Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatika*

Termin czerwiec 2008

Polecane posty

czesc wam... widze ze nasz watek umiera..... szkoda u nas jakos leci....dzis sie zle czuje moj slubny wziół wolny dzien zeby byl z mackiem a ja w łozku leze.... katrina podziwiam cie!! i wiesz co ostatnio sie zastanawialam jak to bedzie jak bedzie dzidzus i jazda samochodem tzn na tylnym siedzeniu fotelik macka, fotelik dzidzi a ja w srodku czy maciek juz z fotelikiem na przednim siedzeniu?? sorry wiem ze glupie pytanie ale zastanawiam sie bo przeciez siedziec pomiedzy fotelikami to ciasnota jest pomimo ze mamy kombi ale jednak... iza mam nadzieje ze z bartusiem juz jest lepiej.... goba zdrowka dla paulinki!!

czytam Was od samego początku bo moja też z czerwca z 16 :) więc mamy podobne przezycia ja mam jeszcze corkę 9 lat i syna 14 lat więc młoda ma od kogo się uczyć:) i chyba szybciej dorasta przy rodzenstwie mieszkam w Wielkiej Brytanii mała zaczęła tu chodzić do przedszkola -szkoły bo to jest przy szkole tu można dziecko zapisać jak skończy 2 latka na 2,5h od 3 lat dziecko już może być dłuzej po za tym sa też prawdziwe przedszkola ale już nie przy szkole i płatne ale coś się jej odwidziało i nie chce chodzić może dlatego że język inny i zostaje tam sama wola juz siku ale kupę wali w majtochy goba polecam dietę Dukana to chyba najlepsza dieta jaką do tej pory stosowałam bo nie chodzi się głodnym i się chudnię oby mi zapał nie minął ale koniecznie trzeba książkę przeczytać :)

Kochane witam was serdecznie Julia wytrzymała tylko 2 tygodnie tylko bez smoczka nocki były koszmarne julia płakała cały czas w nocy ateraz przesypia ładnie zabiore jej znow po nowym roku a tak pozatym to ok pozdrawiam was goraco

Witam panie :) U nas wszystko Ok . Nie zapeszajac , odpukac w niemalowane dziewczynki corazczesciej ladnie sie bawia , coraz mniej piskow i wrzaskow na konto wspolnej zabawy np. w domek :) Ewelona , jesli macie w samochodzie poduszki bezpieczenstwa to NIE MOZESZ sadzac dziecka na przednim fotelu do 12 roku zycia. A nie prosciej wsadzic dwa foteliki z tylu a ty na przednim siedzeniu ? Ja juz 10 dni po porodzie jezdzilam autem sama z dwojka dzieci z tylu. Kasiu , widac Julcia ma silna potrzebe ssania , nic na sile :) Ewa J , no co ty ? I dopiero sie ujawniasz :) A jak ma mala na imie ?

Hej laseczki :) Ewa J witaj zapraszamy do nas częściej :) goba dużo zdróweńka dla Paulinki 👄🌻 kochana mam nadzieje,że uda się wam jakoś uzbierać te kaske na szczepionke,kurcze strasznie drogie są one :( buziaczki dla Kubunia 👄👄 ewelona dużo zdróweczka tobie życzę !!! ja chłopców tak jak agula woziłam razem z tyłu :) kasiu bidulka Julunia pewnie się troszke wymęczyła :( bardzo przyzwyczaiła się do tego smoka :( agula to super że dziewczynki już lepiej się dogadują :) moi chłopcy również bawią się w domek ;) buziaczki od narzeczonych dla laseczek 👄👄 ja w piątek Eryśka obcinałam a w sobote zaczeło mu oczko ropieć :( w niedziele drugie w poniedziałek bardzo miał czerwone prawe oczko a więc pojechałam z nim wczoraj do okulisty,och strasznie się wystraszyłam że może włosek mu się wbił i go źga :( pan dr. przebadał mu oczka i naszczęście ciała obcego nie było,poprostu chyba sobie zatarł te oczka,albo wcześniej miał w oczkach włoski ale one same mu wyszły :( przepisał Erykowi kropelki i już dziś jest duża poprawa :) oczka mu nie ropieją i zaczerwienienie pomalutku mu schodzi :) Jak wiecie Oskarek jest w 1 klasie i ja teraz mam o wiele więcej obowiązków,och normalnie nie mam czasu kiedy się nudzić ;) A ja ostatnio miałam robioną serię zabiegów mikrodermabrazji twarzy,ponieważ mam sporo blizn potrądzikowych :( kurcze tak się napaliłam,wydałam sporo kasy a tu lipa :(:( zawiele to nie widać :( poprawa skóry twarzy minimalna :( nie wiem czy trafiłam do kiepskiej kosmetyczki czy też jej sprzęt był gorszej jakości ?? :O to tyle co u nas ;) pozdrawiam...... buźka dziewczynki 👄

