Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki.

podczas stosunku nie trzymam moczu...

Polecane posty

Gość kiki.

mieśnie pochwy tak mi sie rozluzniaja ze troche popuszczam moczu.nawet jak od razu przed stosunkiem pojde do toalety i czuje ze mi sie juz nie chce siusiu to potem.potem widze na poscieli mokra plame:/ co robic?????????

Gość kiki.
haloo dziewczyny!!! odpiszcie cos prosze... jest na to jakis sposob???

Gość Henryka Wieloslawska
MUSISZ CWICZYC MIĘSNIE...kEGLA?

Gość ranyyy
ale mocz nie leci z pochwy :/

Zielacz, a Ty myślisz, że to, co powoduje, że mocz nie wycieka, to nie jest zwieracz? Autorko, może masz rzeczywiście osłabione mięśnie i ćwiczenia wystarczą. Poproś gina, by dał Ci zestaw takich ćwiczeń. Spróbujcie zmienić pozycję - tak, by nie było ucisku na pęcherz :). Jeśli to nie pomoże, idź do urologa, może - tfu, tfu - masz jakieś problemy z pęcherzem. Jaki masz poziom estrogenów? Nie masz jakichś drętwień, mrowień, problemów z kręgosłupem?

Gość kiki.
mam problemy z kregoslupem i w wakacje mialam jakies problemy z pecherzem,moze to bylo zapalenie.nie wiem nie bylam z tym u lekarza.

No to albo jakiś przewlekły stan zapalny, albo ucisk kręgosłupa na nerwy. Od sprawdzenia tego bym zaczęła. No i konsultacja z ginem, może rzeczywiście ćwiczenia wystarczą. Zaobserwowałaś, w jakich okolicznościach pojawiło się ntm?

Gość kiki.
to zdarza sie tylko podczas seksu, tak to nie.

Gość kiki.
ale zastanawia mnie to, ze wczensiej w takiej pozycji nie odczuwalam ze chce mi sie siusiu a teraz nagle odczuwam, a potem na mokra plama:(