiedza gdzie jest ale wodke zawsze znajda :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D

a tam Gosia się czepiasz.wóde znalazłam a tobie źle kielichy można robić a jak nie to z gwinta wyżlopiemy. ...***********.... ...** **... ....*** ***.... .......***........ .......***........ .......***........ ....*********........ kielich taki mi wyszedł innego nie umiem

Nie szukajcie szyjki na Fisi butelce-to nie ta.... a jesli podczas poszukiwań przeszkodzą wam migdałki tzn. ze to tez nie tam szukacie....:D