Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

balbinkaa

tez tak macie?

Polecane posty

kazde zle slowo ktore wypowiem na temat innych obraca sie przeciwko mnie. zalozmy powiem ze x ma pelno syfow na twarzy to po paru dniach tez je dostaje! to jest tylko wymyslony przyklad ale faktem jest ze los mnie ze wszystkiego rozlicza:O Wy tez tak macie?

Gość sgjfg
no niekiedy też tak mam

Gość a oto streszczenia
z tym "nigdy" to fakt

wkurzajace to jest😠, staram sie nie mowic o kims zlych rzeczy bo wiem ze mi tez to moze sie przydarzyc ale kazdemu sie czasem zdarza cos powiedziec. i zawsze mi sie za to obrywa!

Gość Mamrotek
oczywista oczywistość

Nie zaobserwowałam takiego zjawiska:) Za to mam inne zboczenie: jeśli coś powiem, albo nawet pomyślę, nawet w żartach albo w złości, typu \"chciałabym żeby...\", tylko patrzeć jak to się stanie... Jak nie teraz to za kilka miesięcy, a potem sobie przypominam że przecież w złości coś takiego powiedziałam... Nagorzej jak np. wcale tego nie chce, tylko uczucie chwilowe;) Okropne...

a w jaki sposób stwierdzenia że x ma pełno syfów jest złym słowem? to opis faktów... złe to by było niech x wyrosną syfy bo ona... a z niektórymi rzeczami i nigdy w życiu też pewnie można mieć racje... nigdy w życiu nie będę w związku albo nigdy w życiu nie będę miał przyjaciół. sama prawda

Gość green fairy
balbinka: podobno złe myśli wędrują w postaci skumulowanej energii, ta energia krąży jakiś czas...a potem wraca do źródła..i to ze zdwojoną siłą...ja w to osobiście wierzę, sama się przekonałam...może ktoś na Ciebie rzucił rodzaj klątwy? poszukaj takich tematów na forach ezoterycznych, ale...nie daj się zwariować, myśl pozytywnie:) nieraz to po prostu zwykły zbieg okoliczności:)

Gość samospełniająca się
przepowiednia - to zjawisko opisane naukowo nie ma co doszukiwać się ezoteryki