Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DodaElektroda

Szczytowanie

Polecane posty

Kurcze.... a mój ukochany nie ma zbyt grubego :/ Czy to znaczy, że nie będę miała nigdy pochwowego? A może są sposoby na jego pogrubienie.... Sama nie wiem jak...

Co do pozycji to na jeźdźca jest świetnie i na boczku... :) aż się rozmarzyłam.... Ale jak jestem barzo podniecona i bardzo się robię mokra to słabiej \"go\" czuję. I to chyba kwestia niegrubości :)

nie przejmuj sie moj tez nie ma bardzo grubego i jest super. poprostu podczas stosunku odprez sie i poddaj sie podnieceniu i pieszczotom a nie mysl tylko o tym zeby miec orgazm

może masz inna budowe niż ja i dla ciebie grubość nie będzie istotna. Ja bym dwóch godzin nie wytrzymała. Wolę odpocząć i zacząć drugi raz od nowa.

Gość Nie wiem o co kaman
DodaElektroda -------->Ja nie wiem to chyba mój kochany czekaliśmy na siebie długo i od pierwszego razu było cudownie jakoś nie rozumie jak mozna nie miec orgazmu jeśli chodiz o rozmiar mojego misia to nie est jakis gigant:D przeciętny powiem. O matko jakby on widział co pisze o nim:D

Gość Nie wiem o co kaman
Acha dodam jeszcze że bardzo lubie jak sie kochamy kiedy jestem na nim a ona mi wkłada paluszki do pupki wtedy mam orgazm mega kosmiczny Polecam!

jak sie nastawisz tylko na orgazm to bedziesz myslec tylko jak go osiagnac i bedziesz sie kurzac ze nic sie nie dzieje najlepiej poddac sie przyjemnosci i samo przyjdzie moze nie zawsze bedziesz go miec ale napewno czesciej

No pewnie wolałby usłyszeć coś w stylu... ale masz potężny organ :) Ale między nami kobietami możemy szczerze porozmawiać. Mój ex był dupkiem, ale miał naprawdę dużego i grubego.... I czułam różnicę, ale tylko sex był dobry... Reszta nie. Teraz jestem bardzo szczęśliwa i spełniona w związku, ale chcę (chcemy) popracować nad seksem. Seks u nas zresztą jest świetny, tyle, że chcę orgazmu! :)

Gość Nie wiem o co kaman
Ale mi nie przeszkadza że mój misio ma penisa przeciętnego bo dla mnei wazna jest rozkosz, zreszta ja mam małe piersi ale dla niego to też nie ma znaczenia. Wiecie co ja tak bardzo lubie seks, że mogłabym sie znim kochać 24/7 :):P

No tak, ale nie samym seksem człowiek żyje. Bardzo sobie cenię zaufanie, spokój i harmonię w związku. Naprawdę można popsuć sobie sporo nerwów a nawet zmarnować życie jeśli utknie się z kimś w związku z powodu dobrego seksu, jeśli tylko to łączy... Znam taką parę. Porażka.