Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Witajcie Koleżanki:) Dziś jestem pierwsza na naszym topiku i proponuję kawę:):):):) Sama poproszę.....soczek.......:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) nie wytrzymałam i zrobiłam test...DWIE PIĘKNE MOCNE KRECHY..... jestem naprawdę w mocnym szoku....tak bardzo się cieszę....wczoraj załamka bo poza temp37,0 nic innego nawet zakułcia w brzuszku (traciłam nadzieje - przepraszam okruszku).....Dziewczyny proszę tym bardziej o kciuki abym donosiła tą ciążę:):):):):):):):):) Dziękuję Wszystkim które tak dzielnie mnie podtrzymywały na duchu...- Wszystkie jesteście Kochane:) PS: A więc kto chce kawusie:)?

Dzień dobry. I dziękuję za miłe słowa. Tylko, ze ja naprawdę nie mogę... Nie wiem dlaczego, czytam Was w miarę regularnie, czasem napiszę,ale najczęściej nie mam nic do napisania, nic do powiedzenia, zaczynam pisać i kasuję, wychodzę z topiku. Nie jest to Wasza wina, ale ja nie mogę się \"wstrzelić\" w klimat. Basiunia - jak chcesz pogadaać to pisz na @ - mam pod nickiem adres. Titek - 🌻. I dla całej reszty 🌻 Nowo zafasolkowanym - szczęścia i zdrowia.

no nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee co ja tu z rana wyczytałam Basiunia GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yenny to chociaż nam dzień dobry mów codziennie.❤️

jak wróce z przedszkola będę robić kawe. zbierajcie zamowienie

fisiu Kochanie kawusia już czeka teraz tylko proszę napisać czy z śmietanką czy z mleczkiem no i słodzona czy nie:):):): Dziś z tej radości to będę skakać do nieba:):):):):):

A co do przedszkola to u nas Panie przedszkolanki strajkują wiec synka mam w w domku, tak myślę aby wybrać się do zoo:):):):)

A ja jestem w pracy, też jakoś dziwnie się czuję bo żadnych objawów no jestem troszkę przemęczona....;( Głodna jestem ciągle ale zajadam się owocami....;) A to juz w piątek 9 tydzień się zacznie .....;) Czasami mi się wydaję, że w ciąży nie jestem ;( ale czasami jak mi w brzuchu coś zakłuje albo zaboli to przytomnieje ;)

Basiuniu GRATULUJE🌻🌻🌻 to jakas magia z tym zachodzeniem w ciaze! jesli zobacze za 2 tyg jedna kreske to sie zalamie i bedzie oznaczalo,ze ja mam wyjatkowego pecha:(

Basiu dziękuje za kawke.do kawki serwuje czekoladki z \"dnia matki\" Malwina z tymi smakami to różnie bywa.Ja na małą miałam smaka na kwaśne.cytrusy mogłam tonami zjadać.teraz mam mieszane smaki.kwaśne ze słodkim.Dzisiaj w nocy śniło mi się ze winogrona wszamam.jak będe szła do lekarza to sobie kupie:D:D dziubassek jak się załamiesz to ja Ci nakope do doopy.Jak byśmy wszystkie miały się załamywać z powodu niezaciążania to zobacz.Ja już chyba powinnam się zastrzelić.9 miesięcy czekałam

Fisiu ale widzisz w ciagu jednego m-ca zaciążyło 10 z was (Ty,Mania,Validos,Agi,Malwina,Ania,Kołderka,Banitka,Cebulka,Basiunia) to nie jest przypadek...to jakis cud:) jesli mnie ten cud ominie to naprawde cos ze mna nie tak:( robie co trzeba, jest sexik, czasem jest swieczuszka, jem folik... Fisiu nakop mi:( wczoraj bylam z przyjaciolka w centrum i poszlam kupic malusie buciczki na szczescie, mam nadzieje,ze dadza mi fluidkow bobaskowych...

Dziubasku proszę mi tu bez załamek następna będziesz Ty :):):):):):)

Dziubassek ja Ci naprawde nakope.owszem Tyle nas zaciążyło ale zobacz jak długo musiałysmy w kolejce czekać. łap kochana fluidki specjalnie dla Ciebie******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

A TO KOPNIACZEK OD FISI DZiubassek Schering Yennyfer Gooosha Majek Tituś Anucha Wiola Robur Anna6889 Iwona Pszczółka Nuczka magda bolerka Azifik | | | | -------------------->>>>>>>> NOGA | | | | | |...............| | | |....................| | | | | V DOLNA CZĘŚĆ TABELKI *************************************************************************************** * * * * * * ---------------------------------------------------------------------------------------

ojjj Fisiu bolalo:P dobrze juz dobrze poprostu zaraz sie okaze ,ze zostane strazniczka gornej czesci tabelki a zarazem jej jedyna wlascicielka:P hehe dobra za 2 tyg nakopiesz mi jeszcze raz:)

