Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak troche zdezorientowany

pierscionek zareczynowy - pomozcie drogie Panie wybrac

Polecane posty

Jak w temacie - chce sie oswiadczyc, powiedzcie co sadzicie o takim pierscionku jak w linku http://sklep.zareczyny.pl/index.php?d1=1&d2=7&d3=-1&d4=0&id=48&p=0&x=0&p1=0&p2=0&session=TgQLzYRb&k=0&dd=5&pp=1 oczywiscie wybiore wersje z diamencikami a nie cyrkoniami ale czy podoba Wam sie pierscionek tego typu czy tez zareczynowy powinien byc z jednym kamykiem? pozdrawiam i dziekuje za opinie

Gość kocham pawelka
kochanie, to ty? :)

Gość kocham pawelka
mi sie podobaja z kamykiem :)

nie idz z nia!! ja bym sto razy bardziej wolala miec niespodzianke i brzydki pierscionek niz na odwrot:p pierscionek calkiem calkiem:) hm a gdyby tak biale zloto? to traydycyjne \'zolte\' juz troszke niemodne oczywiscie nie znam gustu Twojej dziewczyny.. i kwoty jaka chcesz wydac:)

musi byc z zoltego zlota - to wiem na pewno, ze ona chce obraczki z zoltego zlota wiec pierscionek z bialego odpada... i chce zeby to byla niespodzianka w jej urodziny wiec naprawde nei zabiore jej do jubilera wydac moge tak do 1200 zl, moze troche wiecej :-) dzieki za opinie i czekam na kolejne

nie moze byc z takim kamienie wystajacym i "lapkami" go trzymajacymi bo juz ma taki jeden i nie nosi bo mowi, ze sie zaczepia o wszystko i ze rajstopy sobie podarla itd :-O

nie moze byc z takim kamienie wystajacym i "lapkami" go trzymajacymi bo juz ma taki jeden i nie nosi bo mowi, ze sie zaczepia o wszystko i ze rajstopy sobie podarla itd :-O

zobacz na stronie apartu, kiedys widzialam calkiem ladne rzeczy tam:) ja tez lubie takie jak ellinka, moze nie tak bardzo wystajace:)) ale w sumie takie drobne:) nie wiem jaka Twoja dziewczyna jest ale jak dla mnie to.. poprzez sam fakt oswiadczyn bylabym w siodmym niebie:) wiec spokojnie:-)

tak szczerze mowiac to chyba mam zly gust bo nic ciekawego na stronie apartu ani kruka nie widze... juz w zwyklych niemarkowych sklepach jubilerskich znalazlem ciekawsze rzeczy (i nie w tak kosmicznych cenach...) oboje jestesmy tradycjonalistami wiec to musi byc klasyczny pierscionek, nic awangardowego

wlasnie widze:P wiem ze bylam w aparcie i tam byl wiekszy wybor niz np na stronce:) ale faktycznie w zwyklych sklepach na pewno znajdziesz cos fajnego z pewnoscia wiesz jaki Twoja dziewczyna ma gust i wybierzesz cos odpowiedniego dla niej, moze wybierz cos drobengo, delikatnego, nie przesadzonego;)

Ja wybierałam z moim Misiem pierścionek. Znaleźliśmy najpierw w necie a później z jubilerem uzgodniliśmy, jakie chcemy w nim przeróbki i jestem bardzo zadowolona. W ogóle się z moim pierścionkiem nie rozstaję :) Jeśli mogę doradzić, to wybierzcie może coś z białego złota, bo do wszystkiego pasuje. Można nosić z biżuterią z żółtego złota i ze srebrną i ogólnie do wszystkich rodzajów ciuszków jest białe złoto odpowiednie. Pozdrawiam

Gość i jeszcze dodam że zraziłam
się do wyrobów z apartu, bo wyglądają blaszkowato i niestety, przynajmniej ta biżuteria, którą ja tam kupiłam, szybko się wytarła i przestała dobrze wyglądać :(

Niektórzy mówią, aby wybrać skromny, delikatny i nierzucający się w oczy a ja właśnie chciałam, żeby mój pierścionek był dość duży i wyróżniający się. Zależy, co kto lubi... Więc naprawdę doradzam Wam wspólne polowanie na ten jeden, wymarzony pierścioneczek :)

no wlasnie ja wiem, ze lepiej zeby byla neispodzianka wiec nei chce isc z nia do jubilera i powiedziec "wybierz sobie swoj wymarzony a ja zaplace", ona jest romantyczna wiec wiem, ze bedzie zadowolona z kazdego pierscionka :-) ten pierwsyz naprawde mi sie podoba (ten z mojego linka) i mysle, ze jest w jej guscie bo ma podobny srebrny, z ktorym sie prawie nei rozstaje, tylko nie wiem czy na zereczyny to nie musi byc taki z jednym a wiekszym kamieniem?

no co Ty.. ten jest naprawde ladny:) nie przejmuj sie wielkoscia itd, z reszta moze woli takie delikatne a nie duze i przesadzone:) jesli jak mowisz jest romantyczna.. bedzie wniebowzieta, tym ze sie oswiadczasz a pierscionek to na 2 miejscu:)

dzieki za dobre slowo :-) mam nadzieje, ze przyjmnie oswiadczyny...

Z jednym większym jest bardziej tradycyjny. Ja mam takie połączenie tradycji z moimi marzeniami o pierścionku. Pomyśl, co by się Twojej Pani spodobało. Jeśli jesteś pewien jej gustu, to rzeczywiście zrób niespodziankę. Napewno się ucieszy.

przyjmie a nie przyjmnie, ze zmeczenia pisze jak ostatni burak ehhh :-O

prawie poltora roku razem, dla niektorych krotko ale ja nie rozumiem takich par, ktore chodza ze soba cala wiecznosc, mysle, ze to dobry czas na ten krok :-) co do tremy - pewnie zaczne gadac glupoty, ale ona i tak mnie kocha :-P

hmmmmm myslalem, ze to na obraczkach raczej sie daje ale moze rzeczywiscie nieglupi pomysl, np date naszego poznania dac...