Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hoola

jaki drobiazg chlopakowi na 1 rocznice chodzenia???

Polecane posty

no o zdjeciu tez myslalm... a co mozna jescze kupic do samochodu? jakis maly gadzet?

Gość zapach do auta
ale nie ta choinka tylko te lepsze z takim wiatraczkiem

no a latarkę ma? moze to mu kup. albo alufelgi :P. moze atlas samochodowy albo jak cos ma zuzyte (np. dywaniki) to mu kup. ucieszy sie wtedy na pewno, jestem facetem i wiem ze mnie by cos takiego bardzo ucieszylo bo to dowod ze kobieta mysli o moich potrzebach.

szczerze to nie wiem czy ma latarke, co mu sie konczy co ma zuzyte.... baba jestem i nie zwracam na to uwagi hehehe ale ten zapach z wiatraczkiem mi sie podoba:))

moze glupie pytanie ale do kazdego samochodu da sie taki sam zapach z wiatraczkiem zamontowac? czy sa rozne rodzaje? :P

Ja bym zapachu do samochodu nie polecała. Myślę że to trochę tak, jakby on miał Ci kupić odświeżacz do mieszkania. A jakie ma zainteresowania? Może płyta z muzyką, dobra książka lub bilet na koncert?

no ale on lubie takie popierdulki zwiazane z samochodem i nawet mi sie przypomniao ze niedawno gadalismy o zapachu do samochodu, ze te choineczki to badziewia i szybko sie wypachniaja:P wiec taki wiatraczek chyba bylby oki

Gość zapach do auta
dalam chlopakowi na dzien chlopaka, bo akurat wtedy kupil sobie auto i pomyslalam ze to mu sie przyda

Gość zapach do auta
kazdy da sie zamontowac :)

Gość gość
niedługo wejdzie że nie będzie można mieć maskotek w samochodzie uwieszonych na lustrze bo rozpraszają