Ewcia, mowisz ze ta mikroderomobrazja to lipa ? Bo ja tez sie nad nia zastanawialam :( Mam troche blizn zez po tradziku i ciemne plamy po ciazy :( Stsosuje jakis krem na przebarwienia ale nie widze wiekszej poprawy i tak przymierzalam sie do tego zabiegu , ale troche kosztuje.... Tak sobie teraz mysle, czy nie kupic zestawu do domowej mikrodermabrazjii , kosztuje sporo mniej a mozna by wykonywac go czesciej ( chyba co tydzien mozna ) , bo podobno dopiero po kilku zabiegach widac efekty :) Narzeczone takze wysylaja moc goracych buziaczkow dla swoich mezczyzn 😘 Surfitka , co slychac w NY ? Pozdrawiam i pedze do pracy :)

agula no mi się wydaje,że lipa :( ja miałam serię 5 zabiegów i efekt marny :( chyba że tak jak już wcześniej pisałam ja poprostu trafiłam w złe ręce niedoświadczonej kosmetyczki :( po pierwszym zabiegu widziałam dużo różnicę - skóra była taka mięciutka gładziutka :) a po kolejnych zabiegach już tak dobrze nie było :( a teraz gdy jestem już miesiąc po ostatnim zabiegu skóra znów stała się taka szorstka :( a blizny i zmarszczki jakie były takie są :( ta pani kosmetyczka zaproponowała mi yellow peel (żółty piling) i niby po tym zabiegu pozbęde się tych moich blizn - ale ja w to nie wierzę - ona poprostu chce mnie naciągnąć :( a teraz jak pójdę na jakiś zabieg to do sprawdzonej kosmetyczki. agula a ile u was kosztuje taki zabieg i co u was mówią o tej mikrodermabrazji ?

Czesc Ewa J, witaj. Nasze pociechy w ten sam dzien urodzone :) Agula, Ewcia moja siostra miala mikrodermambrazje u kosmetyczki ( w zasadzie miala ja juz w dwoch , czy trzech roznych salonach) i sama zauwalyla, ze jest roznica pomiedzy zakladami i sprzetami. Ale blizn to raczej nie usuwa, moze odrobine splyca, natomiast jest swietne na przebarwienia. Jej cera sie bardzo po takich zabiegach poprawiala, a po jakims czasie ( 2-3 lata) znow wraca do punktu wyjscia :o Ja jeszcze nie bylam, bo poki co walcze z depilacja laserowa, a jak jedno to nie drugie... A co u mnie? Nic nowego, brak czasu na kompa. W pracy sie nie da, a w domu nie ma kiedy. Ninka nadal z dziadkiem. Przedszkole nadal zamkniete :o Cos maja poslizg z tym otwarciem. Dziadek uczy ja spiewac - juz zna sporo piosenek i super jej wychodzi. Nauczyla sie juz kilka zwrotow po angielsku, oczywiscie najlepiej jej wychodzi I love you mama :D Ech..tez by sie przydalo przejsc na diete :o Potrzebuje jakiejs mobilizacji !!! Buzki.

