Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

KURDE NO - GRATULUJE SERDECZNIE. kochane moje - ja też Was nie opuszczę nawet o tym nie pomyślałam, może teraz troszkę mniej się odzywam (podejrzewam jak większość zaciążonych) bo zwyczajnie nie mam siły siedziec przed kompem, senna jestem i wiecznie zmęczna , a jak leżę to jest dobrze. Dodatkowo komputer mi szwankuje masakrycznie - ale jakoś się z M zbieramy i zbieramy żeby go zanieść do naprawy. Dziubassku - bo Ty zainteresowana WKU też jesteś - więc tak: m poszedł z podankiem, umową o pracę , aktem małżeństwa, wypytał wszystkiego pani tam, a pani mówi,że nie od niej to zależy lecz rozpatruje to komendant i on podejmuje decyzję, zagląda w kartę danej osoby. Dodatkowo musiałąm dołączyć zaświadczenie z UP ,że jestem bezrobotna i jutro jeszcze do gina idę po zaświadczenie,że jestem w ciąży i dopiero do wku z tym wszystkim. Mam nadzieję,że gin nie będzie stwarzał problemu z takim zaświadczeniem - co? ogórkową macie mówicie??:) no ja jakoś smaka nie mam , jutro zrobię barszcz biały z jajeczkiem i kartofelkiem :) rany kiedy ten apetyt wróci :(

mar---gerita kochen jak miło Cię widzieć😘My cierpliwie czekamy aż te nudności i dolegliwości u Was ucichną i będziecie znowu z nami tak często jak kiedyś z tym WKU to jaja jak nie wiem.ahhh szkoda gadać.wszyscy czekają na koperte az dasz.niech do Ibisza idą

okokokokokokokokoko Koug to nasza osobistyczna ochrona:D:D:D:D dzielnie nas broni przed pomarańczowymi glizdami:D:D:D:D:D skutecznie

ale JA nie wiem ile .... pomarańczowy tez może sczernieć i powyzywać jak to juz miało tu miejsce nie tak dawno

koug sadząc po ilości postów okokokokokokokoko to staż niezły ma no forum:D nie przywołujcie wilka z lasu:D:D:D:D:D

hejka z rana! zrobilam test z rannego siusiu, i znowu dwie kreski ;) ta druga troche slabsza. Jutro zrobie quik view. Czekam na dwie wyraźne!!;) wybywam do pracy ;/ dzis nie popiszemy bo szefowa jest.

Koug poslucham piosenki w domku bo tu nie mam jak odsluchac:) Avinion 100% jestes w ciazy:) jeszcze raz GRATULACJE:):):):):) ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️ 🌻NICK .....WiEk...MIEJSCO..POTOMSTWO ..CYKL....OSTAT.@ 🌻Fisia**........29 ....śląskie.....Marta 3lata ...5 cykl...26.11 🌻Gośka* .........21 ...Łańcut.......................8 cykl...25.11 🌻Dziubassek..21.....Trójmiasto...................4 cykl...28.11 🌻Validos27 ....27 ....Kraków.......................7 cykl...24.11 🌻Michelle.......21.....kuj.-pom..Daniel 1,8rok..2 cykl...17.11 🌻Demiluna ....26.....Anglia .....Wiki 3 lata.....ciąża..... 🌻Vichy ..........27 ....Śląsk.......Karol 6lat .....ciąża....... 🌻Wiktoria1980.27....USA.............................3 cykl........ 🌻Sylwia ........29 ....Trójmiasto . ..................ciąża....25.09 🌻Mar--gerita..26 ....Warszawa......................ciąża....23.09 🌻Harbatka ....28.....Warszawa......................ciąża....03.10 🌻Maliwina29...29.........................................2 cykl..... 🌻Dafodilek ....27....Wrocław.........................2 cykl....01.11 🌻mrufcia ......21.....Dolnośląskie....................ciąża.... 🌻Wiktoria80...27.....................................................15.11 🌻Avinion........29.....Kraków.........................ciąża....26.10 🌻Melusia80.....28.........................................ciąża...13.10 🌻Basiunia*......28.....śląsk....Szymon 4 lata........... 🌻Poli..............28.....opolskie........................... ... 🌻Małgosia B....28......Warszawa.....................1cykl....31.10 🌻Agi37...........37.........................................1 cykl..22.11 🌻Mała80.........27......Rzeszów........................1 cykl....01.11 🌻Schering.......35.......Wrocław.......................1 cykl....26.10 🌻Millenia........25.......Katowice........................2 cykl...03.10 🌻Kasik123......26.......Podlasie........................6 cykl....01.11 🌻Julik24.........24.......Szczecin........................2 cykl....25.11 🌻Koug...........34.......Opole...syn11lat,corka6lat....OCHRONA:) ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️

