Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja 123

pieczenie po stosunku - pomocy

Polecane posty

Niedawno rozpoczęłam współżycie ze swoim chłopakiem (to mój pierwszy mężczyzna) i niestety nie dość że nie lubie seksu, wcale mi sie nie podoba penetracja bo jest to dość bolesne za każdym razem (nie mam wad anatomicznych ani pochwicy, mysle ze jest to związane wąskim jeszcze wejsciem), to jednak mam inny problem, skutecznie zniechęcający mnie to podejmowania współżycia. Otóż po stosunku straszliwie piecze mnie pochwa - wewnątrz, na zewnątrz, mam wrażenie że wszędzie i jest to bardzo nieprzyjemne :/ Wydaje mi się wtedy, jakby przypalono mnie wszędzie papierosem :/ Ból mija po około 15-30 minutach ale co sie nacierpę to moje. Czy ktoś miał podobny przypadek i wie jak sobie z tym poradzic? Czy to nienormalne jakies i trzeba odwiedzic ginekologa? Wcale nie podoba mi sie ten cały seks, inaczej sobie to wyobrażałam. Jednak wczoraj podczas pieszczot palcem ukochanego wydaje mi sie ze miałam orgazm pochwowy (chociaż nie mam pojecia jak to niby ma wyglądać ale podobało mi sie to). Czyli raczej jestem zdrowa w 100% ale to pieczenie mnie zniechęca :( Czy mozliwe jest że pieczenie może mieć związek z nadżerką którą podobno mam?

kobiety i mezczyzni maja rozne flory bakteryjne.musisz przyzwyczaic sie do jego flory.mysle ze po jakims czasie to pieczenie Ci minie.Kiedy to Cie piecze, tak zaraz po stosunku, czy kilka godz po ? w aptece mozesz kupic taki proszek, ktory rozciencza sie w wodzie.przemywaj sie nim.ten proszek nazywa sie TANTUM ROSA (bez recepty.cale opakowanie zawiera 10 saszetek, ok30zl)ale mozna kupic na sztuki saszetke (ok 3 zl) .z jednej saszetki zrobisz 0,5 litra plynu.takze jedna powinna Ci wystarczyc

Tantum Rosa dziala przeciwzapalnie, przeciwbólowo, oraz dziala miejscowo znieczulajaco i odkażająco.stosuje sie do leczenia zapalenia sromu i pochwy,zapalenia szyjki macicy roznego pochodzenia, do higieny osobistej w okresie połogu.

Dzięki za informacje :) Nie wiem czy w Anglii to dostane, popytam w polskim sklepach moze... Pieczenie odczuwam zaraz po stosunku, zaraz po wyjęciu członka. Nie lubie kiedy mnie cos boli, nie dosc ze boli caly stosunek to w dodatku to pieczenie :/// Chyba jestem trefny model :/

Jeśli nie dostaniesz tantum rosa to wytarczy jogurt naturalny z żywymi kulturami bakterii (a najlepiej kefir). Aplikować sobie gruszką do irygacji albo strzykawką jak ktoś ma wprawę (byle nie za głęboko, żeby szyjki końcówką strzykawki nie uszkodzić). W ramach totalnej biedy w strzykawki - pormywać się ocieplonym kefirem i aplikować palcem do środka. Kilka razy dziennie, przez ok tydzień powinno starczyć.

a jak z nawilżeniem? może się zwyczajnie zacierasz? bo skoro nie lubisz seksu a w trakcie czekasz na ból to raczej sie nie podniecasz, a co za tym idzie nie jesteś wilgotna

Gość łączenie . tematów . forever.
12:47 ooooollllllliwwwwwwka tez tak mialam,ale przeszlo.widocznie twoj chlopak jest ch*jnie obdarzony.sprobuj po stosunku posiedziec w wannie,w cieplej wodzie.mi to pomagalo. 13:04 Alicja 123 Jest bardzo ch*jnie obdarzony. Byc moze kiedys to docenie, ale narazie wcale mi sie to nie podoba, bo byc moze to powoduje te dolegliwosci, zwłaszcza jesli dopiero co zaczęlismy sie kochac. W dodatku lubimy zawsze pójść na całość, bez gumowego sprzętu, wprawdzie zabezpieczam sie Cilestem ale tyle sie naczytałam o tym że nie ufam kompletnie w skutecznosc tych tabletek. A nie moge zajsc w ciąże, nie przewiduje w ogóle takiej opcji bo ze mnie po prostu sam jeszcze dzieciuch jest i małolata duchowa (choc mam juz 23 lata na karku). Hej to z Ciebie śmieje sie! O tak TY wiesz lepiej jak JA żyje!!! 13:20 a nie masz upławu czasem bo wyglada to na grzybice... 13:25 Alalah "Czy mozliwe jest że pieczenie może mieć związek z nadżerką którą podobno mam?" Moim zdaniem nie. Gdybyś gotowała po stosunku to prędzej, albo smażyła, ale pieczenie nie powinno sie pojawiać