Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizkaa25

moj facet sika do wanny!!!

Polecane posty

pewnie będę. trudno. moja mama mówi, że jesli kocha się mężczyznę, to wszystko można mu wybaczyć i ze nie powinnam tak być nastawiona do facetów. Ja taka jestem już, i chyba sama będe odchodzic z tego świata. :(

Gość o boz...
i kto sprzatal??

Gość brumpumbum
mam dwoch braci wiec wiem cos na ten temat jeden oglada morde w lusterku a fiuta sobie kladzie na umywalce i sika w miedzy czasie.sikaja do bidetu prysznica i wanny .zlapiesz za reke na goracym uczynku to powiedza ze to nie oni....nosz poprostu tragedia :/

oczywiście on sprzątał, ale najpierw rżnął głupa, że nie wie co to za bobki w umywalce i skąd się wzięły :D ale w końcu się przyznał co jest grane, nie miał wyjścia bo oprócz nas nikogo innego nie było :)

Gość Brzechwa
oblecha na maxiora

Gość MarekWess
My faceci robimy jeszcze bardziej obrzydliwsze rzeczy o których wy nawet nie śmiałybyście pomyśleć. Ja robię kupę i sikam do wanny przed kąpielą, a potem wszystko ładnie spłukuję, kupę przenoszę w ręce i moja żona nic nie widzi.

Gość rozumiem gdyby srał
Ale mocz ma identyczny skład chemiczny do potu. Równie dobrze możesz mieć pretensję, że ktoś spocony śmie wchodzić do twojej wanny 🖐️

Gość fthtfytyty
ja jestem kobietą i też sikam do wanny czy do prysznica, ale tylko podczas kąpieli :D

Gość Lomzyniak

Ja tez szcze do wanny podczas kompieli. Przecież tyle wody na odrobine moczu. Nie zaszkodzi.

Czasami jak lazienka jest zajeta to wyjmuje garki ze zlewu i szcze do zlewu.

To ty jestes ...nieta jesli uwazasz to za cos obrzydliwego