Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiemze juz bylo

co na zaskorniki???????????

Polecane posty

Gość wiemze juz bylo

ale jak sie ich pozbyc?nie mam ich wiele,ale jednak sa i bardzo brzydko wygladaja,dzisiaj kolezanka mi nawet zwrocila uwage :O wiem,ze ten temat gdzies tu jest ale nie mam czasu go szukac. jakie macie rady dziewczyny?dodam,ze jem sporo czekolady i nie pije wystarczajaco duzo plynow(jakos nie potrafie sie zmusic do tego)czy to ma jakies znaczenie?

Gość wiemze juz bylo
dziewczyny,doradzcie cosik😭

Gość wiemze juz bylo
dziewczyny,doradzcie cosik 😭

Sok z cytryny ponoc pomaga...Nie wiem,ja dopiero wczoraj pierwszy raz go uzylam.Znaczy sie plasterki cytryny nalozylam na twarz.Ale tak ogolnie to wszystko zawsze wyskubie,bo nie wyobrazam sobie zebym miala chodzic z jakimis wielkimi czarnymi kropkami

Gość luv ya
kurcze,wiec chyba,ja nie mam zaskornikow,bo nie sa czarne,tylko sa to takie grudki :O,nie mam czasu do kosmetyczki isc:(

Sory ja pisalam o wągrach ;) A do kosmtyczki nie idz pod zadnym pozorem !!! Ja bylam jak juz mialam praktycznie ladna cere,ale wiadomo-zawsze chce sie wygladac ladniej...No i potem przez pol roku bylam zalamana,nie chcialam wychodzic z domu....makabra :O A jesli o zaskorniki chodzi to jest to bardzo trudna sprawa.Nie da sie ich tak latwo pozbyc.Ja tez mam z tym problem choc teraz juz znacznie mniejszy.Dermatolog-to najlepsze wyjscie.Nie trac kasy na kupowanie kosmetykow...to nic nie da.Kosmtyki Cie nie wylecza.Do tego potrzeba dobrych lekow

Gość luv ya
jjeeezzuuu,myslalam,ze lekaz mnie wysmialby jakbym poszla do niego z zaskornikami,bo nie ma ich duzo,tradycyjnie,strefa T i meczy mnie to strasznie,co ty zrobilas?

Dermatolog na pewno nikogo nie wysmieje.Ja poszlam do dermatolog i mi przepisywala mnostwo leko...W tym jeden wg mnie najlepszy na tego typu sprawy-AKNEMYCIN PLUS.Kosztuje ponad 40 zl,ale jest naprawde bardzo dobry.Z ty,ze po nim najpierw wysypuje strasznie,bo cera sie oczyszcza.Ale za to po odstawieniu cera o niebo lepsza.Ja jakos nie moge sie przelamac i nie uzywam go juz,bo za bardzo mnie wysypuje.Widac tyle tego cholerstwa siedzi pod skora.Ale za to potem naprawde super