Ewcia , w salonie kosztuje ok $400-500 za cala serie zabiegow. A ja kupilam sobie dzisiaj zestaw do domowych zabiegow mikrodermabrazji :D . Kupilam z firmy OLAY , kosztuje ok $ 30 i wystarcza na 8 tygodni kuracji . Wlasnie jestem po pierwszym zabiegu , zadziwiajace poprawy nie widze ;) , ale skora jest mieciutka i gladziutka jak pupcia niemowlaka :D Surfitka ,ty wrocilas do starej pracy czy masz cos nowego ? Ninka pewno zachwycona dziadkiem, tak dawno go nie widziala :) Ja moje wywiozlam do dziadkow na noc , bo jutro musze wyjechac z domu o 6 rano :O a stary po nocce nie wstanie mi o tej porze do dzieci . Nie lubie jak nie mam ich w nocy w poblizu......... ech ... nic ide spac , bo ja tez nie wstane :P

Hej Melduje sie ze zyjemy :) Wszystko u nas ok. Ale naprawde nie mam czasu na kompa, w pracy mam zblokowana kafe, a w domu nie mam kompa i dzis pisze do was na pozyczonym od taty. :P Ninka robi sie coraz bardziej wygadana czyt. pyskata. Bylismy u lekarza, bo wyszlo jej cos pod oczkiem, okazalo sie ze to jeczmien. Pani doktor sie pyta, jak masz na imie, ona - Nina, pani doktor, a ile masz latek? Nina, dwa i pol, a jakie masz nazwisko..a Nina, dlugo sie nie zastanawiajac mowi - Dobre :D A zna swoje nazwisko, ale nie chciala juz powiedziec. Moje dziecko z dobrym nazwiskiem ;) No i bardzo sie rozspiewala, potrafi naprawde duzo zapamietac :) Agula, tak, ja wrocilam do swojej starej pracy. Do innej jakos tak bym sama bez meza tu nie przyjechala, bo to by bylo zbyt wiele niewiadomych jak dla mnie ;)

Witam kochane ale zima wrr mroz u nas straszny tylko w domku siedziec dziewczymki alez ja bym chciała zeby moja Julianka tak mowiła a ona tylko pare słow gada ale wszystko naszczescie rozumie mam nadzieje ze to kwestia czasu z tym gadaniem jej,,,,łobuziak z Julki straszny nie spi juz od dawna w dzien i tylko dakazuje tylko mama mowi juz juz zaraz daj jej,normalnie mała rzadzicielka mały łobuziaczeki dobra uciekam kochane Całuje was mocno dziewczynki

Hej laseczki :) yhm i już mamy zime na całego,,, u nas normalnie śniegu po pachy ;) a mroźno jak cholera :( chłopcy wczoraj lepili bałwana a przy tym mieli taką frajde,że hej :D kasiu spokojnie jak Julunia się rozgada to będziesz miała dość ;) Eryczek gada jak najęty,ciągle zadaje przeróżne pytania a jak z Oskarem zaczną śpiewać to normalnie mi głowa pęka ;) agula co tam u was,jak się sprawdza ten zestawik z Olaya ?? surfitko,ewelona pozdrawiam was mamusie i gorące buziaczki przesyłam w te mroźne dni 👄👄 pa......

