Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Cześć dziewczynki no widzę Madzienko muzyczka gra-pięknie :) Wiedziałam że dasz radę Scherring juz pewnie bliżej nas... Wiecie co mam jakies takie dziwne przeczucie że te święta są jakies takie NASZE....ale to tylko moje zdanie nie wiem jak Wy moje drogie ale przywiązałam się troszeczkę do Was i mimo że boże Narodzenie to święta takie rodzinne to jak od lat wolę jednak je spędzac w gronie przyjaciół i znajomych,którzy nie wiedzieć czemu jakoś mi blizej serca leżą. Ostatnio przeczytałam że własnie przyjaciele sa przeprosinami za rodzinę...co w moim przypadku stało się prawdą. Pozdrawiam cieplutko i zmykam do pracy

haha Koug dobrze napisalas:) prawda jest taka,ze rodziny sie nie wybiera a przyjaciol owszem:) ale nie kazda rodzina jest BE zdazaja sie wyjatki:P ubieram choinke;)

Hello kobitki, chciałam do Was wpaść jeszcze przed Świętami. Kurde no -- nie powiedziałam Ci jeszcze, że masz cudną fasolkę :), ja moją zobaczę dopiero w styczniu.. Moja rodzina, ciotki konkretnie jakoś są w rozsypce, rzadko się widujemy, a Święta zawsze każdy spędza osobno. W przeciwieństwie do rodziny mojego K. tu na Wigilii zbiera się ok. 25 osób. Te Święta będą wyjątkowe z wielu powodów: jest mnie dwie (dwoje?), Mama ma chemię, prawdopodobnie to ostatnie Święta Ciotki.... dużo emocji. No i mam Was !!! Takie refleksje mnie naszły.

NICK .....WiEk...MIEJSCO..POTOMSTWO ..CYKL....OSTAT.@ Validos27 ....27 ....Kraków -...................7 cykl....24.11 Fisia .........29 ....śląskie.....Marta 3lata ...5 cykl...27.11 Dziubassek..21.....Trójmiasto.................4 cykl....28.11 Maliwina29...29.....Warszawa..................3 cykl...04.12 Dafodilek ....27......Wrocław...................3 cykl...05.12 Michelle.......21.....kuj.-pom..Daniel 1,9rok.2 cykl...17.11 Agi37...........37.....Warszawa................3 cykl...20.12 Millenia........25.......Katowice................2 cykl....03.10 Małgosia B....28........Warszawa..................1cykl.....31.10 Mała80.........27......Rzeszów................1 cykl.....01.11 Schering.......35.......Wrocław...............1 cykl.....28.11 Basiunia*......28.......śląsk....Szymon 4 lata............30.11 Koug...........34... .Opole...Syn11lat,Córka 6lat...OCHRONA ...........................ZACIĄŻONE....................ter. por. Vichy ..........27 ....Śląsk.......Karol 6lat ....ciąża....... Harbatka ....28.....Warszawa..................ciąża......... Sylwia ........29 ....Trójmiasto . ...............ciąża....02.07.08 Demiluna ....26.....Anglia .....Wiki 3 lata....ciąża.....13.06.08 Mar--gerita..26 ....Warszawa..................ciąża....30.06.08 Melusia80.....28..................................ciąża....2 0.07.08 Agital.........26......Żywiec...................ciąża....... 20.07.08 Madziulek81...26......Gdańsk.................ciąża.......22. 07.08 Avinion........29.....Kraków....................ciąża....02. 08.08 Wiktoria80...27..................................ciąża...... 22.08.08

