Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szakal_ibn

Kończąca się miłość

Polecane posty

Gość Szakal_ibn
Dzisiaj sie dowiedzialem ze chce ona chce wrocic do swojego bylego.. wogule nie rozumiem... zostaweila go dla mnie..teraz chce spowrotem.. ale watpie zeby on chcial.. potraktowala go chamsko...

Gość Podejrzewam że
ona nie wie tak na prawdę co chce. Wiem jedno nikogo do nieczego nie mozna zmuszac, a juz na pewno nie do milości. Powiem tobie, że nie ona jedna na świecie. Tego kwiata to pół swiata :), nic na siłę ... Jak zobaczy i dczuje, że jednak dla ciebie tez istnieja inne to ... może zmieni zdanie... jak nie to jej strata, nie ma zmartwienia. Jak wiesz każda milość jest pierwsza ...

Gość Kenijski Mędrzec
Dziwna sprawa tak samo jak są pokręcone kobiety. A spróbuj tak: Zacznij ją olewać totalnie czyli bez dzwonienia itp unikaj z nią kontaktów - czasowo możesz przecież nie spotykać się z tymi wspólnymi przyjaciółmi tak żeby zatęskniła i nie widziała jak bardzo Ci na niej zależy bo wtedy kobiety to wyczuwają i nie jest to z korzyścią niestety dla faceta :/ Zrób tak i poobserwuj jej zachowania - czy czasem sama nie próbuje ze swojej strony zainicjować czegoś...

Gość Szakal_ibn
No dokladnie to zamierzalem.. pokrece delikatnie z kumpela.. i sie zobaczy.. i z tym ze nie wie czego chce to tes swiete slowa

Gość Na obczyznie
Pokrecisz delikatnie z kumpela... Tylko jej nie zrob krzywdy. Kobiety maja delikatna psychike (na ogol) a Ty chcesz zrobic pokazowke dla tamtej. A co, jesli kumpela sie zakocha?

Gość Szakal_ibn
Postaram sie pokrecic z nia bardzo delikatnie.. Tak żeby sie nie zakochała...

Gość Zalamany
Mnie laska tez zostawila dla bylego...:(

Gość szakal_ibn
No i sie zakomplikowalo... nie wiem czy ten byly jej nie chcial, czy chcial..ale dziewucha chce wrocic znowu do mnie..ona bez kitu nie wie czego chce.. tylko teraz..czy wrocic do niej od tak czy moze ja troche podraznic... moze sie bardziej postara...

Gość Szakal_ibn
i co? nikt nie odpowie??

Jeśli lubisz być zabawką w rękach kobiety, a chyba lubisz, to niech do ciebie wraca. A za chwilę znowu zacznie cię olewać i jednak wróci do eksa :classic_cool: Ile wym macie lat? 20?

Gość Szakal_ibn
No niby masz racje.. Ale mysle ze mozna jeszcze sprobowac a jak nic z tego to trudno..