Basiuniu:) ❤️ alez sie ciesze strasznie:) pedzimy normalnie jak nie powiem co:):):):):) i oby tak dalej:)❤️ tylko nie skacz za wysoko masz fasolke nie wolno CI:):):) Dziubasku:) ja tez Ci nakopie:)>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> KOP wielki KOP Titus odpisałam 🌼 Fisiu ja poprosze czekoladke:) Malwinko:) ja zaczne jutro 10 tydzien:) i czasem tez nie dowierzam ze jestem w ciazy:) wstaje rano i hmmm pierosi pobolewaja , brzuszek lekko wystaje jest dobrze:) a wczoraj mnie lekko ciagło "coś" i odrazu złe mysli!!!!:( ale musi byc dobrze:) prawda:) ja tez sie zajadam owocami:) dobry okres na ciaze:) warzywa, owoce:) mniam Yennyfer:) podaje soczek rano:) i arbuza:) hmm teraz kolej na Ciebie:):):) wysyłam fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Dziewczyny tu sie dzieja cuda:):):):):) nie wirzycie zobaczcie na tabelke:) prosze dopisac Basiunie:)

szykuje się do gina. czuję się jak przed pierwszą randką.ciekawe cio mi będzie dzisiaj robić.:P:P

Cześc dziewczynki ! Tylko parę dni mnie nie było a tu takie wspaniałe wiadomości :) GRATULACJE DLA PRZYSZŁYCH MAMUSIEK :) :) Nie odzywałam się bo miałam wesele siostry i była cała masa przygotowań (chyba więcej niż na moim) Teraz jestem nastawiona bardzo pozytywnie, kupiłam Castagnus, Salfazin i testy owulacyjne i RUSZAM DO ATAKU :) :) :) :) :)

A dzisiaj ja mam doła :( :( :( Od czasu jak się dopisałam do topicu to 6 dziewczyn jest w ciąży. No tak, jak tylko komuś powiem o swoich planach ciążowych to zachodzi w ciążę on, nie ja. Ma to również swoje dobre strony, dziewczyny chcę zostać mamą, zachodźcie... Przynajmniej Wy będziecie szczęśliwe bo w tej kwestii niewątpliwie przynoszę SZCZĘŚCIE :) słuchaczom. Buziaki dla MAM i przyszłych MAM :* ❤️

Bolerka34 dziewczyno głowa do góry ja też miałam doła i mogę powiedzieć że miałam taką samą sytuację jak Ty ale nie można się łamać to jest najgorsze. Ja staram się już 7 miesięcy teraz zaczynam 8 i dopiero jak zaczęłam pisać z dziewczynami to zrozumiałam że myślenie o tym jest najgorsze. Sex stawał się obowiązkiem a nie przyjemnością, to było takie wybieranie dni kiedy jest największa szansa, idąc po ulicy chciało mi się płakać jak widziałam przeszłą lub świeżo upieczoną mamę. A do tego gdy ja się dowiedziałam że nie zawsze pękają mi pęcherzyki i mogę mieć problem z zajściem w ciążę to moja siostra oznajmiła że jest w ciąży. Ja głupia zamiast się cieszyć to wyszłam z domu, pojechałam gdzieś na jakieś pole i tak 2 godziny tam przepłakałam pytając jak to jest "ja staram się już tyle czasu i nic tylko problemy a inni ludzie nawet nie myśleli o dziecku a będą je mieć" Miałam później wyrzuty sumiena że tak zareagowałam bo to moja siostra ale coż stało się. Nie jestem stałym bywalcem na tym topiku bo ja mam bardzo mało czasu ostatnio doba jest dla mnie za krótka (czasami z pracy coś napiszę) ale czytam wypowiedzi dziewczyn i ta cała atmosfera na topiku i te wszystkie dziewczyny, ich radość z tego że w końcu się udało to daje siłę innym. Widać że nie tylko my mamy problem z zajściem ale w takim gronie widać również że ta chwila nadejdzie kiedy my się tego najmniej spodziewamy. Bolerka34 zobaczysz już niedługo my też będziemy w drugiej części tabelki.

cześć i czołem ja zaraz puszcze pawia na klawiaturę,tak mi wszystko podchodzi do gardła:-) a za 2 godzinki urywam sie z pracy i lece do lekarza, bardzo się boje:-( oj dziewczynki moje kochane niedługo zobaczycie górnej tabelki wogóle nie będzie, każda będzie tyła i rzygała:-) robie herbatkę i delicje serwuje:-)

Agi, mogę zapytać u kogo i gdzie robiłaś badania hormonalne. Ja zaliczyłam już LIM i niestety odmówili mi dalszych badań ponieważ są kosztowne a lim nie zajmuje się diagnozowaniem ewentualnej niepłodności (monitoring owulacji itd). Zaczynam od tego miesiąca leczenie prywatne u dr Fidzińskiego. Z tym namawianiem męża to ja też miałam przeprawę :)

Basiunia gratulacje 🌼 🌼 🌼!!! a nie mówiłam, że już pora na teścik:-) patrz jaki zbieg okoliczności w październiku straciłysmy swoje Fasolki a Maj nam je oddaje:-)

Dzięki Magda, teraz wiem, że nie jestem dziwolągiem tylko podobnie jak Ty wrażliwą emocjonalnie jednostką :) Dziękuję za kawkową propozycję, a szczególnie za tę z delicją :)

Bolerka34 a brałaś moż jakieś tabletki pomagające w staraniach ?????