Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama muminek

Skurcze czy jeszcze nie??

Polecane posty

Gonia, mamy podobnie. ja nawet nie chcialabym urodzić wcześniej, ale chciałabym wiedzieć \"kiedy to\".... ale podobno nie da się tego przegapić, więc może niepotrzebnie panikuję...w każdym razie żaden czop mi nie odszedł, rozwarcia też brak....

Gonia, u mnie też ustało...to parcie na krocze i w ogóle...lepiej sie czuje, ale pobolewa mnie głowa za to:/ U lekarza nie była, głównie dlatego,ze nie chciałam zostac w szpitalu...juz jest ok, a jak cos to w kazdej chwili moge isc do szpitala:) Gonia, wiem ze sie doczekac nie mozesz ale spokojnie, bo tylko dzidzia sie tez stresuje...wyjdzie jak bedzie wiedział ze ma wyjsc no i on tez czuje ze ty sie denerwujesz:)daj mu jeszcze kilka chwil:)

PLATYNOWA U mnie rozwarcie na 3 palce, czop odszedł, ale coż z tego :( chlip - idę się wykąpać - tak dla relaksu, bo mnie od rana krzyże bolą. CUKIERKOWA To dobrze, że lepiej się czujesz, mnie bolą plecki - już ciężko im - a tak to nic - wszystko ucichło, aale może w nocy cosik mnie złapie - czytałam, że najwięcej porodów zaczyna się w nocy:)

a ja dzis jakaś senna...nawet posprzatalam troszke, ale... Wczoraj wieczorem mialam mdlosci i ból głowy...wziełam paracetamol...nie wiem, co sie dzieje...nie bylam u lekarza, bo wszystko ustało... Goniu, nie martw sie...co się odwlecze...a Wojtuś tak czy siak przyjdzie na świat...jeszcze kilka dni do terminu:)

Gość xxviki21xxwp.pl
hej moze mi ktos poradzic, 3 dni temu odszedl mi czop jestem w 33 tygodniu ciazy , dzis boli mnie w okolicy krzyza i w podbrzuszu towazyszy temu tez napiecie brzucha mam to co 25 minut, czy to juz? czy mam sie zglosic dolekarza bol nie jest mocny jest bardzo delikatny

dziewczyny nie chce was straszyc ale radze isc czym predzej na KTG - ono wykarze cz to sa skurcze porodowe czy nie. Ja tez mialam takie skurcze, bolalo co 5-7 minut, potem przechodzilo na pol godziny, potem na godzine, potem na 4 godziny...a wieczorem urodzilam Tysie ;)