Witam PUk, puk to ja. Pamiętacie mnie jeszcze? Zajrzałam do Was po dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugiej przerwie, ale nie zapomniałam o Was. Super, że jeszcze jesteście i zarazem głupio mi, że tak rzadko tu zaglądam, ale zawsze coś i chyba wypadłam z tego rytmu pisania, no nic może się poprawie. Mam nadzieję, ze u Was wszystko ok. (Czytałam tylko ostatnią stronkę, Iza zdrówka dla Bartusia życzę). Ania mówi już prawie wszystko, cwaniara też jest niezła, tylko nie mogę jakoś od tej pieluchy jej oduczyć. Wasze już pewnie w większości nie mają pieluch. Niewiem ja próbowałam już wiele sposobów i jakoś ciężko nam to idzie. Jak się ją zapyta: Dlaczego Mikołaj do Ani nie przyjdzie, to ona odpowiada, że Ania robi w pieluszkę. Czyli co wie, że robi źle. Sama nie wiem. OBiecuje zaglądać częściej POzdrowienia i całuski dla dzieciaczków

Ewwelona, gratuluję drugiej dzidzi:) MY planujemy drugie za ok 1,5 roku, w sumie to chciałabym już teraz, ale w pracy zaczęłąm staż i jeszcze żeby go skończyć zostało mi właśnie 1,5 roku.

Witam dziewczynki co tam u was ,u mnie bez zmian narazie Julia łobuzuje jak niewiem ,smoczka nadal ma i juz nie chce ich wyrzucicjak wtedy cały czas bacznie go pilonuje co do mowienia to ciezko jej jest mowic ale juz sporo gada i jak nie umie powiedziec to pokazuje,siusiu i kupke pieknie woła tylko na noc ma pieluszke ale mam nadzieje ze szybko sobie z tym poradzimy,a co starszej cory to mowie wam jest od cholery ,ostatnio jej kolezanka przebiła jej pepek na klatce schodowej mowie wam myslałam ze ja zabije no i dowiedziałam sie ze popala papierosy wiec ja teraz tez musze pilnowac jak małej Juleczki same problemy z tymi dzieciakami ale i tak je uwielbiam ppa

Hej , witam wszystkie piszace i tylko czytajace :) U nas juz czuc atmosfere zblizajacych sie Swiat Bozego Narodzenia !!! Choinka juz ubrana , prezenty dla dzieci kupione , dla P tez . Musze jeszcze dokupic cos dla tesciow . Lista potraw ktore bede robic tez gotowa - nie zadluga , bo jak zwykle tesciowa bierze na siebie przygotowanie potraw swiatecznych :P Ja robie tylko piernik staropolski ( ktory juz dochodzi w lodowce ) , bigos , sliwki w czekoladzie i jakies sledzie , spoko co :D A propo , macie jakies sprawdzone przepisy na sledzie , bo te co robie sa dobre ale juz sie przejadly . A moje slodkie malenstwo wyroslo na zbuntowanego malucha , pyskuje , skacze po meblach i wcale sie nie slucha :( Ma faze na wymyslanie sobie nowej osobowosci. Przez jakies 2 miesiace nie reagowala na swoje imie , tylko trzeba bylo sie zwracac do niej : Michael , taka postac z bajki o Piotrusiu Panu . I powiem wam, ze to chlopiece imie pasowalo do jej zachowania :P Teraz , musimy na nia wolac Bambi albo Nemo ( sarenka i rybka z bajki ) , bo inaczej jak grochem o sciane tylko powtarza : Ja nie jestem Gabi , ja jestem dzis Bambi ! Po za tym Bambi ;) nie chce jesc . Kiedys wciagnelaby konia z kopytami a teraz meczy godzine obiad, przy czym zje dwie lyzki i kladzie sie odpoczac "bo zmeczona ' No i jeszcze nuczyla sie grac na koputerze , wlacza sobie gry i zasuwa jak stary ! Teraz obie bija sie o kompa :( Starsza codziennie ma muchy w nosie , malo kiedy zadowolona z zycia . Daje mi zdrowo popalic , ale dzieki Bogu na razie bez takich numerow ju Kasi ! Ale numer wykrecila ta twoja strasza z tym pepkiem ! Mierzejka , fajno ze do nas zajzalas :) Buziaczki dla Ani ! Ewcia , zestaw z Oley sprawuje sie calkiem , calkiem :) NA pewno nie jest to samo co zabiegi w salonie, ale polecam wszystkim ktore nie stac na takie zabiegi a chca sobie troche poprawic buzke :) Nie wiem czy u was jest ta firma, ale czytalam, ze z Loreala maja bardzo dobre zestawy do mikrodermabrazji . Ale sie rozpisala, ciekawe czy ktos jeszcze czyta..... Buziaki

