Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam już sił na szukanie

Ja już nie wiem, gdzie mam szukać tej cholernej pracy.

Polecane posty

Wysłałem CV już chyba do wszystkich firm w moim mieście, chodzę na różne rozmowy kwalifikacyjne i nic. Mówią, że oddzwonią, a prawie nigdy nie oddzwaniają :-(

Niestety, w cuda nie wierzę. A co do wyborów to każda partia poza PiS, LPR i Samoobroną będzie dobra.

Gość subarrrr
widocznie kiepsko szukasz albo tez nie masz nic do zaoferowania w polsce ostatnio brakuje rak do pracy

Gość poszukaj w innym miescie
skoro twierdzisz, ze w Twoim nie ma :) albo porpsotu nie spelniasz wymagan stwaianych przez firmy na dane stanowisko

To nie jest tak, że nie mam nic do zaoferowania. Znam się bardzo dobrze na matematyce oraz na komputerach. Potrafię składać komputery, programować, tworzyć strony www, robić różne analizy w wordzie i excelu itp. Jedyne czego mi brak to doświadczenie. Na papierku jest "zerowe", ale tak ogólnie to pomogłem wielu swoim znajomym. A jeśli chodzi o pracę w innym mieście - to w ogóle nie biorę tego pod uwagę.

Gość subarrrr
skoro jestes taki spec to nie szukaj pracy Otwósz własny interes !!!i badz sobie sterem zaglem i okretem to wcale nie jest takie trudne jak mowi tusk

Gość kichac na to
bedzie dobrze nie zalamuj sie. moze to nie jest pomysl dla ciebie ale skoro nie masz doswiadczenia to mze spytaj w PUP o jakis staz,przygotowanie zawodowe. Takiego pracownika darmowego wezmie kazdy pracodawca a ty zdobedziesz odrobine doswiadczenia i bedziesz miedzy ludzmi. i moze np. zloz dokumenty np. do Strazy granicznej-tam ciagle jest niedobór.

niestety doswiadczenie to punkt, na ktory przede wszytkim patrza pracodawcy. wpisz cokolwiek - niekoniecznie w zawodzie - co robiles - chyba, ze zupelnie nigdzie i nigdy nie pracowales. to moze warto poszukac nie w zawodzie - zeby bylo cokolwiek przynajmniej na poczatku

Mając własny business potrzebna jest przebojowość, a m tego baaaaardzo brakuje :-)

Gość tartu rosa
o przebojowosci tusk nic nie wspominał tylko o pieczatce

Mniej więcej raz na tydzień jestem w PUPie i co? Gucio! :-O Na staż już jestem za stary, mogę więc tylko iść na przygotowanie zawodowe. Miałem już parę ofert, ale pracodawcy poszukują stażystów. Parę razy zatrudniali mnie "tak na próbę" i twierdzili, że jestem dobry, ale twierdzili, że lepiej im się opłaca zatrudnić stażystę :-(

Gość zrób cos z sobą
albo masz za słabe kwalifikacje albo sprawiasz niekorzystne wrażenie ....i ciekawe bo jestes kolejna osoba z kafeterii która jest bezrobotna i nie lubi PiS-u bezrobotni lubia PO & LiD

Ja nie rozumiem jak w ogóle można lubić PiS. Trzeba być chyba całkowicie pozbawionym mózgu! :-O

Gość moze to wyda ci sie glupie
ale moze zle wypadasz na rozmowach itd wykazuj wiecej energii, zaangaznowania

Ale jak to źle wypadam na rozmowach? Przecież pisałem, że kilku pracodawców mówiło, że jestem dobry, tylko po prostu lepiej im się opłacało zatrudnić stażystę niż kogoś na przygotowanie zawodowe.

Gość telemere
dla nieudaczników takich jak ty alternatywa jest tylko PO jak zaczna rzadzic stworza tu irladnie a wtedy z pewnoscia znajdziesz prace ...na zmywaku

Gość chlopie tylko ze
stazysci zwykle nic nie robią :O jak ktos by poszukiwal specjalisty a ten byłby dobry to by go wzięli

Ja na pewno kiepski nie jestem :-) Najgorsze jest tylko to, że w tej mojej wiosze najczęściej szukają człowieka "do wszystkiego" tzn. żeby miał prawo jazdy, żeby sprzedawał, rozmawiał z klientami, naprawiał komputery, pisał jakieś ogłoszenia na komputerze i potem je wycinał itp., a to wszystko za maximum(!) 1400 brutto, a najlepiej żeby to wszystko robił stażysta. I co z tego, że wszystkie powyższe rzeczy potrafię bez problemu robić, skoro stażyście zapłaci się tylko 460 zł i też będzie to robił, a ja gdybym nawet chciał zarabiać tyle co stażysta (a wierzcie, że bym chciał, bo zawsze to jakaś kasa jest), to nie mogę, bo jestem za stary na stażystę :-O

Gość lidia g.
a czemu nie bierzesz innego miasta pod uwagę ?

Z powodów osobistych