Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarecki POLAND

Kobiety są strasznie naiwne, łatwowierne i prosto nimi manipulować.

Polecane posty

Gość Jarecki POLAND

Nawet mnie to trochę śmieszy, ale jednocześnie odpycha. Wypracowałam sobie taki swój specjalny plan na zdobycie kobiety:) Opiera się w większości na kłamstwie i na mówieniu nie tego co myślę, ale co kobieta chce usłyszeć. No i jak na razie 100% skutkuje:) Przez ostatni rok przetestowałem go na 8 kobietach i każda z nich uległa mi i w czasie od pierwszego spotkania do miesiąca wylądowała ze mną w łóżku:) Żadna nie odmówiła, wszystkie dały się złapać. Prawdą jest że wcześniej czy później kłamstwo wychodzi na jaw...(byłem z jedną dwa miesiące - pokapowała się i zerwała ze mną) ale cel swój i tak osiągnąłem:) Teraz nie przeciągam jednak sprawy.... Nie chce się angażować na dłużej i zostać udupiony:) Wolę różnorodność:) Dwie dziewczyny z którymi zerwałem parę miesięcy temu, pod pozorem że wylatuje na stałe za granice i nic z tego nie będzie prawie codziennie piszą mi smsy:) Są nawet gotowe wyjechać i wszystko zrobić żeby być ze mną. He. W jednym przypadku, gdzie do dziewczyny nie odzywałem sie z 4 miesiące i po tym czasie zadzwoniłem że przyjechałem na parę dni do kraju... spotkałem się z nią i mimo że miała chłopaka bez żadnych zahamowań poszła ze mną do łóżka. Wnioski wyciągam z tego takie, że bez sensu się jest angażować, zakochać i przeżyć rozczarowanie (zostając np. zdradzonym). Lepiej działać w ten sposób co pisałem i mieć niezobowiązujące urozmaicenie w życiu. Skoro kobiety łykają takie kawałki i dają się nabrać, to czemu z tego nie korzystać? To dużo lepsze niż ślub - który według mnie tylko prowadzi do problemów i ogranicza faceta.

Gość właśnie...//
chwalisz sie czy sie żalisz

Gość faceci też są głupi
i naiwni :-D ha ha

Gość autor to kobieta
:D

hyhy...na szczęście nie każdy ma takie zdanie jak Ty :) Nie szkoda mi też dziewczyn, które tak się dały wykorzystać ( no trochę szkoda ), bo z pewnością po doświadczeniach z Tobą będą mądrzejsze. I nie generalizuj co do tej naiwności, bo nie każda kobieta jest głupią gąską i jeszcze znajdą się takie, które Cię zaskoczą :) W ogóle z kobietami to jest tak, że im mądrość przychodzi z wiekiem a z mężczyznami jest wręcz przeciwnie. Wnioskuję, że Ty jesteś jeszcze młody i współczuję... :)

Gość Jarecki POLAND
Nie chwale się. Chodzi mi o to jakie kobiety są... zakłamane.... głupie..... szkoda się angażować bo tylko się człowiek rozczaruje.... lepiej korzystać z życia.... Jakiś czas temu miałem dziewczynę.... była dziewicą i 17 lat. Zdobyłem ją, przespałem się z nią.... po 3 tyg znajomości... później zerwałem z nią, robiła wszystko żeby mnie zatrzymać przy sobie. Płakała, powiedziała nawet że popełni samobójstwo jak odejdę.... nawet trochę sumienie mnie ruszyło, ale twardo z nią się rozstałem. I co się okazało, nie dość że nie popełniła samobójstwa to po miesiącu znalazła sobie innego. Heh

Gość Jarecki POLAND
Wiedziałem że się nie zabije. Gadała tylko tak żeby mnie zatrzymać. Czyż to nie głupota z jej strony?