Hej dziewczyny!!!! U nas czas szybko leci,Mati rośnie jak na drożdżach,już wstaje w łóżeczku i raczkuje,ma 7 ząbków:) A Vanesska to mały rozrabiak,nie słucha się,wszystko na nie,czasami brak mi do niej sił ale już skończyła 2,5 roczku więc mam nadzieje że będzie coraz lepiej...chociaż jak czytam wypowiedzi wasze na temat starszych dzieci to się zastanawiam co lepsze hehe:) Przygotowania do świąt pełną parą,choinka już od tygodnia stoi ku uciesze dzieci bo jest za co ciągnąć:),lampki wiszą w oknie itp.Po raz pierwszy nie polecieliśmy na święta do Polski,trochę smutno ale jest już nas czworo a bilety drooooogie bo święta i linie lotnicze korzystają...no cóż jakoś to przetrwamy,chociaż smutno że bez rodzinki:( Ewelona jak się czujesz???? Moja Vanessa jeszcze nosi pieluchy,już nie wiem co mam robić,nie chce słyszeć o nocniku:(Może macie jakieś rady???Chociaż teraz w zimie to ciężko uczyć ale mimo wszystko poradźcie coś:) Agula ty masz śliczne te panieneczki:) Kasia a ty widzę walczysz z dorastającą córcią:)Czeka to nas wszystkie:) Pozdrowionka dziewczynki i odzywajcie się czasem!!!!!!!!

Czesc U nas tez czas tak szybko leci ze szok. Kolejny rok za nami... Agula, co do sledzi to jutro ci wrzuce przepis ciotki mojego meza. jak dla mnie smakuja rewelacyjnie, nie pamietam dokladnie przepisu i musi mi podyktowac ale na pewno w sklad wchodza sledzie ;) , cebula, cytryny, i papryka w proszku. No i oliwa. Ja nie przepadam za sledziami, ale te akurat mi podchodza :) Lubie tez salatke sledziowa: 5 filetow sledziowych marynowanych ( sredniej wielkosci) 3 srednie ziemniaki ugotowac w lupinach 10 dkg sliwek suszonych ( najlepiej jakby byly wedzone) 5 dkg orzechow wloskich 3-4 ogorki kiszone majonez Wszystko kroimy w kostke i mieszamy. Doprawiamy do smaku sola i pieprzem. Co do ilosci skladnikow to ja tak robie na oko ;) , bo zalezy od wielkosci ryb, ogorkow itd.... Kasia, no to niezle masz za swoje ze starsza. Oj obawiam sie ze czeka cie trudny okres dojrzewania...:( Katrina, nie lam sie. Ja tez pierwszy raz spedzam swieta bez meza :( Ale jakos dam rade. Szybko zleca. Co do pieluch nie mam pomyslu. Ja ninie po prostu sciaglam pieluche i lala po nogach. Raz , drugi sie zesikala i zalapala ze musi zawolac inaczej majtki mokre. Ale fakt, ze zrobilam to w lecie. Mysle, ze Vaneska jak najbardziej jest na tyle duza zeby wolac. U nas jeszcze nie ma choinki, bedziemy ubierac jutro. Prezenty dla Niny kupione , jeszcze cos dla nas, zeby nie bylo ze Mikolaj dla nas nie przyniosl bo jestesmy niegrzeczni :P Bo u Niny to na poczekaniu jakis comment ;) Od prawie 2 miesiecy meczymy sie z jeczmieniem :o Ma masc z antybiotykiem ale juz sama nie wiem co robic, bo niby masc wyciaga go, ale ciagle sie odnawia. Lekarka mowila ze trzeba byc cierpliwym i grzac go, a Nina sie buntuje. Mierzejka, super ze sobie o nas przypomnialas :) A zdjecia wysalals jakies? A tak wogole to mam nadzieje ze nasze zguby sie odezwa chociaz przed swietami !!! Pozdrawiam.