Avinion szczęściaro zacznij mysleć nad imieniem :D Patrząc na Was obstawiam slicznego blond lokaska :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

tak ;) moj mąż jest kręcony ;) jakby byla dziewczynka (zreszta corka to jego marzenie) i bylaby do niego podobna to by byla sliczna.On jako dziecko wygladal jak barokowy aniołek,teraz zbrzydł ;) ale ja wiem ze najpierw bedzie syn ;) chcialabym Milosza, Benjamina lub Remigiusza. Ale o imie bede musiala stoczyc cieeeezkie boje ;)

Jeśli Cię nie odrzuca to pij,ale nie przeginaj kawa wypłukuje magnez i wit.B z organizmu a teraz nie może Ci brakować niczego

Kurde no :O nie bij:P jakie na mnie?przeciez test nie klamie:) kawusie mozesz pic ale taka slaba i nie czesto.

Czesc dziewczynki!!! Kurde no GRATULUJE jeszcze raz 🌼 dla Ciebie i dla kruszynki. Co do kawy to mozna jaknajbardziej ale nie przeginaj za bardzo. Wg @ to jestes w 5 tygodniu. Do lekarza jak najbardziej idz :). Zycze potwierdzenia ciazy :)

dzień dobry dziewczynki🌼 ale dzisiaj pospałam jak głupia.miałam piękny sen.hmmmmmm muszę się dobudzuć:D:D:D:D

wiecie co..moj maz podejrzewa, bo widzi ze @ nie mam.Ale ja z uporem maniaka mu wpajam ze to cysta, ze juz tak kilkarazy mialam.Zreszta jak robilam pierszy test i wyszedl neg to mu go pokazalam. Kurde no nie wiem jak ja to ukryje z tydzien jeszcze ;( a do tego do moich rodzicow sie przeprowadzamy!przez mama tez narazie gram ze to cysta.

nikt tu nikogo bic nie będzie bo Koug siedzi na straży:D:D:D:D:D Kurde no ale nie dowiarek jesteś kochana hihi buziak dla fasolci od cioci Fisi**

Hello dziewczynki! No, to fasolinki się rozwijają ;) Odebrałam wczoraj badania ! wszystko dobrze, wszystko ujemne, oprócz różyczki... Toksoplazmoza nawet ujemna! przy moich kotach to dla mnie zaskoczenie. Czy pozytywna różyczka oznacza, że chorowałam/byłam szczepiona i mam przeciwciała??? Nie pamiętam, czy chorowałam na to. WR, przeciwciała, HBsy - wsio ujemne. A! i spodnie kupiłam :D rewelacja, w końcu nie muszę chodzić z rozpiętym rozporkiem ;) Kurde no -- powiedz mężowi !!! ale Ty jesteś.. :P zobaczysz jaka radość będzie. I mamie też powinnaś powiedzieć!

Harbatka ciesze sie ze masz dobre wyniki :):):) najwazniejsze ze dzidzia oki. A co do imion mi sie podoba dla syna Konrad a dla dziewczynki - Izabela lub Antonina :D

Harbatka swietnie:) spodenki jak najbardziej przydadza sie zwlaszcza jak brzusio urosnie jak balon:) Fisia wiem,ze nie bedzie nikt bil:P mnie sie podobaja: dla chlopca Kubuś albo Patryś dla dziewczynki Malwinka albo Majeczka ale to wszystko kwestia gustu