Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość benny hill

co bedzie jak 1 tabletke wzielam w srodku cyklu?

Polecane posty

Gość benny hill

dostalam krwawienie o 2 tyg wczesniej. nie wiem czy to miesiaczka na 100% ale zaczelam brac tabsy. krwawienie zdecydowani krotsze od normalnego. i nie wiem co kurwa teraz....

pierwszą tabletke trzeba wziać 1 dnia okresu a może masz nieregularne @ i to jest właśnie okres tylko 2 tyg pprzed spodziewanym przez Ciebie terminem ? a skrócić mógł sie i mógl stać sie bardziej skąpy przez tabletki ;) ile juz zażyłaś ?

Gość benny hill
och dzieki za odpowiedz:) dzisiaj wzielam druga. a jesli to jednak nie okres tylko jakies krwawienie niewiadomo z jakiej przyczyny?

Gość benny hill
dwa tygodnie temu mi sie skonczyla. nawet lekko ponad dwa tyg

nglka 🖐️ a miałaś wcześniej tak, ze dostawałaś @ co 2 tygodnie ? choć kurcze ciezko sie chyba pomylić i wziać jakieś plamienia za okres bo to nie ten ból i nie ta ilość krwi chyba ;)

Gość benny hill
nie mialam tak nigdy, kiedys zatrzymal mi sie na miesiac z powodu silnego stresu. teraz tez mialam niemale zawirowania wiec moze organizm tak to sobie odreagowal....krwawnienie bylo 1 dnia normalnie jak podczas okresu z tym ze nie bolal mnie brzuch. drugiego dnia troche mniej a dzis juz nic nie ma. wiec jesli to nie okres to co bedzie z tabsami? zaczelam to opakowanie wiec je skoncze ale jestem chroniona przed ciaza? czy bede dopiero po 7 dniach skoro tak zaczelam przyjmowac?

benny hill więc zdaje się, że to nie miesiączka - może być plamienie / krwawienie śródcykliczne. Najbardziej prawdopodobne. Zabezpieczaj się dodatkowo pierwsze 7 dni i będzie ok.Teoria :D

hmm jak to było plamienie śródcykliczne to ja na wszelki wypadek zabezpieczałabym sie przez cały listek :P :D jak to mówią strzeżonego Pan Bóg strzeże :classic_cool: Nglka same my zostały na jajnikach 😭 :P :D

Gość benny hill
wiec po 7 dniach powinno byc bezpiecznie? kurcze nie chce ryzykowac ale tabletki powinny zadzialac prawda? z drugiej strony bierze sie je w 1 dniu okresu a nie w srodku wiec nie wiem czy beda dzialaly prawidlowo nawet po 7 dniach.....

benny hill, tak, po 7 dniach będzie już całkiem bezpiecznie Z resztą o tym masz w ulotce. Poczytaj, przyda się :-)Teoria - dobrze, że tylko na weekend ;)

Gość benny hill
ale poteoretyzujmy. przypuscmy ze to owulacja. jak sie ma przyjmowanie tabsow wtedy? jak wplywaja na organizm?

no na ulotce niby jest napisane aleee :P :P ja np jak brałam antybiotyki albo zapomniałam 1 tabletki to potem do końca listka wolałam uważać :D :D zresztą 7 dni czy 14 niewielka różnica :D :D ale zrobisz jak uznasz za stosowne ;)