Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łajmi

facet mnie zostawił dla koleżanki

Polecane posty

Gość łajmi

jest mi z tym źle, czuje niesmak do nich i obrzydzenie. Latem przyszłego roku planowaliśmy ślub, byliśmy razem 7 lat. Okazało się że romansowali ze sobą od kilku miesięcy -tak oznajmił mi on. Ona się rozwiodła ze swoim mężem w zeszłym roku i sama wychowuje dziecko. Mój (już własciwie nie mój) facet wprowadził się do niej w zeszłym tygodniu (wyrzuciłam go). Wstyd mi pokazywać się wśród wspólnych znajomych, ponieważ boję się reakcji otoczenia. Jestem wściekła i straciłam wiarę w przyjaźń i miłość. Jak sobie z tym poradzić?, może ktoś był w takiej sytuacji?

Pomyśl, jaka musisz być beznadziejna i bezwartościowa, skoro facet zostawił cię dla rozwódki z dzieckiem.

Gość łajmi
no widze,że na dzień dobry otrzymałam wielkie pocieszenie od pana pawła. Moze więc pan paweł mi wyjaśni czemu byłam z tym facetem tyle lat? Gdybym była beznadziejna to wydaje mi się że raczej dawno temu by mnie zostawił.

dochodze do wniosku ze Paweł_28 to jednak komiczne - bo jakos komiczne zaczął znikac a Pawel sie nagle pojawił i to wszedzie a co do wątku autorki - to widac nie byla ona twoją przyjaciółką a on Ciebie nie kochał... lepiej że stalo sie to teraz niz po slubie choc domyslam sie jak jest Tobie cięzko!!! trzymam cieplo

Myślę że powinnaś się cieszyć, że zrobił to zanim wzieliście ślub, zanim urodziły Wam się dzieci. Wiem, że to strasznie boli i człowiek traci poczucie własnej wartości i poczucie bezpieczeństwa. Znam to z autopsji tylko, że \"mój\" chce mnie zostawić po 28 latach razem. Ty w odróżnieniu ode mnie jesteś młoda i napewno znajdziesz swoją połowkę, bo widocznie on nią nie był. Pozdrawiam i trzymaj się.

łajmi nie przejmuj się psychopatycznym Pawłem on tak musi, jest ciężko chory wiem, że jest Ci teraz ciężko, ale musisz zacząć myśleć rozumem, a nie sercem nie zastanawiaj się czemu, w czym ona była lepsza, itd ludzie rozstają się czasami nawet po 20 latach bycia razem, powody są różne musisz pomyśleć, jak masz ułożyć sobie obecne życie tak, aby jak najmniej bolało nie możesz być sama, siedzieć w domu, wspominać i analizować nie masz się też czego wstydzić, to on zdradzał, okłamywał i oszukiwał Cię, Ty byłaś pod tym względem w porządku pomyśl, że skoro zrobił to Tobie, wielce prawdopodobne jest i to, że zrobi coś takiego także i tamtej kobiecie często rozmawiam z ludźmi, którzy po wieloletnich związkach, zaczęłi te nowe zadziwiająca jest zbieżność - z reguły nowszy partner po jakimś czasie okazuje się dużo gorszy niż ten stary nowość sama w sobie przynosi dreszczyk, jest ekscytująca, ale na tym nie da się zbudować rzetelnego związku zauważ, że Twój były facet zaczął budować związek kolejny od kłamstwa jakoś nie wróżę im słoneczka głowa do góry! teraz masz czas dla siebie, na własny rozwój, na to, aby coś zrobić tylko i wyłącznie dla siebie wykorzystaj to!!! potraktuj to jako szansę i nie zmarnuj tego zadręczaniem się zobaczysz, że patrząc za jakiś czas retrospektywnie, przekonasz się, że dobrze się stało! :)

ŁAJMI Staż związku nie świadczy o twojej wartości. O tym świadczy dla kogo cię zostawił. Powody dla których był z tobą tak długo mogą być różne.

łajmi, to nieprawda ludzie dokonują czasami złych wyborów, które początkowo wydają się właściwe ale wiedz jedno, nawet za jakiś czas, kiedy wróci na kolanach do Ciebie, a wiem, że prawdopodobnie tak będzie ...kopnij go w dupę to ON nie jest Ciebie wart !

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Paweł-------------Jesteś żałosny :P Podlecz swojąinteligencje a potem pisz farmazony na kafe!!!! łajmi-----------kochana głowa do góry ! Wiem że łatwo się psize ale muśisz uwierzyć w siebie.Facet okazał się niezłym ziółkiem a koleżanka to mała suczka która zamiast poszukać wolnego faceta ugania się za cudzym.I Broń Boże nie ukrywaj się w 4-scianach bo Ty niby czego masz się wstydzić??? Masz trzymać głowe wysoko,a takim osobą które mają wielkie mniemanie o sobie chociażby jak tutaj niejaki paweł splujnąc w twarz i iśc dalej!

