Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co z tego...

PLANUJE Z CHLOPAKIEM DZIECKO

Polecane posty

Gość no i co z tego...
no i wlasnie ja w to wierze:) a moja urodzila mnie jak miala 18 a teraz mam z nia suuper kontakt i nie raz bylysmy razem na baletach:P bo wszystcy jej daja ze ma z 29 lub 27 lat i nie wierza ze ma taka dorosla corke:)

eee ja bym nie poszla z moim dzieckiem na dyskoteke niezaleznie od tego jaka by była miedzy nami roznica. kazdy ma swoj czas szalenstw w zyciu i jakos mnie raza panie przed 40 na młodziezowych dyskotekach... ale to tylko moje zdanie. Mania jak dorosnie to sobie bedzie chodzila- z przyjaciolmi :)

Wiek jest OK ale z chłopakiem to można sobie planować co najwyżej wycieczkę. Jeżeli oboje powaznie podchodzicie do życia weźcie najpierw ślub.

Gość no i co z tego...
MaMani-no tak z przyjaciolmi to tez chodze rzecz jasna no ale jak moja mam jedzie to jade razem z nia i z moimi przyjaciolmi a ona tam jakas kolezanke bierze i juz a jak bys poznala moja mame to sama byc zobaczyla jaka ona jest :) koneserd - a czy zeby miec dziecko to trzeba miec slub? slub tez planujemy ale to kiedy indziej...

moja mama w wieku 20 lat urodziła pierwsze, dziecko w wieku 22 lat drugie w wieku 23 lat trzecie ale to byly zupelnie inne czasy :O pracowal tylko mój tata a jakoś im na wszystko starczało i sami sobie z 3 dzieci radzili a teraz ? cieżko o pracę, ciężko o mieszkanie i suma sumarum ja mam 24 lata i nie chce dziecka bo wiem że nie poradzimy sobie bez niczyjej pomocy :O jeszcze nie :)

Gość no i co z tego...
no amy wlasnie o pieniadze sie martwic nie musimy:) ja jeszcze sie ucze co prawda ale zaocznie ale pracuje w salonie spa i mam podpisany kontrakt na 3 lataa a moj ukochany tez ma dobrze platna prace. Mamy mieszkanie, dostalam je od dziadkow i jak na razie wszytsko sie dobrze uklada:)

\"Mamy mieszkanie, dostalam je od dziadkow\" no czyli tak do końca samodzielności nie ma jednak :P ja bym chciała wszystko sama, od początku do końca nic od nikogo :D

Gość no i co z tego...
no ale ja je dostalam w spadku... wiec co to za roznica czy sama kupie czy dostane:)

Gość no i co z tego...
no w koncu jak dostalam mieszkanie to mialam go nie przyjac bo chce sie sama dorobic? chyba to niezbyt dobry pomysl:)

Gość no i co z tego...
UP