witam was!!! jejku nawet niewiecie jak sie ciesze ze jest cos do poczytania ze odzywacie sie..... u nas jakos leci, maciek gada jak katarynka i taki przemadrzały ze szok... katrnina ja ci tez nie pomoge.... z mackiem walczylam cale 2miesiace i udało sie, my juz od tygodnia spimy bez pieluchu narazie bez wpadek ale kupilam takie podklady na łozko w razie czego.... moja kolezanka miala podobny problem z synem, czego ona nie robila, 10roznych nocnikow, nakladek, proszenia, blagania, przekupywania, sraszenia, mowie cie wszystkiego.... az w koncu ktoregos dnia wstal rano i powiedzial ze chce si na nocnik..... mial wtedy 3lata...... moze waneske potrzebuje wiecej czasu....odpusc jej troche... nauczy sie....a podobno lepiej oduczac dziecko w zime niz w lato, bo jak sie ze sika teraz to czuje zimno i mokro bo to spodnie czy rajtki, a w lato poczuje chlod fajny, splynie po nogach i tyle..... mojemu jak czasem zdazy mu sie popuscic jak sie bawi, to stoi w rozkroku nawet sie nie ruszy i krzyczy.... a ja leze w łozeczku jestem chora ma zapalenie wezłow chlonnych i niestety ale biore antybiotyk.... czuje sie juz w miare ok to juz 3dzien.... brzuch rosnie chociaz nie jest az taki wielki pzy mojej tuszy, jeszcze a moze juz zostało 10tygodni.... leci, leci a wiecie jak sie boje porodu...szok....gorzej niz z mackiem nawet nie mysle o tym u nas tez juz swiatecznie... choinka od tygodnia stoi w pokoju.. macka interesuja tylko cukierki i kto tylko przyjdzie to proponuje cukierka z choinki pod pretekstem bo wtedy on moze soboie wziasc...cwaniaczek mały pozdrawiam was i piszcie

Dziewczyny dzięki za dobre rady i wsparcie:)Na razie odpuszczam,może poczekam troszkę i sama zawoła w końcu...oby!!! Ewelona ja też baaaaardzo się bałam porodu pomimo tego że z Vanesską miałam znieczulenie i nie było tak źle...i ogólnie ból był wiadomo ale poród był szybki bo trwał 6 godz także głowa do góry!!!!!Gdyby Mati był mniejszy to bym go urodziła po 4 godz,będzie dobrze!!!!!!!Kuruj się i zdrowiej!!!! Surfitka a ty kiedy się zaczynasz starać o rodzeństwo dla Ninki?Kiedy mąż do was przylatuje? Trzymajcie się dziewczynki!!!

Hej, ja tak na chwilke Surfitka i masz ten przepis od ciotki ?? Jade nie dlugo do sklepu to zaopatrzylabym sie w skladniki :) A te przepis na salatke sledziowa brzmi rewelacyjnie, napewno wyprubuje !

