Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candywoman

Jak nadac ładny koloryt skórze twarzy i ciała? Solarium, kremy brazujace?

Polecane posty

Gość candywoman

mam jasna karnacje nie przeraźliwie, bardziej taka jasna brzoskwinia i wszystko byłoby w porzadku gdyby nie to, ze odzaczaja sie moje cienie pod oczami (geny, nic z tym nie zrobie), czerwony nos (reaguje tak na kurz, zimno, cieplo itd) poza tym, nie lubie miec bladego ciała próbowałam kremów brazujacych ale to nie to na ciele zostawia zacieki i plamy jak schodzi (mimo pillingów i nawilzania) a na buzi zupełnie mi go nie "łapie" nie stosuję makjiaży poza tym, ciemna buzia odcinałaby się od ciała zostało solarium kiedys czasem chodziłam, przed wazna impreza ale nie chce za jakis czas wygladac jak pomarszczona rodzynka moze przesadzam, bo nie spalalam sie na taki ciemny kolor ale lekko złoty kolor miałam, taki apetyczny ale boje sie poradźcie cos dziewczyny jak uzyskać ciemniejszy, zdrowszy kolorek skóry? licze na odzew;*

Gość candywoman
nikt sie nie wlaczy do dyskusji?

Gość candywoman
po sokach marchwiowych zżółkły mi rece od spodu tabletki niszcza wątrobę a o olejkach nie słyszałam, plamią? zostawiaja zacieki? możesz jakieś polecic?

Gość candywoman
a czy któras z was próbowała tabletek Capivit Sun System (chyba nie pomyliłam nazwy;) )? boje sie sięgac po tabletki, bo nie chce uszkodzić sobie wątroby ale z Capivitu łykam Capivit A+E i Hydro Control i jestem zadowolona z efektów spróbowac?