I ja! nie wiem jak to wyjdzie po przeklejeniu :/ NICK .....WiEk...MIEJSCO..POTOMSTWO ..CYKL....OSTAT.@ Validos27 ....27 ....Kraków -...................7 cykl....24.11 Fisia .........29 ....śląskie.....Marta 3lata ...5 cykl...27.11 Dziubassek..21.....Trójmiasto.................4 cykl....28.11 Maliwina29...29.....Warszawa..................3 cykl...04.12 Dafodilek ....27......Wrocław...................3 cykl...05.12 Michelle.......21.....kuj.-pom..Daniel 1,9rok.2 cykl...17.11 Agi37...........37.....Warszawa................3 cykl...20.12 Millenia........25.......Katowice................2 cykl....03.10 Małgosia B....28........Warszawa..................1cykl.....31.10 Mała80.........27......Rzeszów................1 cykl.....01.11 Schering.......35.......Wrocław...............1 cykl.....28.11 Basiunia*......28.......śląsk....Szymon 4 lata............30.11 Koug...........34... .Opole...Syn11lat,Córka 6lat...OCHRONA ...........................ZACIĄŻONE.................... ter. por. Vichy ..........27 ....Śląsk.......Karol 6lat ....ciąża....... Harbatka ....28.....Warszawa..................ciąża....08.07.08 Sylwia ........29 ....Trójmiasto . ...............ciąża....02.07.08 Demiluna ....26.....Anglia .....Wiki 3 lata....ciąża.....13.06.08 Mar--gerita..26 ....Warszawa..................ciąża....30.06.08 Melusia80.....28..................................ciąża. ...2 0.07.08 Agital.........26......Żywiec...................ciąża... .... 20.07.08 Madziulek81...26......Gdańsk.................ciąża...... .22. 07.08 Avinion........29.....Kraków....................ciąża... .02. 08.08 Wiktoria80...27..................................ciąża.. .... 22.08.08

dziewczynki ja chce do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] mam dosyc tych klientów:( papierów!! aha termin wizyty mam na 7 stycznie!!!u gin...to jedno z postanowien noworocznych! przełamałam sie i ide do mojej kolezanki ginekolog i powiem jej ze mam takie nieregularne cykle!!!!! zobaczymy co powie!!!!! teraz mam 26 dc a ow:( nadal nie miałam i pewnie nie bedzie!! zobaczymy!!!!! ale stram sie doła nie łapac:) mam Was:):) i wiem ze z Wami lzej:) ide do papierów:(:( masakra ! aby do 16

Sylwuś lepiej u Ciebie ? Ja już haftuje tylko co 2-3 dni z rana. Czasami mi się zdarzy o innej porze.

Oby się wszystkie trudne sprawy porozkręcały jak supełki, własne ambicje i urazy zaczęły śmieszyć jak kukiełki. I oby w nas złośliwe jędze pozamieniały się w owieczki, A w oczach mądre łzy stanęły jak na choince barwnej świeczki.\" Magia świąt to dziecięca wiara w świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, który nie jest utrapieniem, To żywiczny zapach strojonej choinki, to piękne chwile polskiej Wigilli upływające z upragnionym gościem przy stole i w rodzinnym, pełnym radości gronie ze wspólnie śpiewaną kolędą. Życzę Wam takich serdecznych spotkań rodzinnych, pukania do drzwi, przyjaznych twarzy, dużo radości, serdecznych objęć, pocałunków, szczęśliwych wspomnień, aby Wasze święta były właśnie tym czym być powinny - odrobiną ciepła w środku zimy, światłem w mroku. Życzę Wam również by to co kryją w sobie święta Bożego Narodzenia - spokój, nadzieja, ciepło ludzkich serc towarzyszyło Wam przez cały Nowy Rok. Niech Wigilia i Święta Bożego Narodzenia upłyną Wam spokojnie i radośnie, aby Wasze marzenia zmieniły się w rzeczywistość, a sukcesy przerosły oczekiwania cóz:) Ty co nie maja upragnionych fasolek, a Tym co maja swoje malenstwa pod serduszkiem:) szczesliwego rozwiązania:) zadnych mdłości :)

Harbatka - u mnie była istna tragedia dosłownie do wczoraj. Wczoraj od 14:00 zaczęłam w miarę normalnie funkcjonować, nawet o świętach troszkę myśleć:) Dziś powtórka - do 14 hafty, a teraz czuję się naprawdę przyzwoicie. Może nasze męczarnie powoli się kończa? Wszak to już trzynasty tydzien leci...

