Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwator 23

17to latka czy 27to latka?

Polecane posty

Gość Obserwator 23

Hej! Jestem w związku z 27 latką (ja mam 23 lata)... Ostatnio poznałem 17to letnią (18to prawie) dziewczynę... Super sie rozmawia, ona chce się dalej spotykać... Ale o na jest młodsza ode mnie o 6 lat (ja wyglądam na mniej, ona na więcej, jest wysoka i szczupła)... Dziwna sprawa... Obecna dziewczyna jest o 4 lata starsza ode mnie,a ta druga...młodsza ode mnie o 6 lat (czyli od mojej panny o 10 lat młodsza)... Boje się że ta małolata zakręci mi w głowie... O dziwo nie gada tylko o imprezach i klasówkach. Na każdy temat ma swoje zdanie (poruszalem temat polityki,bezrobocia, samochodów, uczuć)....

Gość candywoman
kochasz swoja obecna dziewczynę czy szukasz tylko ładnej dziewczyny, z która mozesz sie pokazać i zabłysnąć?

Gość d.d..d
Chyba normalne ,ze powinienes wybrac 27 latke. Ta17 to małolata, ktora na nastepnej dyskotece zapomni o twoim istnieniu. Ale tobie z tego co widze nie chodzi o powazny zwiazek inaczej nawet bysnie zadawał takich głupich pytań. Szkoda tylko tej 27 latki, jeszcze sie w tobie zakocha i przez takiego frajera bedzie cierpieć

Gość Obserwator 23
Nie wiem.... Jeśli chodzi o aspekty fizyczne wyglądu to moja dziewczyna 160 wz, 85 kg wagi, baleyage (blond) kręcone włosy, oczy niebieskie Ta młoda to ma ok 170 wz (+ 5 cm szpilki), ok 55 kg wagi, włosy ciemne z pasemkami, brązowe oczy... Generalnie sportowa smukła sylwetka (Liceum o profilu sportowym)

Gość dywagacjee
A może ani jedna ani druga???

Gość Obserwator 23
No wlasnie 85 kg :/ I tak schudla odkad sie poznalismy.To nie żart... Szczerze nawet rodzina mi dogaduje,ze mam gruba dziewczyne. W lecie wiadomo-jest problem nad jeziorem (cellulit mocno widoczny no i wiadomo jednak 85 kg to jest duzo przy 160)

Gość candywoman
a jak ta 17 latka bedzie po 20 to poszukasz sobie kolejnej młodej? wysportowanej, smukłej i pięknej?

Gość Obserwator 23
Obie są mądre... Ehhh no ja zawsze tak trafiałem... Albo młodsza o 3-5 lat,albo starsza o 3-5 lat...

Gość dylematy
to po co się z nia wiązałes, skoro tusza Ci nie odpowiada..:o

Gość Obserwator 23
Myslalem,ze schudnie... ze jakos bedzie inaczej. Ja jestem smukly,szczuply. Naprawde sam nie wiem... :-( Duzo osob mowi,ze zle robie, ze wiaze sie z 4 lata starszą do tego z otyłością...

Gość dylematy
tak, młodsza i im szybciej przestaniesz obecnej bałamucić głowę tym lepiej🌻

Gość Obserwator 23
Pisze w skrócie oczywiście. Sprawy uczuć są bardzo subiektywne... Po prostu sam się zagubiłem... Może to tylko chwilowa fascynacja. Nic a priori nie zakładam... Będzie co ma być. A może się po prostu zaprzyjaźnie z tą młodą...

Gość Obserwator 23
Dodam, że chyba nie jest to laska która leci na auto,kase. Na spotkanie przyjezdzam specjalnie autobusem (chociaz mam samochod). A ta starsza ma swój samochód (Audi)... Obie chyba nie lecą na kasę...

Gość kura_domowa
jaki lakier do paznokci mam wybrać??? używam takiego czerwonego ale nie bardzo mi odpowiada; ostatnio widziałam w sklepie taki śliczny różowy. chyba sobie zmienię...jak radzicie?!! masakra, takie traktowanie kobiet jak towaru ze sklepowych półek!

Gość Obserwator 23
A jaki jest mój poziom intelektualny? Narazie skończyłem licencjat, na renomowanym Uniwersytecie, jestem w trakcie studiów 2-go stopnia (uzupelniajace magisterskie), pracuje, no i 2 kursy skonczylem :-) Ta starsza jest mgr inż, też pracuje ma ze 2 kursy, była w UK. Młoda jest w Liceum Sportowym.

Gość candywoman
a twoja dziewczyna wie, ze spotykasz sie z ta młoda?

Gość candywoman
domyslam się, ze nie bo gdyby tak było, to miałbys bardzo ułatwiony wybór

Gość Obserwator 23
No nie macham licencjatem, dzisiaj prawie każdy studia kończy. Studia mnie są wykładnikiem mądrości... To ja o tym wiem... Tylko po prostu sam nie wiem czy to jest dobry pomysł wiązać się z kobietą starszą ode mnie, otyłą...

Gość Do obserwatora
Ale zapomniałeś napisac jak ty wyglądasz, ile masz wzrostu, czy jesteś umięsniony, wysportowany, masz ciemną karnację itp.Jakie masz wykształcenie itp.

Gość student 22
Staraj się o tą młodszą...

Gość Obserwator 23
Ja jestem szczupły, karnacje mam średnią, nie ma cellulitu ( a faceci wogole chyba nie maja), wykształcenie wyższe-zawodowe.

Gość kura_domowa
no co Ty? to nie ważne- KLIENT NASZ PAN !! hihihi

Gość Goskaaaaa
Patrz na charakter! Tutaj nie ma reguły... P.S. Z antropologicznego punktu widzenia najlepiej jak kobieta jest młodsza do max 7 lat, z biologicznego punktu widzenia najlepiej jak jest młodsza o 6 lat, statystycznie w Polsce kobieta jest młodsza od swojego męża o 3,1 roku...

Gość Goskaaaaa
Może lubi jak panna odsłania nogi... Swoja droga 85 kg to nie nadwaga a otylosc 1-go stopnia...