Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0001

ILE DOSTAJECIE ALIMENTÓW??

Polecane posty

Gość 0001

DZIEWCZYNY! SAMOTNE MAMY. WPISUJCIE ILE DOSTAJECIE ALIMENTÓW NA DZIECKO I ILE W PRZYBLIŻENIU ZARABIA JEGO OJCIEC

Gość 001
ja dostaję 950 zł - ojciec zarabia jakieś 4 tys.

Gość jana2
dostaję 850 ojciec nie wiem ile zarabia - ma działalnośc niezła łaska co? jak widzę te jego samochody i ciuchy, po odliczeniu przedszkola zostaje mi niecałe 500

Gość malarzyk
kurcze a ja bym chcial poznac kobiete ,dziecko nie jest przeszkoda ...mam dosc samotnosci ...milego dnia zycze

Gość przrchodzień_
700zł na dwoje z tego komornik zabiera mi ok 11o zł tatuś chałturzy na czarno, ile zarabia? nie wiem boi się , że go dorwę za zaległości

Gość naprawdę polecam
macie dziewczyny mało pieniążków ?? mam dla was ofertę !!! super praca do wyboru, do koloru teraz to pracodawca prosi się aby was zatrudnić !!! wejdź i zobacz ile jest ofet w ciekawych firmach !!! http://tnij.com/HYhO

Gość 002
jakieś 35 tysięcy rocznie.

Gość tiaaaaaa ...........
ale musicie przyznac ,ze jesli dostajecie np. 800 to jest to POLOWA kwoty na utrzymanie dziecka. Druga polowe ma zapewnic drugi rodzic ,czyli matka :O

Gość 002
Taaa... zwłaszcza przy niemowlęciu :P Doczytaj sobie KRO to znajdziesz tam też o wkładzie własnej opieki nad dzieckiem. Jesli matka cały czas poswięca dziecku, a ojciec ogranicza się do przelewu który trwa 2 min to uważasz, ze wkład własnej pracy nie ma znaczenia?

Gość 300 zł na 12 letnie dziecko

Gość po 400 zł
zasądzone na jedno dziecko, a mam dwoje dzieci. A mój były zarabia ok. 385 zł. :O

Gość 0001
do tiaaa mógłbyś nie wtrącać się jeśli nie dotyczy cię temat - bardzo bym prosiła

moja kolezanka korzysta z kont meza bez ograniczen,wiem,ze to sporadyczne przypadki,ale sa tacy mężczyźni:)

Gość kalaaajaajja
moja mama na mnei i na brata dostaje 200$ hahah smiech na sali raptem ok 570 zł :O zalezy jak stoi dolar ... zasądzone ma 440 na nas dwoje czyli po 220 na jedno ... i ojciec mysli ze robi wielką łaske ze zaplaci te 100 zł więcej a jak mu matka mówi zeby podwyzszył bo te pieniądze to nanic nei styarczają to robi wywodu jak mu cięzko w USA jakie tu wszystko drogie a co miesiąc bierze pewnie około 10-12tysięcy zł:O dziad pierdolony :O

\"tiaaaaaa ........... ale musicie przyznac ,ze jesli dostajecie np. 800 to jest to POLOWA kwoty na utrzymanie dziecka. Druga polowe ma zapewnic drugi rodzic ,czyli matka\" Dokładnie tak i proszę nie krzyczeć na kolegę, bo w pełni ma rację. Koszty wychowania dziecka ponoszone powinny być po połowie i basta 🖐️

Gość no wlasnie ..
Odnośnie tiaaaaaa ........... Czemu się go czepiacie ??? Przecież chłopak ma rację ... Zarówno matka jak i ojcieć powinno zapewnić dziecku byt ... myslac inaczej myslicie egoistycznie ...

Gość kalaaajaajja
no tak ale co to jest 220 zł ... matka ma druga polowe wylozyc wiec mamy po 440 na jedno dziecko i co to jest ? Przeciez musi oplacic rachunki, mieszkanie, musimy cos jesc w czyms sie myc czyms prac itd. więc 440 zł na jedno osobę na cały miesiąc to jest smiech na sali ...

Gość moja ex
pomimo wyroku nigdy ani centa nie zaplacila ,gdybym to ja nie placil to poszedl bym siedziec ,a kobieta jest w tym wypadku swieta krowa ,wiec nie uzalajcie sie ze tak malo dostajecie ,ja nie dostaje nic . To sa moje dzieci i ja sam je wychowuje i utrzymuje ,przeciez to moj obowiazek