Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DodaElektroda

Szczytowanie

Polecane posty

Czemu kasują topic o orgaźmie chamy jedne? Człowiek pierwszy raz w życiu przeżył łechtaczkowy i nie dadzą mu się podzielić tym z innymi.... Wnoszę sprzeciw i proszę o głosy na temat orgazmu w konspiracji :D Pod innym topikiem.

Gość eeeeeeeee
:D:D:D:D:D:D:D

Kupę czasu nie miałam orgazmu.... tj. nigdy... I niedawno osiągnęłam łechtaczkowy... I jestem zachwycona i rozanielona, tym bardziej, ze był wielokrotny i mogłam go mieć bardzo długo.... I dzielę się swoją radością :) Jestem jednoczesnie ciekawa jakie orgazmy Wy macie. Jak dochodzicie, co robicie, żeby szczytować? Macie jakieś sprawdzone sposoby? Nigdy tez nie miałam pochwowego... Będę chciała o niego powalczyć :)

Czytałam, że u facetów to wrodzona umiejętność, a kobiety muszą się jej uczyć. Kiedyś też byłam u seksuologa w tej sprawie. On powiedział mi to samo.

Do Zycie jest piękne : wybacz bezpośredniość, ale czy któryś z nich ma mniejszego lub większego członka? Myślę, ze to może mieć znaczenie...

Gość atociekawostka
"orgazm jest super czuje sie jakbym odlatywala.............." To zapewne dlatego, ze pdoczas orgazmu w mozgu czlowieka uwalniaja sie narkotyki zwane opiatami. Narkotyki te wystepuja w przyrodzie, ale takze (o czym nie wszyscy wiedza) w mozgu czlowieka. Sa uwalniane wlasnie w czasie "szczytowania". To dzieki nim orgazm jest tak przyjemny i przypomina narkotykowy "odlot", ktorym zresztą jest.

Gość kasować będą bo to nie
miejsce na takie tematy :P

ja od niedawna mam pochwowy, bo ten łechtaczkowy to z 10 lat. Oczywiście pierwszy raz to sobie sama zafundowałam ;) Miałam dwoch partnerów, ten drugi, aktualny ma większego członka, grubszego, no i inną technikę. Jestem z nim silnie związana uczuciowo może to przez to te pochwowe. Nie zawsze udaje mi się dojść, myśle że to kwestia silnych doznań, podniecenia i takiego wyluzowania.

Gość Nie wiem o co kaman
Eeee a ja mam i łechtaczkowy i pochwowy i nie mam problemu z nim.Kochma się ze swoim codziennie czasami po 2 razy jestesmy razem 3 lata eh ale jestem szczesliwa:)

2 godziny???? Wow. Mnie zaczyna boleć po pół godziny.... zaczyna sie u mnie tzw. zmęczenie materiału :) A robicie jakieś przystanki w trakcie?

do pochwowego potrzebne jest silne podniecenie, i musisz się wyluzować, palec wystarczy :classic_cool: i nie można tak na zawołanie, łechtaczkowy jest łatwiejszy. A rozmiar penisa ma znaczenie, zwłaszcza jego grubość