Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajoki

JAK MIEC PIEKNY SZEROKI USMIECH?

Polecane posty

Gość jajoki

Pewnie wyda Wam sie dziwne to pytanie i problem ale ja jestem ciekawa co robia niektore dziewczyny ze maja taki sliczny szeroki usmiech:( mowia mi ze mam b.ladne zeby ale cos mi w tym usmiechu nie gra;/ co zrobic zeby byl szerszy?a was to nie zastanawia??

Gość cccccccccc
Jedz szparagi w poprzek

Gość xxxpxx
po pierwsze usmiech ma byc szczery a nie sztuczny wiec jesli masz waskie usta nie poszerzysz usmiechu

Gość gadzik
chyba sa specjalne wkladki ktore sie wklada do ust i trzymie przez jakis czas.potem widac kazdy zabek:)

Gość jajoki
moj zawsze jest szczery:)tu chyba juz zostala operacja ust;/a dlaczego wszystkie gwiazdy maja bialuskie usta i taaaaki szeroku usmiech??????

Gość jajoki
*bialuskie zeby mialo byc :P

Gość xxxpxx
maja piknie wybielone zadbane wypielegnowane zabki, nie kazdy ma szeroki usmiech. za to kazdy jest piekny :)

Gość jajoki
to ze kazdy jest piekny jest mocno podejrzane...;] operacje,zabiegi i tyle... jakie zabiegi wybielajace mozna wykonac u dentysty?

Gość xxxpxx
dokladnie maja kupe kasy to sa piekni ;) idz do dentysty i zapytaj napewno Ci wszytsko wytlumaczy, ale chyba jest to drogie no i strasznie niszczy szkliwo zebow

Gość gość
Piękny i szeroki uśmiech, jak najbardziej jest możliwy, tylko tutaj potrzebny jest dobry dentysta, taki, który pokaże możliwe rozwiązania. Dla mnie bardzo pomocna jest dr Urszula Kuczyńska, w tym co robi jest naprawdę świetna, no i zawsze chętnie odpowiada na wszystkie nurtujące pytania.

Gość gość
Zgadzam się w 100%, że jeśli chcecie mieć piękny uśmiech, który doda wam pewności siebie to na pewno warto znaleźć dobrego dentystę. Moim zdaniem najlepszy jest dr Tomasz Rozwadowski. Zajmuje się projektowaniem uśmiechu, więc myślę jest do tego idealny, żeby sprawić, że będziemy się szeroko i chętnie uśmiechać.

Gość bursztynek

myślę, że najważniejsze jest to, żeby zacząć od tego, żeby zęby wyleczyć a potem się zastanawiać nad tym, co jeszcze można zrobić, żeby były piękne. Ja zaczęłam od tego, żeby wyleczyć, zajęło to trochę czasu, ale szczęście w Bamedzie wszyscy są bardzo mili to chętniej wracałam no i opieka też na bardzo wysokim poziomie.