Agula, pewnie juz za pozno, ale te sledzie to jest tak: 1 kg sledzi solonych, 3 cytryny, 3 duze cebule, papryka slodka, ziele angielskie, listek laurowy, oliwa. 'Sledzie moczymy 30 min w wodzie. Miedzy czasie posiekana cebula parzymy wrzatkiem ( ja wrzucam do garnka z gotujaca woda na 1-2 min). Schladzamy cebule. Dodajemy sok z cytryn, przyprawiamy papryka i dodajemy ziele i listek. Dodajemy oliwe ( ja daje na oko, zeby konsystencja byla taka dosc luzna, ale zeby nie bylo za tlusto). Nastepnie sledzie kroje na kawalki 3-4 cm. I ukaldam w sloiku na zmiane cebule ze sledziami. Potem wkaldam do lodowki na co najmniej 24h. Smacznego :) I przepraszam, ze tak pozno. Starsznie jestem zalatana ostatnio. Pozdrawiam i zycze zdrowych, wesolych swiat !!!

Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę WAM szczerze Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei By spełniło się choć jedno z waszych marzeń Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń! ____________________$$$ _____________________$$$$$ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$

Pachnące świerkiem, srebrem oszronione, piernikowo-jabłkowe, śniegiem oprószone życzenia świąteczne i noworoczne składa Iza z rodziną:)

.................>,\"< ......._/|_ . .....>,"< ......................._/|_ ......................>,\"< ********WESOŁYCH ŚWIĄT*********** _______ ______ ______ ____ ______ __________ _________ ________ _______________ _____________ ________ ___________________ __ ________________ ___________________ _____________ ________________ ________________ ____ _____________cd ____________________ ___ _____________ ___________________ ______________ ______ _____________________ ______________________ _______ ________________ ________________________ _____________________ ___________________ _________ _____ ____________________________ Gdy pierwsza Gwiazdka na Niebie zabłyśnie, niech Was Anielek ode mnie uściśnie. Na wigilijnym stole opłatek położy i w moim imieniu życzenia Wam złoży: By zbliżające się Swieta Bożego Narodzenia przyniosły Wam Radość z tego co jest, Nadzieje na to co przed Wami, Uśmiech i pogodę ducha na każdy nowy nadchodzący dzień. A do tego skrzynki Szampana, Sylwestra do białego rana i udanego wskoku do 2011 Roku!!!!!!

Nie wyszedl obrazek :( WESOŁYCH ŚWIĄT ___________________$$$$$$$ ________________$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$$$ ______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$____$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$________$$$$$$$$$$$$$ _$$________$$$$$$$$$$$ __$$__________$$$$$$$ ____$____##__$$$$ _____$$__###__$$$$ ________$$________$$ __________$$$$____$$ ______________$$$$ -

świeta święta i po świetach przepraszam was bardzo ze nie złożyłam tego roku życzen,ale moje dzieci to takie małe gadziny i powiem wam ze jakos ostatnio na komp nie siadam bo czasu i weny brak :-) ale ja naprawdę o was pamiętam :-) u nas ok małą juz 8 miesięcy skończyła, żadnego ząbka niema, juz sama siada i rwie się do raczków ale to dopiero tylko starty,czy którejs z was dziecko miało późno ząbki ????? kuba gada pięknie jak dorosły,nawet przeklinać umie i woła dziewczynki mój kubuś woła siusiu i czasem kupkę :-) bo kupka to gorzej i częściej w gaciach znajdę niz w kibelku no i z wiki najgorzej-pysk ma tak niewyparzony ze ja juz nie nadarzam za nie masakra jakaś po prostu-resztę sama sobie dopowiedzcie jeśli któraś ma styczność z 8 latka :-) pozdrawiam i gdyby mnie nie było to życzę szczęśliwego roku 2011 oby był lepszy niz 2010(ja mam nadzieję ze dla naszej rodziny bedzie to moje ciche zyczenie)

Goba mój Mati ma już 7 ząbków i następny idzie ale na twoim miejscu nie martwiłabym się,każde dziecko ma inaczej,a podobno im później wychodzą tym lepiej bo mocniejsze:)Za to jakie twoja Paulinka ma włoski cudne:) Ja też dziewczyny życzę wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku:)Dużo zdrówka dla was i dzieciaczków i dla całych waszych rodzin:)