Wiem, że z dnia na dzien nie będzie zmiany całkowitej, niemniej jednak miło jest dostrzec światełko w tunelu:) Taki miły prezent na 5 minut pred Bożym Narodzeniem...

Sylwuś -- myślę, że gorzej nie będzie, widać leciutką poprawę. Pora na kolejne babeczki !!! Zmiana !!! W urodziny 2.01. będę również świętowała zakończenie pierwszego trymestru :) Teraz czekamy do pierwszych kopnięć.

A wiesz, niektóre babeczki właśnie miały stop haftowania z dnia na dzień :) może raczej spadek nasilenia o 90 %, bo pojedyncze \"wypadki\" się oczywiście mogą zdarzyć.

Rozumiem, że tą ustąpienie mdłości i nudności na naszym, etapie ciąży to nie jest nic niepokojącego, tylko taka kolej rzeczy, prawda??

Prawda - no przecież nie będziemy haftowały całą ciążę ;) to jest różnie u różnych kobitek, ale generalnie pod koniec I trymetru powinno właśnie ustępować. A że u nas jest wszystko w porządku to mam nadzieję, że tak właśnie będzie.

❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️ 🌻NICK .....WiEk...MIEJSCO..POTOMSTWO ..CYKL....OSTAT.@ 🌻Validos27 ....27 ....Kraków -...................7 cykl....24.11 🌻Fisia .........29 ....śląskie.....Marta 3lata ...5 cykl...27.11 🌻Dziubassek..21.....Trójmiasto.................4 cykl....28.11 🌻Maliwina29...29.....Warszawa..................3 cykl...04.12 🌻Dafodilek ....27......Wrocław...................3 cykl...05.12 🌻Michelle.......21.....kuj.-pom..Daniel 1,9rok.2 cykl...17.11 🌻Agi37...........37.....Warszawa................3 cykl...20.12 🌻Millenia........25.......Katowice................2 cykl....03.10 🌻Małgosia B....28........Warszawa..................1cykl.....31.10 🌻Mała80.........27......Rzeszów................1 cykl.....01.11 🌻Schering.......35.......Wrocław...............1 cykl.....28.11 🌻Basiunia*......28.......śląsk....Szymon 4 lata............30.11 🌻Koug...........34... .Opole...Syn11lat,Córka 6lat...OCHRONA:) ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️ 🌻...........................ZACIĄŻONE....................ter.por. 🌻Vichy ..........27 ....Śląsk.......Karol 6lat ....ciąża....... 🌻Demiluna ....26.....Anglia .....Wiki 3 lata....ciąża.....13.06.08 🌻Mar--gerita..26 ....Warszawa..................ciąża....30.06.08 🌻Sylwia ........29 ....Trójmiasto . ..............ciąża...02.07.2008 🌻Harbatka ....28.....Warszawa...............ciąża....08.07.2008 🌻Melusia80.....28..................................ciąża....20.07.08 🌻Agital.........26......Żywiec...................ciąża.......20.07.08 🌻Madziulek81...26......Gdańsk.................ciąża.......22.07.08 🌻Avinion........29.....Kraków....................ciąża....02.08.08 🌻Wiktoria80...27..................................ciąża......22.08.08 ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️

Kochane zbieram się. Validosek napisała tak piękne życzenia, że nie jestem w stanie wymyślić nic bardziej kreatywnego. Dlatega dołączam się do niej serdecznie. Przede wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt! Oby Mikołaj przyniósł fasoleczki pod choinkę :) Pozdrawiam wszystkich i każdego z osobna, do zobaczenia 😍 🌼 PA!