Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vwv

Samotne dziewczyny, nie denerwuja was topiki typu - mam dwóch, którego wybrać?

Polecane posty

Gość vwv

Bo jak to jest, ze wy nie macie nikogo, a ktoś ma do wyboru paru :P

Gość baardzo mnie denerwuje....
a naaaaajbardziej mnie denerwuje: Pomocy nie mam okresu-nie mam chłopaka -jestem dziewica i czy moge być w ciaży:O :O

Gość mnie nie wkurza dlaczego
bo jezeli ktos ma dwoch i nie wie ktorego wybrac to tak naprawde nie kocha, wiec czego tu zazdroscic

nie prawda, że sie nie kocha jeśli ma sie do wyboru dwóch. wiem bo sama to przeżyłam i poświęciłam tą miłość z rozsądku, bo ja kochałam a on chciał mnie tylko wykorzystywać, dlatego zostałam z tym dla którego coś znaczyłam.

Gość popieram kudłatą
wiewiórkę. Jego topiki są bezsensu i nudne. Jak widze topik i on jest autorem to nawet juz na niego nie wchodze

kochałam tego od którego odeszłam, bo nie mogłam sie tak pozwolic traktować, po prostu chciałam chronić siebie, bo już nie miałam wyjścia. Teraz jestem z tamtym do którego wtedy czułam tylko sympatie i kocham go,a o tamtym przez tyle czasu zdążyłam już zapomnieć.

vanessaaa ja ma teraz taki problem....jest chlopak ktoremu chyba tak naprawde na mnie nie zalezy ale z nim to dluzsza historia....no i jest ten ktory po prostu zrobilby dla mnie wszystko!! i oczywiscie baaaardzo mi zalezy na tym dupku...:/ a do tamtego hm....na pewno czuje sympatie i jest dla mnie bardzo wazny tylko nie wiem czy moglabym z nim byc :/ nie wiem co robic....heh niby wszystko jest logiczne...a jednak ciezkie do zrealizowania:(