Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie niedoświadczonej

Potrzebuję rady... jestem dziewicą, w sobotę planujemy z chłopakiem

Polecane posty

Gość pomóżcie niedoświadczonej

wyjazd do jakiegoś cichego pensjonatu na mój pierwszy w życiu seks, dodam, że mamy po 19 lat, obydwoje mieszkamy z rodzicami no i nie mam ochoty tego zrobić w rodzinnym domu ze starymi za ścianą,. no ale do czego zmierzam...z tego co wiem przy pierwszym razie dziewczyna krwawi - ale czy tak jest zawsze?, my będziemy w pokoju hotelowym no i nie chciałabym pozostawić plam po sobie... może problem głupi ale jednak mnie dręczy, jak duże jest to krwawienie, następuje od razu w czasie stosunku czy dopiero po jakimś czasie... jak to jest powiedzcie proszę!!!

Gość Annnnnnnnnn
wszystko zalezy od twojego ukrwienia a na takie pytanie jest ciezko odpowiedziec. ja np krwawilam troche ale nie tak aby robic wielkie plamy tylko tak jak w ostatnie dni okresu ;P

Gość nnuu
no właśnie to zależy od rzeczy indywidualnej każdej kobiety, ja miałam zaraz po no i trochę tego było. znajoma na to miast po miała nie duże krwawienie ale niestety dostała krwotoku na drugi dzień okazało sie że na błonie miała żyłę która pękła i musiała mieć operacie ale sądzę że mało kto ma takiego pecha a żeby nie zabrudzić pościeli jest prosty sposób, po prostu płuż pod pupę ręcznik

a ja w ogole nie kwrawilam:) to zalezy tylko i wylacznie od budowy blony;) a jesli sie boisz to wez po prostu recznik podloz pod pupe:) ja zawsze podkladam recznik jak mam okres ale jakos on nigdy nie jest ubrudzony:P

a o bolu to nie bede nic mowic:( bolalo jakbym miala umrzec masakra:( i pozniej kolejny i kolejny raz nie byl zbyt przyjemny bo bolalo:( facet ma lepiej:(