Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Wyżej z AMD to pójdzie ci jeszcze RX 6600XT... szybszy odpowiednik RTX 3060 ale mniej prądożerny... realistycznie 450W powinien go uciągnąć luzem...

Polecane posty

53 minuty temu, RC + napisał:

Jak skończysz udawać schadzkę to sobie zobacz.

Adapter za grosze kupujesz do płyty della, który przekształca wejście standardowe z zasilacza 24-pin na 8-pin. W skrócie masz przejściówkę by wrzucić tam mocniejszy zasilacz. Teraz tylko kupujesz zasilacz - koniecznie w formacie SFF - cieńszy, i się zmieści, (bo standardowy za wysoki) i po przejściówce masz w budzie nowy zasilacz

To się nazywa sfx jeśli chodzi o zasilacz, sff to wielkość kadłubow 

Ogólnie to bym dołożył do 5060 rtx 8gb i wziol zasilacz sfx tylko to już się robi koło 1500

Ten 6600 xt mi trochę nie pasuje nadal denerwujące amd i 200zł więcej dużo ustawień mocy, ai beznadziejnie z ps5 pro chciałbym coś pcetowego 

Panel kiedyś bym dorwal oltiplex 5060 było by spoko 

Z drugiej strony som 5060 rtx low profile i można by później zastosować do 85 obok komody z sff jakimś 

3 minuty temu, Kadłub zrobione tak napisał:

U mnie wygląda lepiej 

Przecież pokazywałeś te 3 białe złomowate monitory 🤣 Pewnie kwadrat też u ciebie lepiej wygląda 🤣

44 minuty temu, jukon tworki welcome napisał:

Coś nie wyglądają jak twój złom 🤣🤣🤣

Wielkie biurko robi wrażenie u typa, ja sobie później micke podwójne kupie ale też gdybym ustawił 3delle na ogromnym blacie było by wow

Jeśli chodzi o to miejsce w salonie to nie mogę wyzszego w tym miejscu bo se zaslonie tv i tylko mogę tak nisko i głęboki fotel

Już nawet teraz muszę ostatni monitor zsuwac trochę bo zaslania róg tv do heblowania ale nie dużo i można obejść właśnie zsuwajac na podstawke 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się