Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MariuszSD

moja żona nie ma ochoty na seks

Polecane posty

Gość MariuszSD

Tak jak w temacie " " jetseśmy 10 lat po slubie, co mogę napisać więcej napewno moja żona ,nie nie zdradza tego jestem pewien, ale ja chyba zaczne ją zdradzać szukać jakiś nowych znajomości, częstotliwość naszych kontaktów seksualnych wynosi zero, a jest już przeciez całe 3 tygodnie po porodzie :O, rozmawialiśmy kiedyś na ten temat jak to będzie, gdy urodzi się nasze dziecko i oczywiście była większa ilość kontaktów, lecz dało sie odczuć że było to zmuszanie się do tego. Powiem wprost że gdyby nie dzieci napewno rozszedł bym się tylko trzymają mnie one. Bo niestety trzeba by by impotentem by byc w takim związku, ktoś napisze że seks to nie wszystko ale nich ograniczy się do tylu zbliżeń co ja, to zrozumie jestem facetem i potrzebuje tego. Zadaje sobie pytanie czy lepiej zmuszac żone na sex /w przenośni tego słowa oczywiście/ czy poszuka sobie partnerki odpiszcie na mój problem bardzo proszę. Pozdrawiam wszystkich.

Gość dam ci swietna rade
(pomimo tego, ze podejrzewam, iz to prowokacja) - wsadz sobie fiu*ta miedzy drzwi i scisnij tak mocno jak tylko potrafisz! Moze wtedy cos dotrze do Twojej zakutej mozgownicy, chociaz wapie... Niektore kobiety dochodza do siebie po porodzie miesiacami i o seksie nie ma najmniejszej mowy, ale jakos ich faceci to rozumieja i pozostaja wierni, co najwyzej czesciej znikaja w ubikacji... Ty prezentujesz soba najlepszy przyklad troglodyty, dla ktorego licza sie tylko jego zadze! Poszukiwane ogniwo miedzy malpa a czlowiekiem!

świetna rado zgadzam sie w 100% mam nadzieje ze moj maz po porodzie nie wpadnie na taki cudowny pomysl i po 3 tyg nie napisze takich bzdur:))egoizm wsrod mezczyzn mnie nieraz przeraza moja rada co bys tak troszke poczul jak zona sie moze czuc nie wazne jak rodzila przetnij sobie okolice tuz nad p.... zeszyj do tego wczesniej niech ktos cie porzadnie zleje bo brzuchu i idz sie bzykac napewno bedzie przyjemnie:)

Gość moze namow zone na wizyte
u specjalisty?