Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieczyk

WIEJSKIE WESELA SĄ NAJLEPSZE

Polecane posty

Gość mieczyk

Byłam na wielu weselach i najlepiej bawiłam się zawsze na tych wiejskich. Najlepsze jedzenie, wszystko pyszne i dużo, najlepsza muzyka (wbrew panującym przekonaniom disco polowe zespoły nie mają już wzięcia), dużo gości, wszyscy wspólnie się bawią. Nigdy nie było zadnych głupich przyśpiewek, bo rzadko kto teraz coś takiego sobie życzy. ogólnie zawsze po takichw eselach nie mam siły podnieść się z łóżka i to świadczy też o tym, jaka była zabawa. Pozdrawiam:)

Twoj opis wskazuje na to, ze nie bylas na prawdziwym wiejskim weselu, tylko na jego unowoczesnionej formie.

Gość mieczyk
większość mojej rodziny mieszka na wsiach i tak wlasnie wyglądają wiejskie wesela teraz

Gość mieczyk
przynajmniej w mojej rodzinie

Gość też taak sądzę

a jakie zespoly maja wziecie???hip hop???wiesz co to chyba o to chodzi zeby bylo disco polo...ja nie wyobrazam sobie wesela bez disco polo, sama sie przy disco polo najlepiej bawie i z obserwacji wynika ze nie tylko ja...

Gość mieczyk
chodziło mi, ze wzięcia nie mają zespoly, które graja wyłacznie disco polo. A jakiś przerywnik w muzyce nieco ambitniejszej przeciez jest mile widziany

Gość mieczyk
na weselach najczęsciej przebywam pod stołami,gdzie z wielka estyma i zaangazowaniem wyssysam penisy pijanych biesiadników nucąc przy tym znany szlagier "Niech żyje wolność" :classic_cool:

...mieczyk musisz się uczernić/zrobić na czrno/bo jakiś palant,kapa będzie pisać twoim pismem...