Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak troche zdezorientowany

pierscionek zareczynowy - pomozcie drogie Panie wybrac

Polecane posty

Osska - zareczynowy z taka duza cyrkonia to troche tandeta a na brylant tej wielkosci mnie nie stac (koszt kilkanascie tysiecy zl)

Może kupisz pierścionek przez allegro, z usa ? Jest duuużo taniej niż w naszych rodzimych sklepach. Niedawno kupiłam wisiorek białe złoto z brylancikami i łańcuszkiem (za cienkim ale był jako gratis)za 440 zł. i śliczny pierścionek ,biało żółty, z brylantem za 300 zł.Autentyczność sprawdziłam u jubilera u którego kupowałam grubszy łańcuszek.Wszystko się zgadzało.Powodzenia :-)

Osska-----> Ty i moja dziewczyna macie baaardzo odmienne gusty, widze jakie ma pierscionki, ktore sama kupila lub ktore nosi i zaden nie jest w typie tych ktore pokazujesz... ale dziekuje za zainteresowanie tematem :-)

tak sobie mysle ze Twoj jest bardzo ladny:) to bedzie dobry wybor, pomysl nad bailym zlotem, ladnie sie prezentuje i dziewczynom sie podoba, ja tez bym chciala zlotą obraczke, mimo to pierscionek z bialego zlota:P no ale nie chce Ci namieszac:D na zywo o wiele lepiej sie prezentuja te pierscionki z tego co widze na stronce:P sama mialabym maly problem:P

Hawa-----> nie ufam allegro na tyle zeby kupic pierscionek zareczynowy, troche obciach jak sie okaze, ze dalem jej jakies badziewie bo chcialem kilka zlotych oszczedzic :-O

Gość swinkowaaa
Gość swinkowaaa
mam podobny bardzo :)

drogie Panie ide spac bo oczy powoli mi sie zamykaja, dziekuje za wszystkie porady i opinie, zachecam do kolejnych - jutro przeczytam same widzicie, ze latwo wybrac nie jest i Wasi panowie pewnie tez sie biedzili lub beda biedzic nad pierscionkiem zareczynowym :-)

swinkowaaaa------------> cena 34 000 to troszke za duzo, kredyt za mieszkanie splacam :-P

Ten jest ładny :-) Naprawdę w stanach złoto jest dużo tańsze. Sama też nie wierzyłam dlatego sprawdzałam. Nie chodziło o zaręczyny ,tylko o prezent na pożegnanie niani. Nie chciałam jednak być oszukana ,więc poszłam do eksperta. Potwierdził.Są miejsca gdzie wystawiają certyfikaty. Mogę dać ci dane pana u którego kupiłam.Teraz szukam czegoś na 60-kę mamy. Też kupię na allegro :-)

o tym samym pomyslalam.. ze samej byloby mi ciezko:D ale chodzi o oswiadczyny a nie pierscionek pamietaj:-) ja to swojemu chlopakowi caly czas mowie a znajac zycie i tak bedzie mnie niepostrzeznie(wg niego) wypytywal:D dobranoc :)

Gość swinkowaaaa
oj ja nie mowie, ze masz kupowac identyczny. mi po prostu podobaja sie takie zwykle, proste linie i biale zloto albo platyna. a ten "duzy" wkleilam, tu, bo na nim dokladni widac "ciecie" i "szlif" diamentu ps. ja tez mam niestety kredyt na mieszkanie :)

Gość upppppppppppppppp