Gość przeciwnik tematu
Spotkałem różne kobiety i wiem, że są również takie, że lubią otrzymywać prezenty od faceta i faceta potrzebują na pokaz dla własnej rodziny ( dziwnie się uśmiecha i nigdy nie ma ochoty na pocałunek ) , umawia się na spotkanie i nie przychodzi , woli pójść do koleżanki i będąc z koleżanką jest szczęśliwa i uśmiechnięta - tak się właśnie zachowuje kobieta 'less' a piszę to dla przestrogi dla facetów , jeżeli zobaczysz koleś, że kobieta ziewa przy Tobie i jest smutna to jest pewne, że ona jest 'less' .

Gość Jarecki POLAND
Nie wymyślam. Wypiłem sobie dwa drinki i to skłoniło mnie do zwierzeń:) Szkoda że takie kobiety są bo właściwej nie znajdę sobie chyba nigdy:( Trudno...

Gość ir_is
Wybacz, ale z takim podejsciem chcesz szukac kobiety!

jak facet piszę, że dziewczyny ziewają w jego obecności, to to napewno gej :D :D .....także uważajcie dziewczyny .....[turlam się] masz rację Jarecki, próbować Ciebie zatrzymać to głupota :D :D :D :D

Gość bo jeszcze
nie trafiles na mnie cwaniaczku :classic_cool: juz nie jeden taki madry byl jak Ty i sie wtopil i zrywac ze mna nie chcial bo ja taka cudowna achy i ochy :classic_cool: Wiec uwazaj bo sam mozesz kiedys stac sie ofiara...kosa zawsze na swoj kamiec trafi :D

Gość inne pytanie
i co tym osiągnąłeś, że wykorzystałeś kobiety? Poza tym, nie chcę Cię straszyć, ale wszystko wraca. Teraz Ty się bawisz, potem Tobą się zabawią. Współczuję już teraz.

Gość zdaniem.faceta
Pochwal się proszę , jak na Ciebie trafić ?

Gość spięta
Cholera, weź mi powiedz, co takiego chcę usłyszeć, bo sama nie wiem? :D

Gość zdaniem.faceta
szczęścia , zdrowia , pomyślności życzę :)

Gość mmmmeeee
masz racje.... kobiety sa bardzo latwe do rozpracowania.... ale faceci tez:)

Gość mmmmeeee
jestem geniuszem rozpracowywania ludzi....

Gość zdaniem.faceta
I co możesz powiedzieć o mnie , jak sądzisz ile mam lat, gdzie pracuję, czym się zajmuję , jakie mam zainteresowania .... itd . ?

Gość Wiesz co tak czytam to
i nie rozumiem toku rozumowania takich chłopców jak Ty. Piszę chłopców ponieważ takie podejście mają nastoletni chłopcy. Natomiast prawdziwy mężczyzna ma sensowne priorytety w życiu. Nie wiem... jakieś takie żałosne jest dla mnie jak dla kogoś jedynym celem życiowym jest zaciąganie kolejnych dziewczyn do łóżka i robienie sobie jakiejś tam listy zaliczonych. To świadczy tylko o tym, że taki facet ma jakiś kompleks i próbuje sobie i komuś coś tam udowodnić (choć nie mam pojęcia co), ale takie coś budzi tylko współczucie i politowanie. Jesteś po prostu niedojrzałym chłopczykiem. Dzieckiem właściwie. twoje zycie jest bezproduktywne, a te dziewczyny które lecą na Twoją urodę (bo wybacz, nie wierze że lecą na twoje gadki...) to pewnie jakieś siksy i w sumie zasługują na takie traktowanie.

Gość mmmmeeee
oki:) tylko powiedz mi swoj ulubiony kolor:)

Gość zdaniem.faceta
'zielony'

Gość mmmmeeee
:) wiec wiek 20 - 27 lat? oczy niebieskie:) niewysoki ciemny blondyn:)

Gość mmmmeeee
tak ok 180 bo ja mam 175:)

Gość zdaniem.faceta
muszę Ciebie zmartwić ale pudło , nic się nie zgadza ( dodam tylko, że mam bujną strzechę na głowie i raczej nie będę łysy, mam to w genach :) ) :)

Gość mmmmeeee
no przeciez to byl zart tak naprawde wszystko odwrotnie:)

Gość mmmmeeee
ale i tak cie rozgryze..... juz tak mam:)