Gość mi sie sprawdzilo
nie buduje sie swego szczescia na nieszczesciu innych -- oni to odczuja zobaczysz moze nie teraz .. ale kiedys to stara prawda i sie sprawdza

Tak, ciekawe skąd to \'wiesz\'? :D. Facet radośnie jeździ sobie teraz na innej panience i szepcze jej czułe słówka do uszka a wy czekacie na jego pokutnicze powroty :D

mila lajmi, stracilas czujnosc, moze bylas zbyt pewna, chociaz jako kobieta nie wyczulas palanta, moja Fela wie nawet co ja mysle, o reszcie to nawet nie wspomne. Bedzie dobrze po latach stwierdzisz to co ja jak spotkalem ta co mnie nie chciala, nie dosc ze zbrzydla, to nie spotkalbym Feli

>>> ankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Oczywiście że ma się czego wstydzić. Została kopięta wtyłek dla rozwódki z dzieckiem. On poprostu wybrał lepszą. Nie krytykujcie tej drugiej. Może go kocha i jest dla niego lepsza.

Gość łajmi
Dziewczyny- dzięki za słowa pocieszenia. Ja go już skreśliłam z mojego życia i nawet niech nie próbuje wracać bo dostanie kopniaka w tyłek. Tylko najgorsze jest to że mamy wspólnych znajomych i jak ta cała sprawa wyjdzie na jaw obawiam się ich reakcji. Głupia sytuacja i tyle. Oni też ją znają.

Gość xxxs
Paweł- jaki Ty musisz być żałosny i zakompleksiony... szkoda mi Ciebie, bo z każdego Twojego wpisu po prostu tryska złość na całą ludzkość, a szczególnie na kobiety- podejrzewam, że żadna Cię nie chce i to jest Twój sposób zemsty...z drugiej strony nie wiadomo czy sam nie jesteś kobietą, której inna kobieta odbiła faceta i dlatego teraz się wyżywasz...oj nieładnie

kiedyś Ci zadałam Paweł pytanie, byłeś pod innym nickiem kiedy przyjdziesz na leczenie do mnie? gabinet czeka psychopatów nie da się uleczyć, ale leki na pewno pomogą w jakimś stopniu, przynajmniej Twojemu otoczeniu wiem, że nie potrafisz być inny, jesteś słaby, mały i chory, należy Ci się przez to jakiś szacunek, choć Ty go nie żywisz do nikogo pomyśl o terapii, serdecznie zapraszam :)

Nie doczytałeś. Dziecko jest z poprzedniego małżeństwa. Zresztą czy zrobienie kumuś bękarta jest powodem rzucania wartościowej kobiety dla jakiejś szmaty?

paweł--------------Mylisz pojęcia :P a tak na marginesie to tylkko cioty i palanty nie przyznają sie do zdrady po kilkjunastu tygodniachg/miesiącach! A wracając do tematu to możemy pogadać jak sam zostaniesz na lodzie bo laska Ciebie wygna dla lepszego wtedy będe pocieszała Ciebie że ejsteś do dupyyyyyyyy.Bo kij ma dwa końce .............

>>>basienqa46 To nie sadyzm. To zwrócenie uwagi na genezę problemu. >>>xxxs To zdecyduj się czy jestem facetem czy kobietą :-). Strasznie jesteś niezdecydowana. >>>a tak po prawdzie Schowek na miotły w którym mieszkasz nazywasz gabinetem? A może to gabinet po włosku? Il gabinetto? :classic_cool:

nie dyskutujcie z nim on jest chory, jego mózg nie pracuje prawidłowo, nie ma na to wpływu, jest kaleką przykre, ale prawdziwe :O łajmi nie masz się czego wstydzić, wiem, że skoro macie wspólnych znajomych, niełatwa to sytuacja moge doradzić Ci coś jeszcze, zachowaj klasę i pod żadnym prektekstem nie mów o nim źle byłaś z nim wiele lat takie gadanie teraz, spowoduje jedynie Twoją dyskredytację w oczach innych trzymaj się :)

>>>ankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Tylko cioty i palanty się od razu przyznają. Przecież lepiej mieć dwa ciała do obrobienia jak najdłużej :classic_cool:

Gość łajmi
chce jeszcze powiedzieć, że jakoś mnie kobieca intuicja nie zawiodła ponieważ sama wyczaiłam ich "chemię", tylko on cały czas mi mówił że jestem przewrażliwiona. Ale się przyznał w końcu chociaż wpierw się wymigiwał.

>>>chlop z mazur zweite Pisząc \'szmata\' nie miałem na myśli konkretnej osoby tylko ogólnie tego typu sytuacje. Tj. nie zostawia się fajnej kobiety dla byle kogo, tylko dlatego że z przygodnej kopulacji powstała zygota.

Gość xxxs
kurcze- rozgryzłeś mnie...nie mogę się zdecydować kim naprawde chcę być... ale jeżeli Paweł_28 jest facetem to ja chcę być kobietą....

łajmi---------------Czas leczy rany.Prędzej czy póxniej znudzi się tą kobietą i niańczeniem cudzego dziecka.Prawda jest taka ze jak się raz zdradzi będzie się zdarzało wieki.A wtedy Ty będziesz górą,zresztą i tak nią jesteś :D